שלום חברים, מתרפא, מכור לתאווה.
נקי בחסדי השם בנס גמור לא מכוחי כל יום ויום במשך 295 ימים. נקי משוטטויות ואתרים שלושה שבועות ויום אחד שהם 22 ימים.
רוצה לשתף קושי אדיר בימי שישי, אני כבר שם לב שזה נהייה קבוע ...
החור שיש באמצע היום מבחינת חוסר שגרה.. כשהילדים בגן
הצורך בלצאת לקניות בשוק, למשוך כסף, לעשות קניות בסופר, הרחובות הומים מושאי תאווה איפה שאני לא מסתכל וההרגשה של הזמן הפנוי והחופש פשוט מכניסים אותי לאובססיה קשה מה גם שאני רואה בד"כ בימי שישי מושאי תאווה מאוד מאוד מאוד קשים עבורי...
היום יצאתי למשוך כסף, יש לי סופר ליד הבית וראיתי בחוץ את אחת העובדות עומדת בתנוחות כאלו ועושה תמונות סלפי כנראה לאינסטגרם... כמובן מושא תאווה מאוד רציני עם כל הנתונים שאני באובססיה כלפיהם, ולבושה חשוף לחלוטין, הכל בחוץ וגם מהבחורות שאתה רואה שמחפשות את תשומת הלב הזאת (איזה בחורה עומדת באמצע הרחוב מחוץ לעבודה שלה חצי ערומה ומצטלמת סלפי בתנוחות מגרות?)
זה הכניס אותי לאובססיה מטורפת.. רצון ללכת לסופר הזה לקנות דברים סתם.. העיקר להיות לידה להסתכל ללגום.. לצלם.. לעקוב.. לחפש אותה לגלות מי זאת מה השם שלה, למצוא אותה בפייסבוק באינסטגרם... וההמשך ידוע ..
לא התעכבתי שם, המשכתי, אבל היא נשארה בראש.
גם בדרך חזרה הביתה היא הייתה שם, באותה פוזיציה בדיוק ... עם הסלפי שלה (כמה זמן לוקח לצלם סלפי?!?!)
ואישתי בדיוק סימסה לי להביא איזה תבלין שחסר לה והיא באמצע הבישולים ...
והנה הראש כבר עושה 1+1... עכשיו אתה נצרכת ללכת לשם...
אסירות תודה שבדיוק הייתי בקבוצת הבוקר הטלפונית, שיתפתי את החוסר אונים העצום הזה, וויתרתי, החלטתי לסוע לסופר אחר רחוק יותר.
מיד כשהחלטתי את זה קיבלתי הודעה מאישתי שהיא מצאה בסוף את התבלין ושלא צריך.
אסירות תודה לאלוקים אוהב על ההשגחה הפרטית.
רוצה לנצל את דפי הפורום כאן, לברך את אותה הבחורה, כי אני רוצה לקחת ממנה, אז פעולה הפוכה זה להיות בנתינה כלפיה.
רוצה לברך אותה שאלוקים ייתן לה חיים טובים, חיים שלווים, שתמצא את מה שהיא מחפשת באלוקים, שתעשה את רצונו ותהיה שמחה שלווה ובטוחה בעולם הזה ובעולם הבא. שתמצא זיווג הגון משורש נשמתה, שתביא ילדים טובים ובריאים לעולם ותגדל אותם לחופה למצוות ולמעשים טובים.
שאלוקים ישמור עליה ועל כל יוצאי חלציה לעולמי עד. שתזכה להצליח בכל מעשה ידיה! ושתזכה לחזור בתשובה שלמה מאהבה לבורא יתברך ותשמור על כל גדרי הצניעות ולא ייכשלו בה יהודים יקרים במבטים ובפנטזיות. שתבין שהאינסטגרם זה חארטה בארטה ויצירה של השטן בכבודו ובעצמו ותעיף אותו לפח. שתזכה להיות מאושרת שלווה ושמחה כל ימיה חייה - אמן כן יהי רצון.
אוהב אתכם תודה שאתם איתי בדרך.