מתרפא כתב on 23 יולי 2020 04:27:
תודה רבה על התגובות והעידוד. תודה רוביןהוד.
האמת, שאני לצערי ואני אומר זאת לצערי, יותר מידי תלותי בחסימה..
הייתי מצפה שבשלב הזה אהיה עם קצת יותר יכולת עצמית לוותר במקומות האלה.. ולא להיכנס לפירצות גם כשאני מגלה אותן.. אבל אני פשוט לא מסוגל..
כשזה פתוח לי האובססיה משתוללת ואני לא מצליח לוותר..
אני תלוי לגמרי בחסימה הזאת.. זה מפחיד אותי.. כי כמו שאנשים אומרים לכל חסימה יש פירצה וזה עניין של זמן עד שנגלה אותה...
זה מפחיד אותי...
כשגיליתי לרגע שהנה יש פירצה ואין לי איך לחסום אותה הרגשתי שחרב עליי עולמי...
ואני לא מגזים ולו בטיפה..
ידעתי בידיעה ברורה.. שאם עכשיו יש לי דרך לצפות בסרטוני תאווה שאין לי איך לחסום לעצמי - עכשיו האובססיה שלי תחגוג עליי בלי הפסקה יום יום.. ואני תמיד באיזשהו שלב בסוף אישבר ואצפה.. וזה עניין של זמן עד שזה יגרור אותי לנפילה..
הלוואי ויכלתי לעשות עבודה יותר טובה על עצמי.. להצליח לוותר גם כשיש אפשרות.. אבל כנראה שהתורה הקדושה וחז"ל יותר חכמים ממני... וכל מה שהרב שלי כתב בקונטרס אכן נכון. לפחות עבורי..
אני לא מרגיש גיבור כי לקח לי כמה שעות עד שחסמתי את זה ולא חסמתי את זה מיד.. ניצלתי קודם כל את הפירצה עד שנמאס לי כבר מהמשחק האינסופי הזה של לנסות למצוא סרטוני תאווה וגם כשכבר מצאתי משהו טוב פתאום ראיתי כמה סבל זה גורם לי... כי אני רוצה את אותה מושאת תאווה מהסרטון ולעולם לא אוכל להשיג אותה.. כי אני רוצה לאונן 700 פעם על הסרטון הזה אבל מאוד מפחד מההשלכות וממה שיבוא אח"כ..
אני כאילו בכלל לא יכול לממש את התאווה שם אלא רק לצפות ולהתגרות ולאבד את זה עוד יותר..
הייתי גיבור אם בשנייה שהייתי קולט את הפירצה הייתי יורד למטה ומרים טלפון לספונסר או לחבר ותיק ומדווח.. ומשתף.. לפני שבדקתי אם היא עובדת וסיבכתי את עצמי עוד יותר
אני בהרגשה הכי מזופתת שיש בעולם כעת.. ותוסיף לזה את תבלין התאווה האדירה שהתפרצה בי בעקבות כל הרעל שהכנסתי לגוף והרי לך מתכון מצויין לנפילה...
הפלאקי ייפתח לי בעוד 10 שעות ו5 דקות בדיוק.. מתפלל לאלוקים לנכונות לוותר שם ולבטל את הפתיחה שלו.. מה שלא נראה באופק כרגע..
לגבי הפירצה והחסימה שלה, כרגע ממה שאני רואה ומבין (וניסיתי כמובן...) הצלחתי לחסום אותה הרמטית.
היופי בפלאקי זה שבמצב ההתחלתי שלו בעיקרון הכל סגור.. אין איך להתחכם.
ואז אנחנו מתחילים "להרשות" כל מיני אפליקציות ואתרים שונים, לפתוח אותם, ואז נוצרות פירצות דרך האתרים האלה שאנחנו אישרנו במו ידינו.
אם אני אפתח את Telegram למשל, אאפשר פירצה להגיע לפורנו.
אם אפתח את האפליקציה התמימה של המסרים הזאתי או עוד אפליקציה תמימה כלשהי של גוגל, אאפשר פירצה להגיע לפורנו.
זה לא באמת פירצה בפלאקי... הפלאקי תותח לגמרי..
הפירצות הן באותן אפליקציות תמימות שאין להן כל מטרה לשימוש שכזה, אבל מבלי לדעת הן מאפשרות את זה עבורינו.. ואני זה שפתחתי אותן מלכתחילה.. כך שאין באמת את מי להאשים..
הצרה מגיעה כשאני מגלה פירצה בתוכנה שאני לא יכול לחסום.. שאני צריך לצרכי עבודה.
בעבודה הקודמת היו לנו שרתים באמאזון שיכלנו להתחבר אליהם בremote desktop
האינטרנט בשרתים היה לא מסונן כמובן.. אף אחד לא חשב שמישהו ירצה להתחבר לשרתים האלה לפתוח שמה דפדפן ולגלוש לפורנו..
