שלום חברים יקרים ואהובים ! נכבדי הפורום ואורחים מזדמנים
הרבה זמן לא נכנסתי לכאן, אסירות תודה שלאתר הזה תמיד שמורה פינה חמה בליבי.
השבוע התקשר אליי חבר מהפורום שלקח את המספר שלי כאן לפני יותר משנה. דיברנו, והוא הגיע לקבוצה. זכיתי לתת שירות.
נזכרתי בהרגשה.. מה זה לעזור למישהו.. להיות שם בשבילו להראות לו את הדרך הצעדים הראשונים. והתגעגתי לזה.
מקווה שתהיה לי הנכונות לחזור ולכתוב ולעדכן ולהתכתב בעיקר עם חברים חדשים שצריכים עזרה ומתביישים לבקש ואין להם כתובת. (עדיין)
אעדכן על מצבי, לפי זכרוני הלא ממש מבריק חחח
לפני כ-4 חודשים אני חושב הייתי בנקודת שיא בהחלמה שלי. חוויתי ניסים מאוד גדולים. מסרתי מסר שעד עכשיו יש לי אותו מוקלט של אותם רגעי שיא.
כעבור כמה ימים או שבועות התחילה התדרדרות, המחלה שלי (היצר..) בא לי בהפתעה ממקום שלא ציפיתי לו, מכיוון אישתי.
אני לא רוצה לפרט בפרהסיה, אבל נכנסה לי שם תאווה ואישתי עשתה דברים של תאווה כלפיי גם כן, שלחה לי דברים של תאווה וכו', וגם אני פעלתי בדברים של תאווה כלפיה, ועשיתי דברים שלא עשיתי מעולם לפני כן, שהם היו בגדר לא שפויים ..
זה גרם לי לשגעון וטירוף. באותם הרגעים לא חשבתי שזה לא בסדר, כיוון שזה הדדי, וברצון, וזה בסדר סה"כ תאווה לאישתי נו נו...
אבל גיליתי בדרך הקשה שהמחלה שלי לא יודעת להסתדר עם תאווה בכלל, גם כשזה בתוך הבית כלפי אישתי.
ומשם התחילה התדרדרות והתדרדרות, והתרחקתי מפעולות התכנית, והתחלתי לפעול על תאווה עוד ועוד..
ראיתי כבר שהמצב מסוכן. זה הגיע לשיאו בערך לפני שלושה חודשים, הייתי לא מפוכח בעליל אחרי המון פעולות תאווה ולגימת תאווה ברשת ומחוצה לה, הייתי על סף נפילה ממש.. ושרדתי את היום איכשהו, הגעתי הביתה נקי והייתי אמור ללכת לקבוצה, אישתי הציעה שאצטרף אליה ואלך איתה לחתונה של חברה מהעבר.
אני כבר לא הולך לאירועים של חילונים שלא בהפרדה, אישתי הייתה אמורה ללכת לבד לחתונה ואני לקבוצה, אבל אני ואישתי היינו כל כך בטוב בינינו ובתוך התאווה בינינו שהיא הציעה שנלך ביחד מקסימום נישאר רק לחופה ונברח..
וברוב אי-פכחותי באמת ויתרתי על הקבוצה והלכתי איתה לחתונה, מעורבת, של רוסיה ורוסי, ונשארנו גם לא רק לחופה, והיה שם פשוט מועדון חשפנות מה שהלך שם... והתגריתי עוד יותר והתפוצצתי כבר סופית וכשחזרנו הביתה התחלתי לפעול על תאווה עם אישתי ולגעת בה והיא הייתה נידה וכו' ולא זרמה...
ועם כל זאת הצלחתי לוותר נכנסתי למיטה התחלתי לגעת בה היא הורידה אותי ושוב ויתרתי עם כל הגירוי והטירוף והאלכוהול הלכתי לישון
התעוררתי באמצע הלילה עם זיקפה מטורפת וגירוי קישוי ניסיתי שוב איתה שוב לא הלך חזרתי לישון
ואז התעוררתי שוב פעם לפנות בוקר אחרי קרי לילה וחלום אירוטי ופשוט אמרתי לעצמי באותם רגעים - זהו, די, אני לא ממשיך ככה. אני עכשיו מאונן ונגמר סופית.
