מתרפא כתב on 19 אוג' 2020 22:10:
הלכתי להביא בירה מהבר וקלטתי את הברמנית מושא תאווה באמת לא מהעולם הזה.... לא הייתה מביישת את הסרטוני פורנו הכי טובים שאני מכיר...
אסירות תודה שהשפלתי מבט. לא הסתכלתי לה על המקומות הבולטים והחשופים למרות שמאוד מאוד התאוויתי.
אני רוצה לחזור ולשתף על זה עוד מכיוון שזה לא עזב אותי ולא השתחררתי מזה עדיין.
מסתבר שגם המבט הקטן והחטוף הזה שהיה לי עליה למרות שלא חזרתי למבט שני הספיק כדי לעשות רושם על אף שויתרתי שמה אז כנראה שזקוקה עוד עבודה על שיתוף.
אני רוצה לשתף שמדובר במושאת תאווה מושלמת עבורי מכל הבחינות פשוט שלמות שרק אלוקים יכול ליצור. אחת הבנות היפות ביותר שראיתי מזה שנים. מכל הבחינות.
רוצה לשתף שאני חסר אונים מול בנות עם גוף כזה ופנים כאלה ולבוש כזה כמו שהיא לבשה. חסר אונים מול הרצון להסתכל עליה וללגום כל חלק וחלק שלה. חסר אונים מול הפנטזיות והמחשבות על שימוש איתה ובגוף שלה שעולות לי. רק אלוקים יכול לשחרר אותי מזה ואני מתפלל אליו כאן בנוכחותכם שיעזור לי לוותר שמה ולשחרר.
כשנכנסתי למיטה בלילה התחילו מחשבות עליה, ויתרתי עליהן והלכתי למחשבות אחרות עד שנרדמתי.
התעוררתי כעבור כמה שעות ב-3 לפנות בוקר ולא הצלחתי להירדם. המחשבות המשיכו לתקוף ולעלות וברחתי לפנטזיות עליה. לא מיניות אבל פנטזיות של קשר וחום ואהבה והזדקקות והתאהבות שלה בי וכו'..
היה לי קשה מאוד לוותר שם באותו רגע שאני עייף גמור ולא מצליח להירדם והראש פשוט מפציץ אותי בדמיונות ומחשבות עליה.
חסר אונים שם לחלוטין. רק אלוקים יכול לשחרר אותי מהמחשבות האלה ואני מתפלל אליו שיעזור לי לשחרר ולוותר על המחשבות האלה רק להיום.
רוצה לברך אותה מכל הלב שתזכה להצלחה בריאות פרנסה בשפע אושר מציאת זיווג הגון משורש נשמתה ילדים טובים ובריאים וכן שתזכה גם להתקרב לבורא עולם ולעשות את רצונו ולשוב בתשובה שלימה אמיתית ולהתלבש בצניעות ולא להכשיל אחרים ושלכולם וגם לקב"ה ולעצמה יהיה נחת ממנה וממעשיה אכי"ר.
אוהבים ותודה שאתם איתי בדרך