תודה רבה חברים!!!
היום ה-119
ספירה משנית 22 ימי נקיות משוטטות ואתרים
אסירות תודה על יום מדהים.
עבדתי מהבית, אחה"צ הגיעה בת דודה שלי לאפר את אישתי לחתונה של אח שלה, הגיעה בלבוש מאוד חשוף.. והתיישבו לאיפור דווקא לידי בשולחן אוכל
ניסיתי להתעלם אבל זה היה קשה כשהיא מול הפנים שלי ממש בלבוש כזה..
הלכתי לשירותים התקשרתי לחבר ושיתפתי ובעזרתו פשוט לקחתי את המחשב ועברתי למקום אחר בבית
בדרך לחתונה אישתי אמרה לי שהיא ראתה שעברתי בגלל הלבוש החשוף של בת דודה שלי והעריכה את הפעולה הזאת ומאוד שמחתי!
בחתונה הייתה פריצות ברמה מטורפת... גיסי חילוני והחתונה חילונית והכלה חצי ערומה והכל...
באסירות תודה לקב"ה זה פעם ראשונה בחיים שאני לא נאבקתי בלא להסתכל כל הערב.. לא הייתי צריך להיאבק.. פשוט הייתי משוחרר לגמרי... מחובר ומבין בצורה הכי הגיונית ורציונאלית שלהסתכל עושה לי לא טוב - נקודה.
לא היה לי רצון להסתכל.
ישבתי כל החופה בקצה של האולם בצד עם קרוב משפחה אחר ודיברנו כשהגב שלי לכל האורחים (והאורחות) בצורה הכי טבעית בעולם ולא מתוך מלחמה...
הלכתי למקום וכשהסתובבתי שם לא הלכתי עם הראש ברצפה כמו חרדי ממאה שערים שניסיתי להיות בעבר והייתי נשבר אחרי 20 דקות גג אלא פשוט הלכתי כמו בנאדם רגיל מבלי להסתכל בבנות שסביבי או אפילו מולי...
ישבנו לשולחן שהיה מסוגר בגדרות כאלו, ב"כלוב" של החרדים ואסירות תודה שפעם ראשונה בחיים שאני רציתי לנשק את המחיצות האלה כמה שאני פשוט צריך אותן!
פעם ראשונה בחיים שאני חוזר מחתונה מבלי לצאת משומש מהתחת... מבלי שהסתכלתי אפילו פעם אחת על אף אחת והיו נסיונות מאוד מאוד קשים...
חתונה חילונית רובכם יודעים מה הולך שם זה לא רחוק ממועדון חשפנות...
אסירות תודה רק לקב"ה שעשה לי את הנס העל טבעי הזה.
התכנית עובדת. נקודה.
גם אם מחר אפול... את הרגע המכונן הזה והאלוקי הזה קיבלתי בזכות התכנית ובזכות אלוקים אוהב שלא הייתי זוכה להכיר בצורה הזאת אם לא הייתי מגיע לכאן.
לילה טוב, אוהבים!