אכן !
היום ה153 לנקיות.
אסירות תודה לאלוקים אוהב, על היום הכי טוב שהיה לי בהחלמה.
ולא.. לא כי לא ראיתי מושאי תאווה.. ראיתי.. ויתרתי על מבטים. שיתפתי.
בחוסר שפיות אפילו התחלתי לנסות לפתוח את הדלתות של איזה מישהי יפה שחנתה לידי בחניון כשהיא הלכה מהרכב.. לא יודע מה רציתי להשיג בזה.. אבל זה רק הראה לי כמה אני חסר שפיות וחסר אונים.
אבל האסירות תודה היא שלא פעלתי על תאווה. לא נסעתי לשוטט. לא נכנסתי.לאתרים לא טובים. כלום. אפילו בבוקר בדרך לעבודה במעבר בצומת הבעייתי שבהנחיית הספונסר אני עובר אותו עם מישהו על הקו תמיד, שמתי לב שכבר אין לי בכלל רצון לפנות בו לכיוון המקום שוטטות... מזה כחודש וחצי כבר..
עבדתי, ושיתפתי הרבה, והייתי היום בנתינה מטורפת. מטורפת.
עזרתי לחברים להתקין פלאקי, אצל חבר אחד זה הסתבך.. ונפל.. ולא עבד...
ולקחתי את זה קשה והתחלתי כבר להתכתב עם הבחור שפיתח את הפלאקי כדי למצוא פיתרון..
הרגשתי חסר אונים שם.
הלכתי לקבוצה וחבר מאוד טוב וקרוב הגיע בפעם הראשונה...
התרגשתי.. שמחתי. שמחתי שאלוקים זיכה אותי לעזור לאחרים.
כשיצאתי מהקבוצה בדרך הביתה כשאני עדיין מוטרד מהחבר עם הפלאקי שנפל לו קיבלתי ממנו סמס שהוא התפלל לאלוקים והפעיל מחדש את המחשב ופתאום הכל הסתדר...
זה לא אומר לכם הרבה כי לא הייתם בסיטואציה.. אבל זה היה נראה שההתקנה התקלקלה.. אפילו היוצר של פלאקי כתב לי במייל שזה כנראה לא יעבוד אצלו במחשב ונתן לי איזה כלי שאוסף מידע להריץ אצלו כדי שנבין יחד מה צריך לתקן בגרסא או במחשב..
זה כל כך שימח אותי... היה פה נס.. זה פתאון חזר לעבוד.. משום מקום.
הגעתי הביתה החלטתי להתקין עדכונים במחשב שלנו, ביקשתי מאישתי לכבות את הנטספארק לשעה כי זה מפריע להתקנות. (לפחות כך חשבתי והסתבר בסוף שזה לא..) היא כיבתה והלכה לישון.
עבדתי והתקנתי ונתקלתי במלא בעיות.. ושמתי לב שבאסירות תודה, רק להיום אין לי כל רצון לפתוח אתרי תאווה.
סיטואציה כזאת שאני לבד בשעה מאוחרת וכל הבית ישן ואני לבד על המחשב והוא פתוח ולא מעניין אותי בכלל להיכנס לאתרים מלוכלכים... זה לא סיטואציה רגילה עבורי.. זה מתנה מאלוקים.
פתאום שמתי לב שהיא השאירה את החלון של המערכת ניהול של הנטספארק פתוחה. ויש שם כפתור "הצג סיסמא"
אפילו לא ניסיתי... ישר לחצתי על "התנתק" כדי שלא תהיה לי אפילו את המחשבה על אם להשיג את הסיסמא או לא.
התנהגתי בבגרות מדהימה שממש ממש לא אופיינית לי...
זה לא אני.. זה לא מכוחי בכלל...
זה נס שהקב"ה עשה איתי, רק להיום, ואני רוצה להגיד לו באמת אסירות תודה. ולזכור את זה. גם אם מחר יהיה קשה ויבוא הגל.. לזכור שיש מתנות של החלמה.
אוהבים