מתרפא כתב on 01 ינו' 2020 15:14:
תודה רבה רבה רבה .. חברים.. באמת תודה שאתם קוראים ומגיבים.. תודה אמיתית מהלב. מאוד משמח אותי !
139 ימי נקיות, 42 מתוכם ללא כניסה לאתרים או שוטטויות.
היום היה לי יום קשוח. מאוד.
מאיזור אחה"צ באמת התאווה התחילה לגאות, דווקא כשהכל טוב והכל מסתדר וביטחון עצמי מתחיל לעלות קצת ומתחיל "לתפוס מעצמי" וגאווה וכל הבולשיט הזה, וגם אז התאווה מתגברת ועולה.
לגמתי מבטים ברחוב, במשרד, למטה בדרך לתפילה ובחזרה, בדרך לאוכל, הבנתם את התמונה..
המשכתי לעשות פעולות במשך כל היום, עשיתי המון טלפונים, הייתי בקבוצה הטלפונית ישבתי לכתיבה יומית, היה לי קשה לשחרר מהאובססיה לא הצלחתי לבקש מאלוקים לוותר על זה.. לא הצלחתי לוותר לא רציתי לוותר רציתי ללגום..
התפללתי וביקשתי נכונות לרצות לוותר...
חבר תכנית מאוד מאוד טוב שלי, שהיה נקי יום מתחתיי, איפס היום בבוקר. נפל.
כאב לי הלב וגם קינאתי בו על הנפילה שלו.. בצורה חסרת היגיון לגמרי..
עכשיו קצת מתחיל להרגיש יותר טוב, אסירות תודה שעוד מעט יש קבוצה שאני מחכה לה כל השבוע (הקבוצה האהובה עליי היא של יום רביעי) ואחריה שיעור תורה. אז אמור להיות בסדר. מקווה שהגל הזה שעבר עליי מתחיל לרדת..
מתפלל לאלוקים לסיים את היום נקי ומחובר..
רוצה לשתף ולחשוף שגיליתי שאני יכול לראות תמונות בגוגל, כנראה פתחתי את זה מתישהו ולא סגרתי..
כבר התחלתי להיום לרשום סתם דברים בגוגל וללכת לתמונות .. מתפתה ורועד מפחד לא לרשום מילים שיביאו תמונות שאני מאוד רוצה ולא רוצה לראות...
הדבר הנכון זה לסגור את זה .. לא מצליח לעשות את זה כרגע.. מתפלל לנכונות לסגור את זה..
אוהב אתכם ותודה שאתם איתי בדרך.
אתה מדבר על pluckeye ?
הייתה לי אותה בעיה עם יוטיוב, פתאום זה היה פתוח, בדקתי ברשומות של pluckeye ומסתבר שכל יוטיוב אושר אצלי בטעות. אז סתם היו לי כמה שעות שהסתכלתי על סרטונים שמבזבזים את הזמן - חדשות ומידע ושטויות כאלה.
עכשיו אני נזהר הרבה יותר כשאני מתעסק עם כפתור ה allow. נזהר ללחוץ על החץ בלבד.
ואם אני לא בטוח, אני מסתכל על הרשומות של pluckeye במסמך כדי להיות בטוח שאין שום אישור שפתחתי בטעות.