מתרפא כתב on 06 ינו' 2020 07:22:
תודה רבה ידידי על ההזדהות
בוקר טוב חברים, מתרפא מכור לתאווה.
נקי בחסד השם בנס גמור 144 יום ו47 יום ללא שוטטויות או כניסה לאתרים.
אתמול היה לי יום קשה אחרי לילה ללא שינה שלושה מ4 הילדים חולים וגם אני הייתי קצת חולה וקמתי מנותק וחסר חשק
אסירות תודה שהצלחתי איכשהו לעלות לקבוצת בוקר ולדווח ואחרי כן להתקשר לספונסר למרות שממש ממש לא היה בא לי לדבר איתו אתמול
החלטנו ביחד שהכי נכון בשבילי לחזור הביתה ולעבוד מהבית כי זה באמת היה יום מסוכן עבורי, להיות בבית ולעזור לאישתי שגם היא לא הרגישה טוב וללכת לקבוצה בערב ובאמת כך היה. ידעתי שאתמול אני בסכנה ממשית ועליי רק להיום להישאר נקי וזה עבד.
לפני השינה ראיתי בתיבת הדואר זבל שלי מייל זבל מאתר היכרויות לסקס והיו שם תמונות קשות לצפייה...
המכשיר שלי של נתיב והוא בד"כ חוסם תמונות במייל אבל התמונה הזאת איכשהו עברה ולצערי פעלתי על זה והמשכתי להתבונן בה כמה שניות יותר ממה שהייתי צריך והתגובה הגיעה...
הרבה הרבה זמן שלא ראיתי תמונה כזאת של אישה.. 47 יום.. האובססיה השתלטה עליי בשניות ורציתי לברוח לאנשהו ולהיכנס לאתרים כדי לראות עוד..
הרגשתי איך החשק המטורף זורם לי בגוף נזכרתי ישר בכל סרטי הפורנו וכוכבות הפורנו שהכי אהבתי כל החיים וכמה אני מתגעגע לראות משהו...
היה לי מאוד קשה לוותר עלזה ולעזוב את זה אבל בסוף התחננתי לאלוקים שיעזור לי מול זה וייקח את זה ונרדמתי.
קמתי ב4 וחצי בבוקר שוב לקול התינוקת הבוכה.. לא הפסיקה לבכות ואישתי הייתה עצבנית וגם אני ולא יכלתי לחזור לישון עד שיצאתי עליה בעצבים ועברתי לישון בחדר של הילדים.
לא הצלחתי להירדם שעה ארוכה... מחשבות רבות עפו.לי בראש.. זכרונות מהשימושים שלי.. מחברות מהעבר.. מקומות שהייתי בהם זכרונות דברים שעשיתי.. סרטים שאהבתי סצינות סקס מסויימות ספציפיות שאוננתי עליהן מאות פעמים.. הכל צף והשתלט עליי לגמרי
פחד אדיר אחז אותי.. שהנה זה מגיע... הנפילה אחרי 144 יום..
התחננתי לאלוקים לעזרה מתוך הסיטואציה הכ"כ קשה הזאת בשבילי..
המשכתי לפנטז על אישתי, על בנות במשרד, על שכנות על כל מי שאני מכיר כשאני כל פעם עוצר את עצמי אחרי כמה שניות כשמרגיש תזוזה באיבר ואומר לעצמי אם אתה רוצה לאונן תאונן ותגמור עם זה כבר.. אבל אם לא אז אתה לא יכול להמשיך לפנטז...
תחליט לאן אתה רוצה לקחת את זה ותפעל עכשיו לפני שכבר לא תוכל להחליט...
אסירות תודה לאלוקים אוהב שעזר לי ברגעים הכי קריטיים ושכבר הרגשתי איך הכל אבוד לעשות את ההחלטה הנכונה ולהפסיק. להתחנן להפסיק. ולהירדם.
אני מפחד.. מאוד..
זה תוקף אותי ברגעים הכי חלשים שלי, לפני השינה ובאמצע הלילה כשאני חסר כל כוח וריכוז.. ואני ממש מפחד שאני לא אוכל להחזיק ככה עוד הרבה זמן.
אתמול כבר זה היה 50-50 להשתמש או לא ואלוקים זיכה אותי שיצא לי בלא להשתמש.. אבל אני באמת לא יודע מה יהיה היום...
מתפלל לאלוקים בנוכחותכם לעזרה.. קשה לי ואני סובל.. מרגיש שאני מאבד את זה לגמרי.. שהכל הולך לקרוס עליי כל החומות הגנה האלה שבניתי וכל ההתרחקות הזאת והימי נקיון והאופטימיות.. מפחד פחד מוות שהכל הולך להתפוצץ לי בפנים.
אוהב אתכם וצריך אותכם תודה שאתם איתי בדרך!
מתרפא
פתאום הבנתי שרגשות זה כמו תחזית מזג האוויר - היום גשום, מחר סוער, מחרתיים רגוע, בעוד שבוע סוער וגשום שוב, וכן הלאה.
אי אפשר לשלוט על מזג האוויר, אי אפשר לצוות עליו, אפשר פשוט להיכנע לו - להבין שזה מה שיש. להבין שזה נפלא. ולהבין שזה מאלוקים.
זה כזה משפט מוזר מה שכתבתי, הלא כן ? הרי זה 2020, אנחנו מנסים לשלוט על כל דבר - על הבריאות, הכלכלה, הביטחון, אנחנו שולטים על רכבים שנוסעים על מאדים ושולטים על צנתור שעובר בכלי הדם של המוח.
אז להגיד משפט כל כך מוזר כמו שאי אפשר ואף לא רצוי לשלוט על מזג האוויר, זה לכאורה נורא מטופש מצידי.
אז בגלל שאני חושב לפעמים שזה משפט מטורף והזוי, אני מנסה לשלוט על הרגשות שלי - אני מנסה לשלוט עליהם ולכוון אותם באמצעות הפוי' (פורנו) - רע בעבודה ? פוי'. רע בחיים ? פוי'. רע בשידוכים ? פוי'.
אבל אז, אני מגלה שמזג האוויר יישאר בלתי נשלט ובלתי נכנע - ובמקום שאני הצלחתי לכלוא אותו בכלא של זהב ובחורות מעורטלות, הוא הפך את כלא הזהב שבניתי לו על ראשי וכעת אני חי בו, כלוא מלצאת.
וכעת, לא רק שלא הצלחתי לדכא את הרגש הפראי שלי, אלא גם התאווה שלי הפכה להיות בלתי נשלטת ממש ממש כמוהו.
כמה פעמים אנסה עד שאלמד ? אי אפשר לשלוט במזג האוויר.