ניסים ניסים ניסים....
ועוד ניסים לערימה..
הספירה הנוכחית 13/36/662
13 ימי פיכחון ללא שום פעולת תאווה, 36 ימים ללא שז"ל, 662 ימים ללא שז"ל שלא עם אישתי (פורנו, פנטזיות, עם היד, וכו')
והניסים קורים.. בזה אחר זה.
יש איזה נושא ששיתפתי עליו כמה פעמים, משהו משפטי שקשור עם אישתי שמאוד ניהל אותי ועשה לנו המון בלאגנים במשך שנתיים, אסירות תודה שאלוקים סידר שמה הכל, וממש לפני שבאנו לחתום הגיע איזה מישהו חיצוני ועלתה אפשרות לעשות משהו אחר לגמרי ממה שתכננו במקור, וגם להרוויח מזה המון! אני נורא התרגשתי מהאפשרות הזאתי, והתחלתי להיכנס לאובססיה... ידעתי שאישתי פחות תזרום כי היא יותר פחדנית ממני בקטעים האלה, והתחלתי שוב להיות מנוהל.
עשיתי על זה צעד 4, מסרתי את זה לאלוקים. התפללתי אליו להשתחרר. לשחרר מזה. לשחרר שליטה. שייעשה מה שייעשה אני יודע שזה רצונו ורוצה לקבל את זה.. והוא עזר לי והשתחררתי מזה. ואישתי אמרה שנתייעץ עם אבא שלי ומה שהוא יגיד נעשה, כי היא מאוד סומכת על אבא שלי בנושא הזה.
דיברתי עם אבא שלי, ובאסירות תודה הוא ממש לקח על זה שליטה ברצינות, דיבר עם עוד אנשים הולך בודק מברר.... נכנס לעובי הקורה וגם יתנהל איתנו אל מול המישהו החיצוני הזה והמו"מ וכו'...
ממש משמיים.
רק שחררתי שליטה וזה עבר לשליטה של אלוקים. ואני נכון היום לגמרי עם כל תוצאה שלא תהיה.. בין אם זאת שאני מעדיף ובין אם זאת שלא.
היה לי בלילה נקודה כזאתי היום, שלא רציתי להיות עם אישתי, לא היה לי חשק, אבל כבר עברו 4 ימים מהפעם האחרונה שהיינו ביחד, אז היה לי חשק שהיא תרצה ותבוא ותעורר אותי (תגרה) אותי לשכב, וכמובן שזה לא קרה. התאכזבתי, נכנסתי למיטה והותקפתי כעסים וטינות. בעיקר מהפחדים שהרי מחר-מחרתיים היא תגיד לי למה אתה לא יוזם ובכלל לא בא לך עליי וכו' וכו'...
שוב התפללתי לאלוקים לשחרר מזה ולמסור אליו את הפחדים והדאגות.
בבוקר הלכתי להתפלל ותוך כדי התפילה נהיה לי חשק מטורף להיות עם אישתי.. אבל זה בוקר והתינוקת ערה וגם איך אני יעשה את זה בכלל איך אציע לה ואם היא תסרב וגם אם לא תסרב אז איך נעשה מה אחכה בבית עד מאוחר שהתינוקת תירדם בקיצור מליון מחשבות.. החלטתי שאני משחרר ומוסר לאלוקים. שוב מתפלל לאלוקים להשתחרר מזה. למסור אליו. שרצונו ייעשה.
חזרתי מהתפילה נכנסתי הביתה איך שאני פותח את הדלת אישתי עושה לי עם האצבע על הפה "ששששש... השנייה היא נרדמה"
באתי חיבקתי אותה ותוך חצי דקה כבר היינו ביחד.
עוד נס מבחינתי.
חוץ מהדברים האלו, הייתי מנוהל מעוד 3 סיטואציות.
1- ספונסר חדש. כבר הרבה זמן אני כותב לכם שאני רוצה לעבור לספונסר חדש, מישהו שיותר מחובר לתכנית ולצעדים ומישהו שהנקיות שלו היא אמיתית ולא נקיות של אוננות בלי גמירה וכו'.. דרך חבר שהמליץ לי על מישהו יצאה אפשרות כלשהי שנראית לי כמושלמת ממש! הזדמנות שבאה מהשמיים!
אתמול דיברנו בטלפון בקצרה, והוא ממש בסוף השיחה שאל אותי למה אין לי וואצפ? הסברתי לו שוואצפ עבורי זה מקור לשימוש וטריגר עצבני מאוד, הוא אמר בסדר, מחר תתקין וואצפ יש בזה המון החלמה ונדבר מחר.
זה הטריד אותי וניהל אותי ברמות... כתבתי על זה צעד 4 בבוקר, על הפחדים שהראש שלי זורק לי ש"נועל" אותי מכל הכיוונים - פחד שאם אני לא אקשיב לו אני איתקע בהחלמה שלי ולא אחווה שחרור אמיתי וחופש ובסוף אפול אשתמש ואיעלם מהתכנית, ופחד שאם אני כן אקשיב לו, האובססיה תתקוף ואני איכנס בוואצפ למקומות לא טובים ובסוף אחזור להשתמש וליפול ואיעלם מהתכנית.
