תודה רבה חברים, תודה רבה שוב שאתם איתי בדרך...
שאני לא כותב לעצמי ... שאנשים אשכרה יושבים וקוראים את מה שאני כותב...
וגם מגיבים לי !
תודה לכם !
129 ימים ללא נגיעה בעצמי
32 ימים ללא שוטטות או כניסה לאתרים
לפני כמעט חודשיים שיתפתי שאישתי עומדת ללדת ואני מאוד מפחד שאני לא אעבור את התקופה הזאת במניעה גם מאישתי...
שיתפתי על זה המון באותה תקופה.. בפורום בקבוצות וגם בשיתופים שלי עם חברים..
פחדתי מהחודש וחצי הזה שאני לא רק אצטרך להיות "נקי" מתאווה אלא גם לא אוכל לספק צורך מאוד בסיסי של הגוף שהתרגלתי לספק אותו כל החיים..
זה פעם ראשונה בחיים שעברתי חודש וחצי בלי כלום. בלי שימושים בהיתר עם אישתי ובלי שימושים לבד עם עצמי ..
חששתי מאוד מהתקופה הזאת, לא אשכח שחבר תכנית אמר לי באחד הפעמים ששיתפתי "אתה תראה איזה סיעתא דשמיא הקב"ה ישלח לך דווקא בתקופה הזאת!"
האמנתי לו, לקחתי בשתי ידיים.
בימים האחרונים תמה התקופה הזאת, בשעה טובה ואני ואישתי כבר לא אסורים.
במבט לאחור אני באמת יכול להגיד שהייתה סיעתא דשמיא ענקית... אני 32 יום בלי שוטטות ואתרים לא בזכות עצמי ולא בכוחות עצמי אלא באמת השם עזר לי לא ללכת למקומות האלה..
עברו ימים שלמים שלא רק שלא הסתכלתי בבנות חשופות ברחוב בנסיעה כי פשוט לא שמתי לב שהן שם...
היום אני רואה שהקושי שלי הרבה יותר גדול דווקא כשאנחנו מותרים אני ואישתי... התאווה שבי ישר קופצת גם אחרי שאני מקיים יחסים עם אישתי, במקום להרגיע אותי היא מתסיסה אותי..
אני מניח שזה בגלל שאני בא ממקום של תאווה.. וממקום של לקחת ולספק את עצמי.. בעצם זה לא רחוק מאוננות מה שאני עושה.. ואני מניח שאני צריך לעבוד על זה.. אבל כרגע אני לא כ"כ יודע איך..
יכול להיות שזה גם רק הקושי של הימים הראשונים של אחרי תקופה ממושכת של איסור עם האישה.. יכול להיות שזה יירגע קצת בימים הקרובים - אני מאוד מקווה.
קמתי בבוקר עם מחשבות מטורפות של תאווה שלוקחות אותי לדברים הכי קיצוניים שיש.. ופתאום לא שולט בעיניים ומחפש כל הזמן במדרכות (וגם מוצא..) על מה להסתכל ומה לראות וללגום...
שיתפתי את זה, דיברתי על זה, מסרתי את זה, אסירות תודה שכרגע זה נרגע. מקווה שזה יישאר ככה ושיישאר לי הסיעתא דשמיא שהייתה לי בכל החודש וחצי האחרונים האלה...
באחד השיתופים של היום אחד החברים אמר לי שהוא שמע (ומסכים) שדווקא במקום הזה, זה יתרון של רווקים על פני נשואים, יותר "קל" להימנע לגמרי מאשר להימנע רק מהמחלה שלנו כי פשוט קשה לבוא לאישה שלנו לא ממקום של תאווה.. ואז זה "מקפיץ" אצלינו איזה פיוז שבעצם זה סוג של שימוש אחרי הכל... פשוט שימוש שמותר לפי התורה אבל בשביל המחלה שלנו זה בדיוק כמו כל שימוש אחר...
הוא אמר שמה שאצלו עבד זה באמת שפשוט הוא עבר תקופה כזאתי, ונשמר בנקיות מוחלטת בלי שום פעולה של תאווה כלל, ואז הוא גם יכל לקיים יחסים עם אישתו בצורה בריאה ונורמלית ובלי רצון לברוח לתאווה מיד אחרי (מה שהיה קורה לי תמיד)
מתפלל בנוכחותכם לאלוקים אוהב, שיעזור לי להמשיך ולהתחבר, להתקשר, לכתוב, לעשות את הצעדים, להוציא את כל הזבל החוצה ולא להכניס זבל חדש פנימה.
להשתחרר להתנתק ולמסור את כל פגמי האופי שלי ורצונותיי לאלוקים, ולקבל נכונות לוותר על כל פעולה של תאווה או מבטים ברחוב. אמן.
אוהבים