תודה רבה אלי על התגובה מחממת הלב! תודה !
היום ה-53 לנקיות לפי הגדרות SA.
מפוכח מכל פעולת תאווה כולל מבטים מזה 4 ימים. (פעולת תאווה אחרונה הייתה שוטטות מחוץ לבית של איזה מושאת תאווה בתקווה שהיא תצא החוצה ואראה אותה)
נקי מפנטזיות ונגיעות בעצמי מזה 30 ימים
מצפייה בכל תוכן תאוותי באינטרנט מזה 36 ימים
נקיות משוטטויות במקומות של פריצות 36 ימים
נקיות מפורנגרפיה או תוכן מיני מפורש מזה 53 ימים
נקיות לפי אופי התמכרות (הוצאת שז"ל כלשהי שלא קשורה בנגיעות באישתי) 680 ימים
אז אתמול הייתי בכנס SA, לראשונה בחיי.
לשמחתי ואחרי המון קשיים ובעיות, אישתי הצטרפה אליי.
אז את הנס הגדול אלוקים עשה והכין כל הדרך, החל מהעובדה שהצלחנו להשיג בייביסיטר שהיא היחידה שאישתי סומכת עליה שתסכים לבוא ליום שלם להיות עם הילדים, החופש מהעבודה, שהכל יסתדר, ואחרי שאישתי לא הסכימה ללכת כי זה מעורב גברים נשים ויהיו שם גם מכורות והלכנו לרב והרב המליץ שנלך, והיא המשיכה להתעקש והרב המשיך להגיד שנלך... והיא פתאום החליטה שלא בא ללכת... והכלתי אותה והבנתי ותמכתי ובסוף ויתרתי ואמרתי לה נלך ואם לא יתאים לך נחזור הביתה.. וממש עד הרגע האחרון שעתיים לפני הכנס עוד לא ידעתי אם הולכים או לא....
בסוף הלכנו.
אסירות תודה שהיה מאוד מחבר. המסרים פחות היו מעניינים עבורי, ואני בעיקר התעסקתי באישתי ואיך שהיא מרגישה ומתחברת. היה לי חשוב שתדבר עם עוד נשים של מכורים, וגם שתכיר את החברים הטובים שלי בתכנית, שתראה בעיניים שלה את העיניים הטובות שלהם.
שתראה שמדובר בבני אדם. באנשים. טובים (ברובם).
ראיתי שמישהו כתב משהו על זה שהוא היה פעם בכנס ורצו לארגן תפילת מנחה ובקושי השיגו מניין והיה שם כעס וכו'... לא יודע על מה הבנאדם הזה דיבר בכנס שאני הייתי אתמול התפללנו מנחה קרוב ל-30 אנשים... ואח"כ גם היה מניין ערבית..
רוב רובם המוחלט של הנוכחים (מתוך הערכה של כ-400 אנשים) היו לבושים שחור-לבן...
ורוב רובם של השאר היו חובשי כיפות..
מיעוט חילוני מאוד קטן שבקושי שמים לב אליו...
לא אומר שזה רלוונטי, רק מציין עובדות שעבורי גרמו לי להרגיש בבית לגמרי. ושהגעתי למקום הנכון.
היה לי מדהים לפגוש את החברים, חברים שדיברתי איתם בטלפון או התכתבתי איתם בהאנגאוטס או כאן שנתיים ואף פעם לא פגשתי אותם, לפגוש אותם בפעם הראשונה היה מדהים עבורי ומאוד מחזק !
לראות פתאום בבת אחת את כמות החברים שלי שנמצאים שם איתי, אנשים שאני מכיר ואוהב והם אוהבים אותי חזרה ללא תנאים... פשוט נותן את ההרגשה שיש לי משפחה גדולה וענקית.
