היום ה-276.
אסירות תודה על שבת טובה. שבת מחוברת.
אסירות תודה שקמתי בכיף בבוקר לתפילה. הלכתי למניין אחר, ולא לבית הכנסת שלי, קצת בגלל שעדיין כועס על התקרית שבוע שעבר (שלא נתנו לי להיכנס) וגם כי באמת הבנתי שעדיף לי המניין השני, שמתחיל חצי שעה מאוחר יותר, וכך אני מגיע לתחילת התפילה במקום לאמצע..
מה גם שהבעל קורא שם קורא הרבה יותר יפה, בקיצור, נראה לי שמצאתי לי בית כנסת חדש ומניין שהרבה יותר כיף לי בו, ואת האמת? זה בדיוק מה שהייתי צריך ... בדיוק עכשיו
אני נהנה ללכת.. והולך בכיף ובאהבה.
המתנה הכי גדולה שיכולה להיות, בעיניי, זה היכולת לעזור לחבר אחר שסובל.
היום זכיתי לכך, פעמיים. (והיום רק התחיל חחח)
בלילה אתמול קצת לא הרגשתי טוב, יש לי אלרגיות והמזג אוויר הזה פשוט מקשה עליי מאוד.. ניסיתי ללכת לישון מוקדם וכמובן שישר התחילו פנטזיות ודמיונות שלא כ"כ הצלחתי לוותר עליהם.
קמתי בבוקר לקחתי את הילדים לגנים, ובחזור הרמתי טלפונים, לשתף. התקשרתי ל-5 חברים ואף אחד לא ענה..
חזרתי הביתה ואישתי הפתיעה עם רצון להיות ביחד. בבוקר.
עשה לי טוב. ולה. מאוד.
כשיצאתי אח"כ לעבודה ראיתי שכל ה-5 חברים התקשרו אליי חזרה..
לפעמים הקב"ה רוצה להראות לך שאתה רק תעשה את הפעולה, הוא כבר יעשה את השאר. ככה הוא עשה לי היום. לפחות עד עכשיו.
אח"כ קיבלתי טלפון מהספונסיי שלי, שהיה במצב ממש קשה, דיברנו כחצי שעה, הרגשתי שעזרתי לו המון. והתחזקתי מכך בעצמי.
ואח"כ עוד שיחה מחבר תכנית, חבר יקר ואהוב וקרוב לליבי... שכבר גולש באתרי תאווה ועומד ליפול...
עזרתי ותמכתי מנסיוני.. במה שאני יכול.. בעזרת העובדה ששבועיים קודם לכן אני הייתי בדיוק באותו מצב..
אסירות תודה שזה עבד, ועזר לו. ורק להיום הוא הצליח לוותר על זה.
זאת הזכות הכי גדולה אני חושב, שאלוקים טמן בחלקי. היכולת לעזור למישהו אחר..
ואם אתם שואלים אותי? זה בדיוק הסיבה שאני בעצמי חולה במחלה הזאת..
מתפלל ליום שפוי, נקי, מחובר ומפוכח. לי לכם ולכל חבר שעודנו סובל שם בחוץ.
אוהבים!