מתרפא כתב on 02 דצמ' 2019 10:46:
תודה שוב לכל המגיבים והעוקבים והמשתפים והמפרגנים... אוהב אתכם וצריך אתכם.
היום ה-109 לניקיון.
12 ימים נקיות ספירה משנית (שוטטות \ אתרים מסויימים)
אתמול היה קשוח.. היום גם.
הראש לוקח אותי למקומות שאני מאוד מאוד לא רוצה להיות בהם..
היום קצת פחות מצליח להתחבר מאתמול.. לא עשיתי כתיבת בוקר ולא טלפון לספונסר עדיין.. מרגיש קצת מנותק
מזל שיש את קדושת שמתקשר אליי כל יום אחרת הייתי מנותק לגמרי עד עכשיו..
כן עליתי לקבוצת הבוקר.. אסירות תודה.. אבל שלא כהרגלי ירדתי מהשיחה מיד אחרי השיתוף שלי.. כי מיהרתי לכמה עניינים ולהגיע לעבודה לישיבה בזמן ..
התוסף שלי (PLUCKEYE) מכוון לשעה... המחלה אומרת לי לפתוח אותו... מת להיכנס מת להסתכל לראות באתרים האלה מה חדש...
כל כך רוצה להיכנס לרגע... "רק להיום" ! חחחחח
רק להיום להיכנס.....
יודע שזה יביא אותי למצב קשה הרבה יותר ....
מתפלל לאלוקים בנוכחותכם, לנכונות לוותר על זה. רק להיום לוותר ולא רק להיום להיכנס....
קשה לי לא ראיתי שום דבר גס מזה 12 יום ..
שכחתי כבר איך זה מרגיש....
הרגשה קרובה לזה הייתה אתמול בערב הייתה לי מעידה ושוב נכנסתי לאתר הקניות ההוא כדי לחפש תמונות של בנות בבגדי ים או בגדים חושפניים ויפים...
לא ממש מצאתי, רק לרגע קטן היה איזה תמונה קטנה שיכלתי לראות..
ניסיתי לראות אותה בהגדלה וזה לא נתן...
אבל לרגע הייתה את ההתכווצות בבטן הזאת שאתה רואה את הדבר שאסור לך לראות... וההתרגשות בלב....
התגעגתי לזה... כמה מכור שאני....
העניין הוא שזה רמאות ושאני לא יכול עם זה... אם אני נכנס לזה אני לא יודע לעצור בזמן... ואני מתרסק.. ולא בא לי להתרסק שוב..
אז צריך מעכשיו כשאתה עוד מפוכח ומחובר לא להיכנס...
אל תהיה טמבל.. אל תהיה טיפש... (מדבר לעצמי כן?)
אוהבים !
אלי
תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
אומץ לשנות את הדברים שביכולתי
ואת התבונה להבחין בין השניים, אמן
רצונך ייעשה ולא רצוני.
הי מתרפא, בהצלחה עם ההתמודדות.
עמדתי לבקש ממך לנסות לבדוק את הנושא הזה של יוטיוב, אבל נראה שאתה קצת עסוק בלשרוד את האירוע הזה.
האמת, די ניחשתי שאתה עומד בפני אירוע כזה - כל ההודעות שלך בשבוע-שבועיים האחרונים היו שטופים באופוריה של ההצלחה, שאני מכיר יותר מדי טוב לפני הנפילה הכואבת.
לנקי, נקי אמיתי, אין אופוריה מזה שהוא נקי. הנקיים מכירים את האדישות לפורנו, הם לא מכירים את ההתרגשות מהפורנו, או ההתרגשות בהימנעות מפורנו.
הלוואי שאתה ואני נגיע למעלה זו. ובהצלחה שוב