מתרפא היקר, שמח מאד שהקב''ה שם לי מילים נכונות בפה.
לא יודע האם להגיב שאני לא מבין מה יותר מביש במה שקרה לך יותר מאשר מה שקורה לכולנו. .. הכל מאד מביש. יש כאן אנשים מבוגרים מכובדים, ומסתכלים בגועל נפש. לוקחים את הדברים הכי קדושים ויפים בעולם, ועושים מהם הכי בהמי.
אבל אולי המביש זה טוב.
לעצם הפחד מפגיעה ח''ו בילדים. מי שפגש פעם נפגע/ת עבירה, יודע שלפגוע זה לא בין אדם למקום, זה נאציזם, אכזריות מטורפת. רוב הנפגעים לא יוצאים מזה לעולם. - אני מאמין שכמו שרוב רובם של המכורים לא יגנבו אפילו בשביל התאווה, כך אם יפנימו מה זה פגיעה לא יפלו בזה אף פעם. - וכמובן שבזה נאמר הלוואי הייתה אימתכם כאימת בשר ודם.
תוך כדי כתיבה אני נזכר, שפעם בקריז וגלישה וחיפושים, בשלוש בלילה. היות והיה לי סינון על המחשב, החיפוש היו מסובך. אבל כידוע מכור אפילו שהוא אינו מומחה מחשבים, מגיע בסוף. ואכן הגעתי כנראה דרך מעקף [שמעתי פעם שיש כזה דבר, לא יודע איך זה עובד, מציאות שהגעתי] לאתר שיכולתי להכנס למאות מקומות. ובאחד המקומות, פתאום נדלק לי אזעקה במחשב משטרת ישראל מודיעה שהכניסה לאתר זה מהווה עבירה פלילית [זה לא היה בדיחה, כשהמשטרה עולה על אתרים לא חוקיים זה מה שהיא עושה]. הידיים שלי רעדו מרוב פחד, מיד יצאתי מהאתר, כבתי את המחשב, שהמשטרה לא תתפוס אותי. שמעתי רעש ברחוב פחדתי שבאים לעצור אותי. לא פחדתי מהבית סוהר, בגלל שאין לי משיכה לדברים לא חוקיים, אבל לא ניתן לתאר איזה חילול ה', איזה נזק הייתי עושה למשפחה שלי אם הייתי נעצר על כזה דבר. ולא לדבר על כך שאני הייתי שרוף, במקצוע שלי א''א להמשיך מי שיודעים שעושה את מה שאני עושה.
מה אני מספר, שכשיש פחד אמיתי הוא מתגבר על ההתמכרות. לפחות בתחילת דרכה. נכון יש פודפילים שיש להם דלת מסתובבת במעשיהו, אבל בגדול, גם אם מישהו מרגיש שיש לו ניסיון, שיזכור שזה לא רק בין אדם למקום, ולא רק בין אדם לחברו, אלא בין אדם לרשיות.
ואם כבר סיפרתי את הסיפור. אמשיך מה היה. כמובן אחרי יום שלם שפחדתי מכל סקודה לבנה. החלטתי שאני בחיים כבר לא גולש, הנה הקב''ה שלח לי רמז כזה ברור. הייתי בטוח שהפעם זה לתמיד.
לכמה זמן זה החזיק ? נדמה לי לשבוע. אחרי שבוע חזרתי, והפעם הקפדתי לבדוק כל אתר שיהיה חוקי.
עד שנכסתי לכאן, ומאז לא נכנסתי לשם אף פעם. הכל בזכותכם, וכמובן בזכות אב רחום וחנון.
אוהב אתכם.