מתרפא כתב on 26 ינו' 2020 11:50:
ריגשתם אותי מאוד... שניכם..
התביישתי שרשמתי את כל זה.. התביישתי בהתנהגות שלי והתביישתי לחשוף אותה בפני כולם...
פחדתי מהתגובות שיגיעו...
פעמיים כמעט שמחקתי הכל..
רובינהוד מהתגובה שלך ירדו לי דמעות ..
תודה רבה לכם . פשוט תודה אמיתי כנה מהלב.
תודה לך.
אני חושב על מה שכתבת, ומבין שנח פה פחד עמוק שלי. שההתמכרות שלי תשפיע על אנשים נוספים מלבדי.
עוד פחד עמוק שיש לי, הוא שאשתו של גבר היום, מכור או חצי-מכור כמו רוב הגברים היום, תיגעל מהעובדה שבעלה צופה בפוי' או מתעסק כל כך הרבה בתאווה.
כי תכלס, אם אני מדמיין שאני אישה, והנפש שלי יותר מכוונת לרגשות ופחות מנוהלת על ידי הכוח העצום הזה של התאווה.
ואני יכול לדמיין שאני אישה, כי אני זוכר איך זה היה להיות בלי ההתמכרות שלי, ואני זוכר איך זה היה להיות עם כל הרגשות האלה, ואני מבין שזה בעצם חלק גדול מאוד מהחוויה של להיות אישה - שהתאווה היא חלק מהתחושות שיש לי אבל לא מהחשובות שבהם.
אז אם אני מדמיין את זה ככה, בעצם בימינו כל גבר שמתחתן זה בעצם אדם נקי שמתחתן עם אדם מכור ברמה מסויימת. אפשר לפשט את זה ולהגיד שזה בעצם נישואים היום - נישואים בין נקי ללא נקי.
וכמובן שאישה חווה חוויות מיניות ברמה מסויימת, אבל זה כלום ושום דבר ואפס מאופס לעומת הכמות האדירה של פוי' שצופים גברים, שאם זה לא היה פוי' אלא שיעורי תורה, הם היו גדולי הדור.
ובמצב כזה, אתה כבר לא יודע למה בכלל הנקי טורח להישאר עם הלא נקי.
ואתה פוחד שהוא נשאר לא בגלל שהוא רוצה, אלא בגלל שהוא צריך אותו מסיבות אחרות - למשל כלכליות וכדומה.
זה פחד שיש לי, אני שואל את עצמי - למה שאישה תרצה להיות איתי בכלל, אם אני אדם כזה שצופה בדברים כאלה ?
והתשובות לכך הם עצובות.
א. כי היא צריכה אותי כלכלית - תשובה עצובה.
ב. כי כולם ככה היום ואין הרבה ברירה - תשובה עצובה.
ואני לא רוצה שמישהי תישאר איתי בגלל סיבות כאלה.