המשתוקק כתב on 26 אפר' 2020 21:17:
מתרפא יקר!
סליחה ומחילה על ההודעה שלי הקודמת, (ברור שהקבוצות וכו' עובדות, התכוונתי - שאולי הן בעצמן - כבר הופכות לשיגרה וכבר לא מרשימות כפי שהיו בעבר, האמת, מכיוון שאני לא בתכנית כזו, אז דברי הם מהשערה בלבד, יתכן מאוד שטעיתי. אני מאוד מעריך את ההתמודדות העיקשת שלך ולומד ממך המון)
תודה רבה חבר יקר על ההודעה שכתבת, כי האמת היא שהפריע לי קצת מה שכתבת, אני לא הייתי כותב את הדברים כשאני לא יודע במה מדובר.
ולעצם הענין, א"א להסביר כאן מה זה הקבוצות, אבל בכל אופן צריך לדעת שלא מדובר כאן באיזה קבוצות תמיכה שעושות לי נחמד ולכן אני נשאר נקי, מדובר כאן על משהו אחר לגמרי, ולכן אכן המשפט שכתבת בהסתייגות 'אולי הן בעצמן כבר הופכות לשיגרה וכבר לא מרשימות כפי שהיו בעבר' אכן היה צריך להיכתב בהסתייגות כיון שהוא לא נכון. אכן יש פעמים שהוא קרוב לנכון, אבל הפתרון הוא לא לחפש פתרונות אחרים אלא לשנות את הגישה שלי לענין. ואין כוונתי שאסור להשתמש בפתרונות אחרים, אלא שבמקרה כמו שלי שאין לי פתרונות אחרים והפתרון שעובד לי הוא הצעדים, ממילא אני צריך למצוא את הדרך איך להפיק את התועלת מהקבוצות, וזה אפשרי.
דבר נוסף בהקשר לקבוצות, התוכנית היא לא הקבוצות אלא התוכנית היא עבודת הצעדים, והקבוצות הם כלי נוסף לעזור לי לעבוד את הצעדים ויש בזה עוד כמה תועלות בשביל המחלה שלי, וכמו שחבר הגדיר פעם שהקבוצות הם אלו שנותנות לי את הכח והנכונות להמשיך לעבוד את הצעדים בין קבוצה לקבוצה.
בהצלחה רבה
חבר יקר
וד"ש לתינוק הרך
ממש קצרתי ויתכן שהדברים לא הובנו כ"כ, אבל זה כעת מה שביכולתי לכתוב.