היום ה-557.
אחחחח יא ראבי.... איזה ימים מטורפים עברו עליי אה?...
לא יאומן ....
פשוט לא יאומן...
היום דיברתי עם חבר שלא דיברנו הרבה זמן... סיפרתי לו שכמעט נפלתי שבוע שעבר אבל מה כמעט נפלתי בתאכלס כבר נפלתי והחלטתי שאני משתמש ומאפס וזהו חוזר להתחלה ומה יהיה יהיה והקב"ה לא נתן לי.. ברגע שבפועל באתי לעשות את זה ולסיים עם זה פתאום נפלה עליי חרדה אימתנית .. היום זה התחדד לי, נפלה עליי ההרגשה הנוראה שמגיעה רגע אחרי שמוציאים זרע לבטלה, רגע אחרי הנפילה, אותה הרגשה נפלה עליי בעשירית השנייה שלפני... ופשוט לא יכלתי לתפקד וזה הציל אותי.
אז החבר הזה אמר לי - הקב"ה נתן לך פסילה, כמו "חיים" שיש בסופר-מריו? או בכל המשחקי מחשב של פעם? שמתחילים עם 3-4 "חיים" ואז כשנפסלים יורד "חיים" אחד וממשיכים מאותה נקודה (CONTINUE) ולא מתחילת המשחק?
וזה בדיוק מתאר את מה שקרה כאן ...
למעשה, בתאכלס, חברים, נכשלתי. הפסדתי. באתי כבר להשתמש ביום חמישי שעבר...
ואלוקים פשוט הציל אותי הפעם ונתן לי CONTINUE ולהתחיל מהתחלה...
וזהו אני ככה לאט לאט הלכתי והתרוממתי והתרוממתי בחסדי השם לא מכוחי, היום אני מרגיש הרבה יותר טוב. מאוד מחובר, מאוד אקטיבי ופעיל, כתבתי 4 צעדי 4 כבר מהבוקר, ושיתפתי והתקשרתי וכתבתי...
והתקדמתי בכתיבת הצעד 8 וחצי על אנשים שפגעו בי במהלך החיים (באמצע הכתיבה נאלצתי ללכת לשירותים ופשוט בכיתי מרוב הכאב שזה מציף לי...)
אבל אני מרגיש טוב, אני מרגיש שאני מתקדם שאני עובד על עצמי..
יודע שזה זמני בדיוק כמו שהרע זמני גם הטוב זמני... אבל אני מתפלל לפחות להמשיך עם הפעולות כדי שאוכל להימנע מלחזור לשימוש בתאווה שהיא בעצמה כבר הפכה להיות, איך אומרים, אנחנו יודעים שהתאווה זה סם, אבל בד"כ הסם הזה הוא מתוק וכיפי לקחת אותו, התאווה כבר הפכה להיות לי לסבל ממש תוך כדי הלקיחה שלה...
(ולא, זה לא עוצר אותי מלרצות לקחת עוד.... כנראה שזה החלק המכור של העניין)
זהו מתפלל לעוד יום שפוי מפוכח ונקי, אני ללא אף פעולת תאווה ברמה של מבט ברחוב אפילו ביומיים וחצי האחרונים... וזה כרגע נובע לא משובע, ולא מפחד החטא, אלא פשוט מהפחד לחזור לסבל שהיה לי בימים האחרונים... לא רוצה את זה אשכרה לא רוצה את זה יותר בחיים לא רוצה לראות בחורה יפה מושכת חשופה בחיים שלי חוץ מאישתי.. בחיים... ולא במחשב ולא באף מקום... מרוב הגועל שאני מרגיש בפנים כשאני חושב על זה ...
אבל כמובן שזה רק זמני... זה היה הרבה פעמים קורה בעיקר אחרי שימושים... ברגעים שאחרי.. בימים שאחרי...
זה עובר ונשכח...
לא זה מה שיחזיק אותי נקי.. לצערי.....
אלא עבודת התכנית והצעדים ואני מקווה מאוד שלפחות את הלקח אני אפיק מכאן ולא ארשה לעצמי לאבד את החיבור שוב לעולם. אמן.
אוהבים !!
וואללה זה קלע בול... זה בדיוק הדימוי שרציתי לתאר כדי להסביר