מתרפא כתב on 23 אוג' 2020 18:30:
היום ה-374.
מאפס ספירה משנית של כניסה לאתרים אחרי 28 יום.
לא רוצה להישמע דרמטי מידי אבל במילה אחת - קטסטרופה.
איבדתי את זה.
שיא הגל.. קריז לגמרי.
הייתי מורעל על תאווה מהבוקר שקמתי..
אתמול דווקא עוד הלכתי לקבוצה במוצ"ש.. כדי להתחבר.. היה מסר מדהים של חבר שנפל אחרי שנה ו8 חודשים ומאוד מאוד התחברתי למסר והקבוצה מאוד השפיעה ורוממה אותי...
אבל איך שיצאתי מהחנייה של המקום עמדה שם על המדרכה מולי כזאת מושאת תאווה שהעיפה אותי חזרה ישר למטה לתוך המחשבות..
התקשרתי ושיתפתי ובירכתי כהרגלי.. עשיתי מה שביכולתי.
בבוקר קמתי עם רגישות יתר לתאווה. בדרך לעבודה לגמתי קצת מכל הבא ליד ממה שיש במדרכות וכו'..
במהלך היום עבדתי. או ניסיתי לעבוד.. יש איזה משימה חדשה שנכנסה שיש סביבה המון לחץ שרק הלך והתעצם היום והבנתי כמה שאין מישהו שהוא סמכות בחברה להישען עליו ולפנות אליו.. ושבעצם במשימה שלי הסמכות הזאת היא אני..
זה נורא מכניס אותי לסטרס וללחץ ולחוסר יכולת לתפקד ולפחדים שאני לא אעשה את הדברים נכון או שלא אדע איך לעשות אותם או שאצור באגים והמערכת תקרוס בגללי...
ואז הגיעה שיחת טלפון מחבר חדש.. שדיי הכניסה אותי לסחרור.
גם ככה לא הייתי הכי מחובר שיש.. הוא התקשר ושיתף כל מיני דברים שהיו קשים עבורי והדליקו לי את האובססיה.
כתבתי כאן בפירוט מה היה, אבל עצרתי ומחקתי, כי זה עלול לתת לאנשים רעיונות לא טובים... זה לא מפורט מידי אבל גם לא הכי בריא לכתוב את זה כאן.. שלא יעשה למישהו אחר מה שזה עשה לי..
אבל מה שזה גרם לי זה להיזכר באיזשהו אתר שהייתי משתמש בו המון לפני הרבה שנים... והסקרנות לבדוק את הדברים שהוא אמר לי פשוט ניצתה בשניות ורצתי למחשב ונכנסתי לאתר הזה..
אז לא הורדתי את הפלאקי לשמחתי כך שלא יכלתי לראות תמונות או סרטונים אבל קראתי מלל.. והרבה הרבה מלל.. במשך שעה וחצי כמעט...
זה הדליק לי את האובססיה בצורה מטורפת.. ונכנסתי לסחרור מטורף.
בדרך הביתה תוך כדי הקבוצה של ראשון בזום לגמתי כל מה שיכלתי ועצרתי ליד אחת שהשם יברך אותה לא ראיתי הרבה זמן דבר כזה... וחזרתי חזרה אליה כדי לעמוד לידה שוב... בחוסר אונים.. וכל התאווה התחילה לצוץ מסביבי מכל עבר.. איפה שלא הסתכלתי..
עכשיו אני בבית.. אישתי יצאה עם הילדה ונשארתי לשמור על הילדים. במשך 45 דקות ניסיתי לפרוץ את הטלפון שלה ללא הצלחה... כדי להיכנס עוד לאתרים...
אני חסר אונים לגמרי מול הרצון הזה.. עכשיו היא הגיעה.. יש בתוכי משהו שמחכה שהיא תיכנס למקלחת כדי לשחק לה בפלאפון... ואין בי שום יכולת או כוח לעצור את זה..
אני מתפלל לשפיות.. שאבדה מאותו רגע אחה"צ שנכנסתי לאתר הזה שרובו מלל של יחסי מין וכאלה...
מתפלל לאלוקים שיעזור לי ושייתן לי נכונות לוותר. אמן.
אז נכון להיום (ב-24 שעות האחרונות) :
פעולות: כתיבה בפורום. קבוצה טלפונית. קבוצה חיה. שיחה עם הספונסר. 7 שיחות טלפון עם חברי תכנית (פלוס אחת שהכניסה לי מחלה יותר מהחלמה...)
לא כתבתי היום!
מספר מעידות: 2
קושי: 8
מלל זה אחד הנפילות הכי שכיחות אצלי, אין נפילה אצלי בלי מלל. מלל ותמונות.
באופן מוזר, סרטונים מכבים לי את החשק המיני, לא מדליקים אותו, כנראה הבוטות בהם היא יותר מדי בשבילי...