עשר שמעון כתב on 14 יוני 2020 08:41:
וואו פוסט מרגש ממוצ'ש,
'ויש תקוה לאחריתך ושבו בנים לגבולם'
המילים האלו של ירמיהו הדהדו אצלי תוך קריאת הפוסט שלך,
אני יודע שאתה לא אוהב 'הגדרות גדולות' ומעדיף 'רק להיום' ואתה צודק, אבל לפעמים אני כל כך מתרגש ממך,
מהמקום שבו באת ולאן שהלכת והנה 'במקום שבעלי תשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד'
פירש פעם הרבי מקוצק למה אינם יכולים לעמוד עם בעלי התשובה?
וענה בגלל שהם 'צדיקים גמורים' הם מרגישים שכבר גמרו משהו, הגיעו למקום מסוים וזהו יכולים לנוח,
הבעל תשובה תמיד מסתכל בחשש לעבר ובתקווה לעתיד אבל לא מרגיש 'זהו אני גמור גמרתי את העבודה' ולכן הוא הרבה יותר גבוה,
אתה מחזק אותי
אולי יום אחד אני היחסן החשוב אהיה 'בעל תשובה' כמוך.
הלוואי!
וואו...
וואו.
יש מקום.. שבו המילים פשוט נגמרות...
כבר לא יודע מה להגיד ואיך להגיב.. כדי לבטא את מה שמתחולל לי בפנים..
לא חושב שאפשר...
גם שיחה בבוקר עם חבר אהוב מכאן.. והדברים שהוא אמר לי עליי.. כמה התפיסה שלי של עצמי רחוקה מהמציאות.. רחוקה מהתפיסה של אחרים כלפיי.. ובע"ה רחוקה (אני מקווה) מהתפיסה של הקב"ה כלפיי..
וגם מה שכתבת לי כאן... המשפט האחרון...
"אולי יום אחד אני היחסן החשוב אהיה 'בעל תשובה' כמוך" ...זה לא משהו שחשבתי שאי פעם מישהו בפלנטה הזאת יגיד לי.. גם אף פעם לא ראיתי את עצמי ככזה בכלל..
להגיד לך תודה זה לא מספיק... לא מספיק כדי לבטא כמה זה נותן לי.. כמה זה מרגש אותי ומשמח אותי וגורם לי לרצות לבכות בו זמנית..
אני רוצה לכתוב לך כל כך הרבה אבל פשוט כלום לא יוצא.. לא מצליח להוציא..
החיים שלי תמיד היו מלאים בסבל.. סבלתי בתור ילד סבלתי בתור נער מתבגר וגם בתור מבוגר.. לאו דווקא בגלל הדברים שקרו מסביב או שקרו לי (ברוך השם דווקא הקב"ה סידר לי חיים דיי קלים על הנייר..) אבל דווקא בגלל הנפש שלי.. איך שהתייחסתי לדברים.. הפגמי אופי שלי...
אז תמיד סבלתי..
ויש נקודות כאלה.. כמו הנקודה הזאת.. ההודעה הזאת שלך..
השיחה עם החבר ההוא בטלפון..
הודעה פרטית שאני מקבל כאן מחבר באתר או בסמס מאיזה חבר תכנית...
שפשוט גורמים לי לאושר.. אושר אמיתי.. הרגשת הייעוד שלי.. חיבוק\נשיקה מהקב"ה להרגיע אותי.. "אתה לחוץ יותר מידי בני, אתה מתקדם בסדר גמור ואני מרוצה ממך"..
לא שהעבודה הסתיימה ח"ו.. לא שהחלמתי .. לא שאני צדיק.. חלילה..
אבל להרגיש שאני נמצא במסלול שבו הקב"ה רוצה שאני אהיה.. בדיוק בנקודה הזאת.
להרגיש שלם. שלם עם עצמי. שלם עם המצב. שלם עם מה שיש לי ועם מה שאין לי. עם מה שאני עושה ועם מה שלא עושה..
פשוט להרגיש שלם...
ולו רק לרגע קטן..
זה משהו שאף פעם לא היה לי..
כמעט אף פעם..
וזה מה שאתה נותן לי.. רבי שמעון היקר.. בהודעה הזאת.
אז תודה! ואוהבים.