תודה רבה רבה חברים, שוב!
אז מה יש לי לספר את היום.. ככה.. לסיכום איך עבר היום הזה..
אז היה יום לא פשוט בגדול... שכלל בתוכו 2 מעידות.
גיליתי שבעצם המשימה הנוכחית שלי בעבודה נתקעתי שם באיזשהי נקודה ממש לקראת הסיום שלה עם איזשהי בעיה שלא הצלחתי לפתור כבר כמה ימים..
בהתחלה השקעתי בזה את כל העוצמה אבל כשראיתי שאני לא מצליח התחלתי להיכנס לדאון.. ולא היה לי חשק יותר לעבוד על זה והתחלתי לברוח.
זה התחיל כבר ביום שלישי.. וזה מה שליווה את הקריז המטורף של רביעי וחמישי.. החוסר אונים מול המשימה הזאת בעבודה..
בחמישי בערב ביקשתי מחבר ותיק בצוות שמבין בנושא הזה יותר ממני עזרה, הוא נתן לי כיוון דיי בגדול ושלח אותי מעליו. לא הסתדרתי. ביקשתי שוב עזרה והוא אמר שהוא עסוק ושאדבר איתו בראשון.
תקע אותי עד ראשון..
היום הגעתי ובאמת שרציתי לעבוד ולא לשקוע שוב לעצבות ולשיעמום אז התקשרתי אליו על הבוקר. הוא סינן. התחלתי להרגיש שוב את הבעסה ואת הרצון לברוח. אסירות תודה שעשיתי שיחות לכמה חברים לא לפני שנכנסתי לאתר קניות כלשהו שפתוח לי ונכנסתי להלבשה תחתונה.. אסירות תודה שיצאתי מיד כעבור 10 שניות.. פחדתי מלהתדרדר למטה..
התקשרתי לשתף וזה דיי הוציא אותי מהמסכנות ומהריכוז העצמי, בצהריים התקשרתי שוב לחבר הצוות והוא אמר שהוא עסוק ולא יכול היום ושאדבר איתו מחר.
קיבלתי עצבים... כמעט שהתחלתי לצאת עליו... אבל עצרתי. סתמתי. חשבתי. וקיבלתי את רצון אלוקים. אמרתי לה' כנראה שזה רצונך. אני אעשה מה שאוכל וזהו.
המשכתי לנסות בכל מיני דרכים שלא צלחו, הלכתי לאכול צהריים וכשחזרתי חיכתה לי הודעה מהחבר צוות עם הפיתרון לבעיה.
אסירות תודה.
המשכתי להתקדם בעבודה וסיימתי את היום בצורה טובה. נסעתי הביתה כשאני מדבר עם חבר תכנית בטלפון תוך כדי הנסיעה.
כשהגעתי מתחת לבניין שלי, ראיתי מושאת תאווה. ה-מושאת תאווה.
ראיתי אותה עוד קודם, בשישי בצהריים ממרפסת הבית שלי בקומה 5.. ראיתי אותה צועדת למטה ברחוב יוצאת מגן השעשועים שיש לי מתחת לבית.. זוכר איך כבר באותו רגע חשבתי "וואו מה זה מאיפה היא באה?! מה זה יש לנו דברים כאלה ברחוב ולא ידעתי?!" ועלתה לי מחשבה בראש מהר מהר לרדת למטה עם אחד הילדים לגן השעשועים לצפות בה מקרוב.. אבל ויתרתי.
אז היום ראיתי אותה שוב.. מתחת לבניין יוצאת מגן השעשועים עם הילד שלה..
מושאת תאווה ב-ה הידיעה עבורי. כוכבת פורנו ממש עם כל המשתמע מכך. לא מחזה רגיל במחוזותינו..
איבדתי נשימה לכמה רגעים.. הלב התכווץ... הספקתי לשחרר לחבר שאיתי בקו שראיתי עכשיו מראה קשה מאוד ואני מת להסתובב חזרה ולחזור חזרה אליה והופס - השיחה התנתקה...
וכמו עיוור ישר עשיתי פרסה כדי לעבור לידה ולהגניב מבט טוב יותר.. ממוקד יותר..
הגנבתי מבט.. תוך כדי נסיעה לידה.. הלב נפל לתחתונים... זה הרבה יותר גרוע עבורי ממה שדמיינתי... זה כל הנתונים שמטריפים אותי לגמרי.. כל הנתונים.. כוכבת פורנו אמיתית אצלי בשכונה מה היא עושה כאן איך הגיעה לכאן?!
עצרתי בהמשך הרחוב, על המדרכה, מתוך כוונה ללגום אותה היטב כשהיא תיכף ממש תעבור לידי בצמוד אליי..
התחלתי לרעוד מפחד.. מהתרגשות.. רואה את דמותה הקטנה מרחוק מתקרבת ומתקרבת פוסעת על המדרכה... עמדתי להתעלף מרוב התרגשות...
ובפנים קול קטן שצועק לי "אחיייייייי!!! תברחחחחח!!!"
ידעתי שפה מתחילה ההתדרדרות שלי.... אז ברחתי. ברחתי כל עוד נפשי בי.
התיישבתי בפארק לא רחוק מהבית ולא מצליח להוציא אותה מהראש ורק מת לחזור לשם שוב לחפש אותה... מרגיש אדיוט דביל איך ויתרת על דבר כזה איך?!?!? זה פורנו חינם בלייב אמיתי מול הפנים שלך!!! פראייר!!!
אסירות תודה שבדיוק התקשר אליי חבר ותיק שאחראי על חברים חדשים שהפניתי אליו חבר חדש שיצר איתי קשר היום (שאסירות תודה ענקית בפני עצמה על זה....) והוא אמר לי שאני יכול לדבר איתו בעצמי כיוון שאני מתפקד כ"מלווה חברים חדשים" באחת הקבוצות..
וגם שיתפתי אותו במראה שראיתי זה עתה, ובירכתי אותה מכל הלב.
מיד אח"כ התקשרתי לחבר החדש הזה לספר לו על הקבוצות וכו'.. נוהל חבר חדש מה שנקרא... והשיחה איתו, השירות הזה, פשוט הוציא לי אותה מהראש לגמרי.
אז זהו, מסיים את היום יחסית נקי.. עם 2 מעידות קטנות שהיה להן פוטנציאל הרסני עבורי אבל באסירות תודה שברגע האחרון אמנם הפעלתי שריר אבל הצלחתי לוותר...
זה רק מראה לי כמה אני לא חסין.. כמה בכל רגע אני יכול לאבד שליטה.. כמה חשובות הפעולות, והשיתוף, והחיבור הזה.. והשירות !
מתפלל לאלוקים לעוד יום נקי.. מודה לו על הסיעתא דשמיא היום בעבודה ובויתורים.
אוהב אתכם ותודה שאתם איתי בדרך.