שלום חברים יקרים,
החלטתי להתחיל מסע חדש. דרך חדשה. מפוקסת יותר.
החלטתי להתחיל לספור כמה דברים, מהסיבות שאפרט בהמשך.
נכון להיום:
מפוכחות - 14 שעות
נקיות מאוננות ללא גמירה - 14 שעות
נקיות מפנטזיות מיניות (יותר מ-3 שניות) - 14 שעות
נקיות ממבטים (יותר מ-3 שניות) - 6 ימים
נקיות משוטטויות \ מעקבים אחרי נשים - 6 ימים
נקיות מתאווה באינטרנט - 6 ימים
נקיות מפורנו \ אתרי תאווה מפורשים - 23 ימים
נקיות משז"ל - 23 ימים
נקיות משז"ל עם פורנו \ תוך כדי צפייה בנשים - 649 ימים
עכשיו אחרי ה700 ספירות האלה אתפנה להסביר...
אתמול היה לי יום מצויין, באמת.. המון עבודה ועשייה והרגשה טובה מאוד!
התעוררתי ב-4 לפנות בוקר ולא הצלחתי להירדם, והתחלתי פתאום לפנטז על איזה מושאת תאווה אחת. פנטזיות רגשיות שכל כך ריגשו והדליקו אותי שנסחפתי לתוכם ותוך שנייה זה הפך להיות פנטזיות על מין סוער וחזק וקשוח.. הגעתי לזיקפה מיד והתחלתי ללטף את האיבר עד שכמעט גמרתי ואני עוצר רגע לפני הסוף. עומד בנקודה הזאת של שיא הגירוי ומחכה שיירגע כדי להמשיך עוד.. ועוד.. ועוד...
כך במשך קרוב ל-10 דקות..
בסוף נמאס לי, עצרתי ועם הכאב באשכים הלכתי לישון.
היום שמעתי מסר של חבר מאוד ותיק בSA ששמו הארווי (הוא מארה"ב, נמצא בSA מ1984, נקי אני חושב 25+ שנה) חבר שעשה את הכל בשימושים... החבר הכי מלוכלך שיצא לי להכיר\לשמוע עליו.
והוא דיבר על הגדרת הנקיות של SA, והוא נתן הקדמה לאיך בכלל נוצרה ההגדרה הזאתי וכו', רוי K המייסד של SA אחרי שאילצו אותו להוציא את כל הכתבים שלו ולהפוך אותם לספר, הוא הנחה שהגדרת הנקיות של SA תהיה - קיום יחסי מין עם עצמך או עם אחרים.
את נושא הפרשנות למה זה לקיים יחסי מין עם עצמך או עם אחרים הוא לא פירש, לפי הארווי מכיוון שהיה לו ברור שכולם מבינים למה הוא מתכוון...
ואז נוצרו כל מיני קהילות כאלו, שאנשים היו מסתכלים מהמרפסת על אישה ערומה ומגיעים לזיקפה וממשיכים להסתכל ונוגעים בעצמם, או שצופים בפורנו ומגיעים לגירוי וזיקפה של שעות, ובעצם לא מאפסים את ספירת הנקיון שלהם כי הם לא הגיעו לאורגזמה...
הוא אמר שיש חברים שנקיים 5-6 וגם 7 שנים וכו', שהם בכלל לא נקיים... הם פשוט לא חוו אורגזמה 7 שנים...
מצד אחד אני רוצה את מתנת הנקיות... את הפכחון, את האושר, את הרגשת השחרור, את הסבלנות לילדים לאישתי לסביבה, את הקשר הקרוב והטהור עם אלוקים, כל המתנות האלו שכבר הרגשתי וחוויתי אותם לגמרי!!! (אגב, חוויתי אותם בתקופות של פכחון של 30+ ימים!)
מצד שני, אם אגדיר את ספירת הנקיות שלי ככזו, אני עלול מנפילה של מעקב אחרי מישהי ברחוב לאפס ואז ברגע שמאפסים אז כבר מה זה משנה? אשתמש לגמרי וזהו ...
ובין שימוש לגמרי (אורגזמה ושפיכה) לבין אוננות בלי גמירה בכל זאת יש הבדל תהומי...
ההבדל הזה הוא מצד אחד - אתה לא מקבל את מתנות התכנית כי אתה משומש מהתחת
מצד שני - אתה לא נופל לאובססיות הקשות של כמו אחרי גמירה, ואז שימוש לא גורר בהכרח עוד 700 שימושים, וגם הדכאון שמגיע אח"כ לא מתקרב לזה שאחרי נפילה ממש...
ומכיוון שאני מצד אחד רוצה את המתנות של התכנית ואת החופש והשחרור, ומצד שני לא רוצה לחזור לאיפה שהייתי לפני כן, החלטתי לספור את כל הספירות האלו גם יחד.
איפסתי את הספירה המרכזית שלי שעמדה על 626 ימים לפני 23 ימים, כי נגעתי באישתי בלילה כשהיא רדומה והגעתי לזרע לבטלה.
הספירה הראשית שמופיעה כאן באתר עבורי תהיה מזרע לבטלה כלשהו. כדי לזכור שבכל זאת זהו היעד הכי חשוב מעל כל שאר היעדים ואותו אסור לי לנטוש.
הספירה הראשית והכי חשובה לי תהיה ספירת המפוכחות. כמה זמן אני מפוכח.
מפוכח זה אומר נקי מכל פעולת תאווה.
איך הגדרתי פעולת תאווה?
פנטזיה או מבטים על בחורות חשופות יותר מ-3 שניות, איפוס
נגיעה בעצמי \ אוננות של יותר מ-3 שניות, איפוס
שוטטויות \ מעקבים אחרי נשים \ כניסה במתכוון לתוכן כלשהו של תאווה באינטרנט, איפוס
זו תהיה ככל הנראה ספירה שיהיה קשה מאוד להגיע למספר ימים גבוה בה... והיא ככל הנראה תמשיך להתאפס כל הזמן לפחות בהתחלה... אבל זאת המטרה. המטרה להגיע למספר הזה גבוה. ושם כל יום הוא משמעותי מאוד! מפוכחות אמיתית כוללת ניצחון גובר והולך על התאווה! כך מובטח בספרים וכך חוויתי על בשרי וראיתי במו עיניי כשהייתי שם לפרקים.
אני מתפלל לאלוקים לעזרה בדרך הזו החדשה, מכוחי אני לא אצליח אפילו רבע יום לספור... אבל בעזרתו אני אוכל. ואז אני מאמין אוכל לזכות בחיים מאושרים ושמחים ומשוחררים מתאווה.
תאחלו לי בהצלחה ! אוהב אותכם ותודה שאתם איתי בדרך