בדיוק משתמש1.. בדיוק.
רוצה לשתף על עוד יום מטורף ולא רגיל...
היום ה-138 לנקיות, 41 ימים ללא שוטטות או כניסה לאתרים אסורים
בלילה החלטתי להיות בנתינה כלפי אישתי, לקחתי את הילדה התינוקת ואמרתי לה שאני ארדים אותה (נרדמת רק סביבות 3 בלילה) ואתן לאישתי לישון, כי מחר היא צריכה לקחת את הילד לחיסון והיא צריכה לישון טוב.
קמתי בבוקר אחרי ממש מעט שעות שינה, הפוך, עייף, ואישתי אומרת לי שאין לה כוח לכחת את הילד לחיסון היום והיא תדחה ליום אחר.
קיבלתי עצבים והיום התחיל בעצבים..
ניסיתי לא לפעול על זה יותר מידי והמשכתי כרגיל, לקחתי תילדים לגן ונסעתי לעבודה.
ושם זה התחיל במתנה נוספת מהקב"ה שחיכתה לי בבוקר כשהגעתי למשרד.
הגעתי למשרד וראיתי פתאום שהשולחנות השתנו, הם הזיזו את כל השולחנות וסידרו אותם מחדש, ועכשיו המקום שלי פשוט מושלם עבורי !
אני כבר לא עם הגב לדלת, יש לי מעט פרטיות, כדי שאוכל לפתוח קצת דברים משלי, אבל לא מספיק פרטיות כדי שלא אוכל לפתוח אתרים מלוכלכים.
(השגחה פרטית בשיאה! כזה דבר עוד לא ראיתי)
אני מאוד מרוצה מהמקום החדש.
לא רק זה, אלא שמסתבר שזאת שהחליפה מקום והתעצבנתי בגללה, בכלל בסוף לא מרוצה מהמקום שלה ויכול להיות שהיא תרצה להתחלף איתי...
הזוי לגמרי!
כרגע את האמת זה כבר בכלל לא משנה לי, אני באמת במקום מצויין גם פה מצויין וגם שם מצויין.. הכל טוב.
ככה התחיל הבוקר באמת בנס המדהים הזה, הקב"ה נתן לי מתנה אדירה. הכי מצחיק שבשיחת טלפון אתמול עם חבר הוא אמר לי בדרך הלצה "לך תדע אולי תגיע מחר למשרד ותראה שמישהו החליף לך את המקום ישיבה שוב איתה"
צחקתי ואמרתי לו אין סיכוי אחי המקום שלי הכי גרוע..
כמה קטן אמונה הייתי.. כמה הקב"ה סידר את הכל ברגע, והכי לטובתי שיש.
איך לעזאזל לא עצרתי לרגע לבקש מהקב"ה שיעזור לי? שיפתור לי את הבעיה?
מה שכן עשיתי זה ביקשתי ממנו בכנות שיעזור לי מחר להגיע ולהתמקד בעבודה ולקבל את רצונו ולא את רצוני. כנראה שזה הספיק. תודה לאלוקים אוהב.
אם זה לא הספיק, אחרי זה נכנס מישהו לחדר ונתן לי מקלדת ועכבר אלחוטיים...
אולי זה לא יגיד לכם הרבה, אבל כאן בחברה כמעט לאף אחד אין אלחוטיים.. כולם רוצים ומחכים שיביאו..
קיבלתי בונוס אדיר עם הבנאדם הזה שפשוט נכנס ונתן לי ..
ממש בונוס מהקב"ה.
המשך היום היה יחסית טוב, בלי תאווה. לצערי לא התחברתי היום, לא עשיתי שיחות לחברים, לא ישבתי לכתיבה.. כמעט ולא עשיתי פעולות של החלמה, הייתי באופוריה מהנס. התחלתי להיחלש במבטים כלפי מושאי תאווה במשרד.
הייתה לי שיחה עם חבר, דיברתי על העבר שלי, איך בתור ילד הייתי מאוד ביישן ומופנם וחסר בטחון עצמי, לא יכלתי לדבר עם בנות בכלל.. לא ליצור קשר עין ולא כלום..
השיחה הזאת משום מה הבעירה אותי בצורה מסויימת... נהיה לי רצון עז להוכיח לעצמי שוב (למרות שאני מזמן כבר יודע את זה) שאני היום כבר לא אותו בנאדם שהייתי פעם..
אז יש איזה מישהי חמודה שתמיד הייתי רואה אותה עוברת פה במסדרון בעבודה ואף פעם לא דיברתי איתה, פתאום קלטתי אותה יושבת לבד במטבחון, שקט מסביב, קפצתי על המציאה הלכתי להכין תה והתחלתי לדבר איתה...
סתם שיחה של איזה צוות את מה את עושה איך שם בלה בלה בלה...
כאילו "התאמנתי" על יכולת יצירת קשר שלי עם בנות..
זה משהו שלא עשיתי, שנים..
לפחות מאז שאני נשוי..
והיא זרמה בשיחה וחייכה והייתה מאוד נחמדה, החלפנו שמות וכו' והאובססיה שלי התחילה להשתולל.. ידעתי שעשיתי משהו שלא טוב לי ואסור לי לעשות.. התחלתי "לשחק" עם התאווה מסביב...
אני מתפלל לאלוקים אוהב, שיעזור לי באמת וייתן לי נכונות לוותר על זה. לוותר על הצורך להוכיח לעצמי שאני יכול. לוותר על הצורך להרגיש נערץ על ידי כולם ושישימו לב אליי.. לוותר על הצורך להיות הבחור הכי מדהים והכי שווה במשרד.. לוותר על הרצונות האלה שנובעים מפגמי האופי שלי.
והכי חשוב לוותר על תאווה. לוותר על ללגום מבטים על ומבחורות בעבודה.
דווקא ביום שהיה לי כל כך טוב, והרגשתי כל כך טוב, דווקא משם אני רץ ישר למקום ולפעולה שלא עשיתי שנים... לדבר עם מישהי יפה שאני לא מכיר ככה סתם לקשקש איתה... הזוי...
אבל רציתי לשתף את זה. זה הדבר היחידי שיכול לעזור לי להשתחרר מזה ולוותר על זה.
תודה רבה לכם שאתם איתי! אוהב אתכם.