היו גם נשים... מכורות, ונשות מכורים, להפתעתי זה בכלל בכלל לא עניין אותי. לא היה לי אפילו שמץ של סקרנות לבדוק איך נראות הנשים שם ואפילו לא הרגשתי אותם.. כך שאין מה לדבר אפילו על תאווה שם..
אבל אני יודע שזה רק אני ויש חברים שכן חוו תאווה שם.. אוהבים אותם.
אישתי פחות התחברה, היה לה קשה מאוד לקבל את הדברים, גם מבחינה דתית (איך לעזאזל יושבים ביחד גברים ונשים ועוד מכורים למין!?!?) ולמה לעזאזל אומרים במסרים "הכוח העליון שלי" למה לא אומרים הקב"ה?!?!
ועוד המון המון דברים שהפריעו לה ולא התחברו לה, ואני השתדלתי להיות באמת בהכלה, זה שלה, לא שלי..
(ואגב, עם החלק של ה"כוח העליון" אני מאוד מזדהה בעצמי, אבל הסברתי לה שזה עניין של התכנית שהיא לא דתית ונועדה לכל החולים שיש אי שם ללא קשר לדת שלהם... ושאותו נואם אומר "כוח עליון" הוא מבחינתו מתכוון לקב"ה (רוב הסיכויים) אבל בגלל שהוא דובר לקהל שחלק (מאוד קטן) ממנו לא מאמין בקב"ה אז הוא קורא לזה כוח עליון)
חבר היום אמר לי, אם הייתי מגיע לתכנית וכולם היו אומרים ישו ומריה וגיזס וכל מיני חארטות כאלה האם היית ממשיך להגיע?
וזה באמת עזר לי להבין שבאמת לא הייתי מגיע... ואז לא הייתי מגיע לפתרון והייתי ממשיך לסבול..
אני לא יודע למה הקב"ה בחר להוריד את התכנית הזאת דרך הגויים, אני לא יודע למה ככה הוא בחר שזה יגיע דרכם ושהתכנית תפנה לכל אדם ואדם באשר הוא ללא קשר לדת שלו בעקבות כך, אני לא יודע חשבונות שמיים, אבל אני יודע שכך יצא בפועל, ושהתכנית עובדת, וששום דבר אחר לא עבד לי, אז אני מגיע ולא מפריע לי שבספר יהיה כתוב "לאלוקים כפי שאני מבין אותו" ועבורי זה יהיה הקב"ה האחד והיחיד שנתן לנו את התורה על הר סיני וכו' ומישהו אחר יפרש את זה אחרת...
זה הפריע לי בהתחלה כשהייתי בשימושים.. אז הכל הפריע לי... היום שאני מחפש החלמה אני לא מתעסק בדברים האלה, איך אמר חבר תכנית אדוק אתמול שפגשתי שם- "תוכו אכל קליפתו זרק".
חזרנו הביתה ממש לקראת סוף הכנס.
אני אסיר תודה לאלוקים על הדבר המדהים הזה. על החיבור המדהים הזה. על הכוח שזה נתן לי שראיתי את כל האנשים האלה.
על השיחות הקצרות שהיו לי ולאישתי שם, עם עוד אנשים....
על חבר תכנית (שהיה כאן בפורום בעבר) שמסתבר שהוא גם בSANON (תכנית לבנות זוג של מכורים) וגם בSA, שפתאום בא והתחיל לדבר עם אישתי והיא מאוד התחברה אליו.. ועל עוד נשים של חברים שיצא לה להכיר...
היה לי מאוד כיף ומחבר ואני ממליץ לכל אחד שיכול, להגיע. כמובן בהנחה שהוא חבר SA.
כשאתה שם אתה מבין את העוצמה, אתה מבין שאתה באמת חולה ולא חוטא...
זה התחיל אולי כחטא איפשהו בעבר, כסקרנות, מציצנות, משיכה, וכו'... אבל זה הפך להיות מזמן מזמן מחלה... ואנחנו כולנו שם נמצאים בטיפול.
אוהבים ותודה שאתם איתי בדרך !