תודה רבה חברים יקרים !
תודה נתן! כן נתראה בכנס בע"ה
רובין אני לא יודע להסביר על גבי הפורום... צור איתי קשר טלפוני באם תהיה מעוניין.
היום ה-178.
אני לא מרגיש טוב כבר כמה ימים וכשאני חלש וחסר כוחות המחלה בד"כ תמיד מנצחת... זהו נס שעברתי את הימים האלה בלי להשתמש ואסירות תודה לאלוקים אוהב על כך.
היום החלטתי לא להיתקע בבית ויצאתי לעבודה, מרגיש לא טוב על כדורים קר מאוד נוסע בקטנוע ועצרה אותי שוטרת ליד העבודה שתמיד עוצרת שם קטנועים ונותנת דוחות לא משנה על מה היא כבר מוצאת על מה לתת דוח.
כבר קיבלתי ממנה 2 דוחות בעבר, אציין שמדובר בשוטרת רעה במיוחד... בוצ'ה ענקית פנים רשעיות כאלו ולא אכפת לה מה מעולם לא תצליח לשכנע אותה לוותר לך מה גם שהיא מחפשת בנרות על מה לתת דוח.
היום היא עצרה אותי, אמרה לי להוריד את הקסדה, להוריד את החם צוואר שלי, כדי לראות שאני עם אוזניות על 2 האוזניים ולהודיע לי שאני מקבל דוח.
החלטתי שאני לא מתרגז. ולא מתבכיין. ולא נהיה מנוהל מזה ולא שואל שאלות ולא מאשים את אלוקים את עצמי או את האמא של השוטרת הזאת שהביאה אותה לעולם, אלא פשוט מקבל שזה רצון הבורא יתברך.
בפנים מחוייכות נתתי לה את הרישיון נהיגה ורכב, ולשאלתה האם יש לי דוחות קודמים בחמש שנים האחרונות עניתי בחיוך כן, יש לי דוח ממך ממש כאן בצומת הזה מלפני שנה בערך עם חיוך מאוזן לאוזן.
היא הלכה לרשום את הדוח לא היה נראה שדבריי השפיעו עליה יותר מידי.. אבל כן היה לה מבט מתפלא על הפרצוף על החיוך שלי חחחח היא רגילה לקבל קללות וירידות מאנשים (היא ממש ממש נראית לא טוב... ואנשים ישר הולכים לשם אפשר לעשות מטעמים מהקללות ומהירידות שאפשר להגיד לה)
בזמן שהיא רושמת את הדוח כבר קיפלתי את האוזניות (החדשות שקניתי רק לפני כמה ימים) והם נפלו לי על הרצפה לתוך שלולית... התכופפתי להביא אותם ונפלתי על הברכיים על הכביש הרטוב...
ואם זה לא מספיק החם צוואר שלי גם נפל לי לתוך השלולית..
היו לי את כל הסיבות שבעולם להתעצבן לצרוח ולקלל ויותר מכל להשתמש!! הייתה לי לגיטימציה אמיתית להשתמש!!
אבל אני החלטתי שזה רצון אלוקים ואני צריך לקבל אותו. ושאין לי את הפרבילגיה לנסות להילחם בזה, לכעוס לשנוא, או לא לקבל את רצון הבורא.
וכך נשארתי מחוייך עד שהיא חזרה אליי כדי לתת לי את הדוח. אמרה איזה משהו על כך שאסור לסוע עם אוזניות באוזניים גם אם לא שומעים מוזיקה אמרתי לה שוב בחיוך שאני יודע ומכיר את החוק וזה בסדר גמור! נפרדנו כידידים בחיוך ובברכת יום מקסים ושבוע נפלא.
פעם ראשונה בחיים שאני מגיב ככה. או יותר נכון לא מגיב.
שנים של חזרה בתשובה, ספרי מוסר, שיעורים, התבוננות בהשגחה פרטית של הבורא ניסים שקרו לי במהלך החיים שום דבר לא עזר לי להתמודד ולקבל את רצון האלוקים היום כמו התכנית הזאת.
אסירות תודה אמיתית לבורא עולם שעזר לי לקבל באהבה את הדוח הזה.
אה.. וכמעט שכחתי.. אני לא יודע אם זה תלוי בה או לא, אבל הדבר האחרון שהשוטרת הנחמדה אמרה לי זה "לא רציתי לבאס אותך אז הדוח הוא בלי נקודות"
וזה ממש אסירות תודה עבורי בין אם זה תלוי בה ובין אם לא.
אוהבים !