ואז שוב הבנתי, אני שוב מנסה לשלוט ולשנות את העולם. התפללתי לאלוקים לשחרר. והתשובה שקיבלתי הייתה פשוט להיות עצמי כמו שאני ואם אני לא רוצה וואצפ להגיד לו שאני לא רוצה וואצפ ואם בגלל זה הוא לא ירצה שאהיה ספונסיי שלו אז זה מאלוקים.
כך היה וכך עשיתי והוא אמר שאין שום בעיה אם אני לא רוצה וואצפ זה לא משהו שמפריע בעבודת הצעדים הוא פשוט חושב שיש המון החלמה בוואצפ וחבל לפספס אותה אבל זה לגמרי בחירה שלי..
והחלטנו שאנחנו מתחילים לעבוד ביחד, אסירות תודה על ספונסר חדש, שנמצא בתכנית קרוב ל-13 שנה, היה נקי המון זמן, עזב את התכנית כי חשב שהבריא, נפל, נפל המון, עד שהחליט לחזור לתכנית ולעשות אותה כראוי ומאז הוא נקי 4 שנים נקיות אמיתית, בלי פורנו בלי שוטטויות בלי אוננות בלי גמירה וכו'. נקיות כזאת כמו שאני מחפש לעצמי.
2- החסימה של המחשב של העבודה.
כמו ששיתפתי אתמול.. בגלל שהמחשב חדש מאוד והגרסאת מערכת הפעלה היא הכי חדשה של אפל, הפלאקי לא עובד עליה, אז התקנתי נטספארק רק כדי לגלות שגם הוא לא עובד...
כלומר הוא עובד, אבל חלקית, הוא מסנן רק את הדפדפנים והאתרים, אבל אפליקציות הוא לא מסנן ולא ניתן לחסום איתו אפליקציות..
אתמול במשך יום שלם בעבודה חיפשתי לזה פתרון עד שפשוט הרמתי ידיים...
כתבתי על זה צעד 4 היום בבוקר. התפללתי לאלוקים שוב, כמו מקודם, למסור לו את הכל. את הפחדים שאפול שאשתמש ולא אוכל לעצור כי לא יהיה לי איך כי אין לי סינון גם אם אני רוצה ... שאצטרך לעזוב מקום עבודה שהחיים שלי ייהרסו שאגיע לשמיים וייקראו לי רשע... אמרתי לאלוקים אני רוצה סינון גם כי קשה לי בלי, אבל גם כי זה רצונך כי הרבנים (שלי לפחות) מורים שאסור להיות עם אינטרנט פרוץ. אתה יודע שאני מאוד רוצה לשים חסימה, ואתה גם רואה שזה לא מתאפשר לי..
אז אם זה רצונך שאהיה בלי חסימה אני מתפלל שתעזור לי לא ליפול. ואם זה רצונך שתהיה חסימה עזור לי למצוא אחת.. אני משחרר מהניסיון האובססיבי שלי למצוא לזה פתרון ומוסר את זה אלייך אבא כי אני לא יכול להתמודד עם זה..
נו ו... מה אתם חושבים? גם פה היה נס?
ניחשתם נכון...
לפני שעתיים חבר שלי שאיתי במשרד (לא מישהו בתכנית) שואל אותי נו מה עם המחשב הסתדר? אמרתי לו הסתדר אבל החסימה לא עובדת הנט-ספארק לא עובד...
קיצר הוא פתאום בעצמו ומעצמו מתחיל לחפש, מחפש מחפש, בסוף אומר לי מה הבעיה תשים SCREEN TIME של אפל זה מובנה במערכת הפעלה ותיתן לי את הסיסמא אני אשמור לך על זה..
עכשיו כמובן שהSCREEN TIME לא יחסום לי כמו שצריך את הדפדפן והאתרים וכו', אבל מה שכן הוא פועל מצויין בלחסום לי את ה APP STORE ואפליקציות שזה בדיוק הנקודה שהייתה חסרה לי !!!
אז SCREEN TIME לחסימת אפליקציות שאותם גם לא אפתח כנראה לעולם, ועם הנטספארק אוכל לגלוש בשמחה ובבטחה באינטרנט ללא מורא בהתקלות בתמונות לא צנועות וכו'...
הסתדר הרבה יותר טוב ממה שאני בכלל יכלתי לדמיין !!!!!
ניסי ניסים !
3- האמת? נגמר לי הכוח כבר לכתוב חחחח
על התקרית הזאתי אכתוב מחר בע"ה, זה גם פחות נס האמת, אבל זה גם משהו מטורף ותובנה אדירה ורגע שהרגשתי שאלוקים שלח אותי אליו מסיבה מסויימת...
אכתוב לעצמי זה קשור לחבר תכנית שיצאנו מהקבוצה והוא התחיל עם 2 בנות שעברו לידינו. אפרט על זה יותר מחר או בהמשך בע"ה.
אוהבים ותודה שאתם איתי בדרך !