מתרפא כתב on 28 מאי 2020 12:58:
שלום חברים.
כשיצאתי היום מהעבודה הביתה עברה מולי ברחוב מושאת תאווה מאוד מאוד רציני.
דוגמנית ממש. מושלמת.
יש לי כאב בלב, כשאני רואה בנות כאלה. כאב שאני לא יכול להסביר אותו.. כאב כשאני רואה שלמות.. מגיע לי כאב חד שמפלח את הלב, ואחריו דכאון עמוק.. ומהדכאון הזה אני רוצה לברוח לתאווה. מהדכאון הזה אני רוצה לפתוח פורנו ולהשתמש, כדי שמישהי אחרת מושלמת כמוה תשכיח לי את הכאב שהיא גרמה לי...
נאלצתי להשלים עם העובדה שבחורה כזאת אף פעם לא תהיה שלי..
הייתי תמיד מנסה להיות עם חברה או בקשר עם מישהי, כדי שלא ארגיש חרא ועלוב שעוברת לידי מלכת עולם ואני לא מסוגל להתחיל איתה..
ואני פשוט אף פעם לא הייתי מסוגל.. וזה מה שהיה מתסכל אותי.. פעם אחר פעם..
וזאת הסיבה שבעברי ברחתי לפורנו.. וחשפניות ונערות ליווי.. זאת הסיבה שהגעתי לשם..
כי שמה בעולם הדמיוני הזה יכלתי להשיג מה שלא יכלתי להשיג בחיים.. במציאות..
פשוט מחזירה אותי בשניות אחורה לכל אותן אכזבות שהיו לי במהלך החיים.. וההרגשה המושפלת הזאתי שאני חסר אונים מול בנות כאלה.. וגם אם הייתי רוצה לדבר איתה לא הייתי מצליח להוציא הגה..
באמת הגיע הזמן לשחרר מזה...
אבל לצערי זה לא תלוי בי .
מתפלל לאלוקים לשפיות.. ושיעזור לי להשתחרר מזה. ממנה, ומכל אחת אחרת כמוה שעוד תעבור מולי ברחוב.
יש סיבה עמוקה למבוכה האדירה למול נשים יפות מאוד, נשים כאלו הם למעשה האלים שלנו, אנחנו משתחווים לפסל העונג, ושאנחנו פוגשים אישה כזאת, אנחנו למעשה פוגשים את האל שלנו פנים אל פנים.
כי לגבר, אין עונג גדול יותר מאישה, והאישה היפה ביותר, מסמלת את העונג הגבוה ביותר שאפשר להשיג בעולמו של הגבר - שיא השיאים, וזה האליל שלנו.
וזה תמיד חוויה, לפגוש את האלוהים שלך פנים אל פנים.
ואז אנחנו מגלים, שהאלוהים שלנו, האלוהים אותו עבדנו כל יום במסירות, והקרבנו לו קורבנות, הוא נע ומתנהג כאילו האמונה שלנו (בלהשיג עונג ועוד עונג) איננה הכול בחיים.
לא אכפת לו מעונג - אכפת לו מדברים אחרים.
הוא הולך ומדבר ומתחבר לאנשים, שהם לא מאמינים מסורים כמוך בעונג, ואתה מסתכל עליהם ומקנא, ולא מבין איך זה שאתה - האדם שסגד לאלוהים הזה כל הזמן, יושב כעת מאחור בשעה שהאליל הזה מדבר עם אחרים שבוודאות לא סוגדים לו כמוך ?
תדמיין שאתה מחונך כל החיים שלך שאלוקים רוצה שתלמד תורה, ושאתה מגיע לגן עדן אתה פוגש את אלוקים משחק שש בש עם משה רבנו - אתה תחטוף את ההלם של החיים.
ואז אתה חוטף כאב עמוק, כל כך עמוק, כי אתה מבין שאם אלוהים שלך לא מאמין במה שאתה מאמין, אז כל האמונה שלך מבוססת על חול ועל שקרים. וזה כואב.
ואז אתה בורח מייד מהמחשבה שהדת שלך היא דת של שקר, בכך שאתה בורח לפורנו, שמשכנע אותך שהדת שלך היא דת של אמת - שהרי הנשים שם כן מאמינות בו. ואתה מאמין להן, כי אתה מאמין לכל מי שמייצר עבורך עונג.
כי כל דבר שמייצר עונג, נותן לך שני דברים, גם עונג, וגם חידוש האמונה שבעונג.