אף אחד חוץ ממני כנראה.. וניצלתי את זה עד תום בזמנו כדי לעקוף את הפרוקסי של החברה שחסם פורנו.
אסירות תודה שבעבודה הנוכחית אני לא נתקל בבעיה הזאת אחרת הייתי באמת אבוד..
אני מניח שעם קצת יותר ידע הייתי מצליח גם לנצל את השרתים של החברה כיום לצרכים האלה.. זה נראה לי קצת מורכב כי כל המערכות הן של unix וmacOs אז זה פחות נגיש עבורי ואני אצטרך להתחיל לחקור איך עושים את זה ושמה אני דווקא מתמודד דיי בסדר בינתיים באסירות תודה..
הידיעה שאם אמצא שם פירצה שאינני יכול לחסום תמוטט אותי מורידה לי את המוטיבציה להתחיל לחפש כזאת..
אבל אני מבין היום באמת שאם אני אנסה ואתאמץ חזק אני אוכל להגיע לשם.. משהו אני אמצא..
כאן נכנסת התוכנית עבורי כנראה. עבודת הצעדים.. עליי לקחת כדוגמא את הספונסר שלי, את החבר הטוב הותיק שלי, ועוד כמה וכמה חברים בתכנית שאין להם בכלל חסימות ובכל זאת הם נקיים תקופות ארוכות, ולנסות להגיע גם למצב שלהם.
לא כי אני לא רוצה חסימה... חכמים קבעו שחייב לכן אני הולך בתלם. אלא פשוט כי כנראה שתמיד אוכל למצוא דרך לעקוף...
והרי היה לי הרבה יותר פשוט מבלי כל מיני חסימות שלפעמים גם חוסמות דברים שאני כן צריך.. זה כל אחד יודע.. שצריך לוותר על חלק מהדברים שאנחנו אוהבים וצריכים כי אחרת מגיעים משם לתאווה..
כמה הייתי רוצה שיהיה לי וואצפ למשל...
כמה הייתי מעדיף להשתמש באפליקציית המסרים הזאתי שגיליתי בה פירצה אתמול מאשר להשתמש בגרסא הוובית שלה שפחות נוחה לי..
כמה הייתי שמח אם יוטיוב היה פתוח לי כדי שאוכל לראות טונות של מידע שכרגע אני נאלץ לחסום בגלל החלק השני של המידע שיש שם שאני לא רוצה להיחשף אליו...
כרגע אין לי ברירה לצערי.. במצבי הנוכחי..
אבל עיניי נשואות למעלה וקדימה אל עבר החברים האלה שכן יכולים.. גם אני רוצה להיות שם.
בסופו של דבר, כנראה? שאין לי ברירה אלא להיות שם... כי תאווה אני יכול להשיג בכל מקום.. וגם כרגע הכל מחזיק עד הפירצה הבאה..
אוהבים ותודה רבה על החיזוק!
כן, במצב ההתחלתי pluckeye נקי לגמרי.
אבל מה לעשות - יש דבר כזה וקוראים לו החיים, והחיים מחייבים אותך לפתוח אתרים של בנק, של ממשלה, של עבודה, לכן אין טעם לדבר על מצב תיאורטי בו הכול סגור.
טלגרם ברור שהוא בעיה רצינית, אבל מתי צריך טלגרם בכלל ? הרי כולם בוואצפ, ובוואצפ אין שם כלום בעייתי..
ויוטיוב חסמתי, חוץ מעמודים שאני מגלה ואני אוהב לראות, שמתי את כולם בצורה יפה בתוך המחשב שלי ככה שאני יכול לראות את כל דפי היוטיוב שפתחתי, שזה שירים ודברים כאלה, אני אוהב את זה ככה.
הדבר היחיד שאני מצטער עליו ביוטיוב הוא שלא גיליתי איך פותחים רק את העמוד הראשי של היוטיוב, כלומר שהעמוד הראשי מראה את כל התמונות של כל הסרטונים, אבל שנכנסים פנימה אי אפשר לראות את הסרטונים.
אני רוצה לעשות את זה כי ככה אני יכול לבחור סרטונים שנראים לי טובים ולאפשר אותם בפלוקי אחר כך, כרגע קשה להבין מהו סרטון מוצלח בלי לראות את התמונה שלו קודם.
זה היה יכול להיות מצוין, כרגע אספתי בערך 150 סרטוני יוטיוב שסידרתי את הלינקים אליהם בצורה יפה במחשב שלי, אבל היה נחמד אם היה לי עוד.
אני חושב גם שביוטיוב הפלוקי רק משפר אותו, כי אם אני רק נרשם למינויים איכותיים, ובקושי צופה בסרטונים (כי פלוקי גורם לי לוותר מראש על הרבה סרטונים וגורם לי לבחור רק סרטונים שאני באמת אוהב) אז האלגוריתם של גוגל מזהה שאני "אגוז קשה לפיצוח" ומנסה לפתות אותי בתוכן יותר איכותי.