ופשוט הסתובבתי עם הבטן על המזרן, הזזתי קצת את הישבן וגמרתי. נפלתי. איפסתי.
ככה.. סתם בלי כלום. אפילו בלי פנטזיה בראש...
עברו עליי ימים מאוד לא פשוטים מאותו רגע אבל אסירות תודה שהמשכתי בחיבור.
אחרי בערך שבועיים אני חושב, הלכתי עם אישתי לאירוע נוסף, הייתה אמורה להיות הפרדה ומחיצות, לא היה לא הפרדה ולא מחיצות היה רק בחורות ערומים זה כולירע...
שוב נתקפתי בתאווה מטורפת, שמרתי על העיניים אבל בכל זאת משהו נכנס וראיתי....
אישתי הייתה טהורה! ובדרך היה לנו איזה שיחה לא נעימה וכשהגענו הביתה מאוד רציתי שנהיה ביחד אבל היא דחתה אותי וסירבה.
אז פשוט הסתובבתי ואוננתי והאשמתי אותה.
זה הייתה הנפילה השנייה.
שוב היו ימים קשים מאוד מאז.. המשכתי להתחבר לעבוד תכנית לעשות מה שיכול אבל הפעולות על תאווה כל הזמן הגיעו .. עד שזה הגיע לשיאו, ולפני 39 ימים ביום ראשון שלפני 5 שבועות בעבודה התפרקתי, פתחתי פורנו ואוננתי עד לגמירה - מה שלא עשיתי מזה......... פווו..... הרבה מאוד זמן.
אח"כ כעבור שעה-שעתיים נכנסתי לאיזה משחק אירוטי מצוייר ואוננתי שוב.
ובלילה במיטה לפני השינה אוננתי שוב.
והאוננות השלישית הזאתי - האחרונה שלי פשוט הרגשתי ששברה אותי לרסיסים....
הרגשתי כאב חד- חזק.. לתוך הלב. כאב של חוסר שליטה. כאב של מה קורה איתי? למה זה קורה לי? לאן הגעתי? איך זה קרה?? איך חזרתי לנקודה הזאתי?? איבדתי שליטה על החיים שלי. כאב של איבדתי שליטה. שבא לי למות.
הסתובבתי לצד השני עצמתי עיניים ובדמעות וקול חנוק בקושי הצלחתי לדבר אבל סיננתי בשארית כוחותיי - אבא אני מתחנן.... תעזור לי אבא. תעזור לי אבא. ובכיתי בכרית.
קמתי למחרת בבוקר, ומאז התחלתי בעצם לחזור למקורות. לחזור לאותם פעולות שהצילו אותי מההתחלה.
היה קשה מאוד... הימים הראשונים שאחרי הנפילה והשימוש.... הסרטי פורנו שעוד רצו בראש.... השוטטויות.... הפנטזיות.... הבקבוקים החדשים שפתחתי.... סבלתי סבל נוראי וקושי אדיר...
אבל המשכתי לעשות את הפעולות. אותן פעולות ששמרו אותי נקי מאז ומתמיד. שהספונסר הראשון עוד אמר לי לעשות ביום הראשון שהתחלתי לעבוד איתו.
התחלתי להקפיד, ולהתמיד. כל יום. כל יום.
ובאסירות תודה מאז אני חי במוד של רק להיום.
כל יום רק להיום.
יש ימים טובים מאוד עם ניסים גלויים, יש ימים יותר מאתגרים עם נסיונות קשים מאוד (ביום ראשון השבוע היה לי ניסיון שבחיים לא האמנתי שאני יוכל בכלל לעמוד בניסיון כזה.... לא היה הווא אמינה בכלל שאעמוד בניסיון כזה - ובכל זאת הוא קרה ובכל זאת באסירות תודה ענקית לאלוקים שמר אותי נקי ומפוכח)
אסירות תודה שרק להיום זה עובד לי. רק להיום. ואני אסיר תודה על כך !
מקווה קצת לחזור ולבקר יותר, אוהב אותכם מאוד תודה שאתם איתי בדרך !!