מתרפא כתב on 02 ספט' 2020 19:05:
היום ה-384.
אסירות תודה על יום נקי. לא מובן מאליו בכלל.
האמת שבאמת הימים האחרונים שאני עובר הם מאוד לא פשוטים עבורי.. ואני דיי בדאון ובחששות ודאגות מהעתיד וכו'.. בחוסר מצברוח טוטאלי ובעצבות.. ממש מועקה שיושבת על הלב סביב כל העניין הזה עם אישתי והטיפול הזוגי שהיא רוצה שנלך ולמצוא מטפל מתאים ומי ואיפה והכסף שזה עולה וכן גם מחשבות על עצמי האם הייתי בסדר במה שעשיתי ששיתפתי אותה במחלה שלי האם אני בסדר שאני משקיע כל כך הרבה מזמני וממרצי בתכנית על חשבון הבית והאישה ועוד כהנה וכהנה מחשבות..
כל היום מרגיש לא טוב ומועקה כזאתי.. אבל באמת באסירות תודה ענקית לאלוקים כל הבעסה והדכאון ודווקא מבחינת תאווה אין לי רצון להשתמש או לברוח...
כן עולות מחשבות.. וכן יש מבטים פה ושם על מישהי בעבודה או על בחורה פרוצה ברחוב אבל באמת שזה פשוט נגמר שם.. במבט .. וזהו.. כאילו חולף לידי...
ממש ממש מקבל אשליה שהחלמתי.. שזהו הראיות האלה לא גורמות לי לרצות להשתמש יותר...
אז אסירות תודה לאלוקים שזה מתנה ממנו בימים האלה כי כנראה שגם עם גל של קריז בנוסף לכל הצרות לא הייתי יכול להתמודד כרגע והוא יודע זאת ולכן לוקח את זה ממני.. אבל אין לי אשליה שהחלמתי ושזה לא יחזור.. אפילו לא לרגע.
מודה לאלוקים על ימים נקיים.. ימים של המון עשייה בעבודה.. עשייה בבית.. שיעורי תורה שחזרתי אליהם.
מתפלל לחזור להתפלל מנחה במניין מול העבודה. לשמוע או ללמוד קצת דברי תורה גם במהלך היום או בסופו. להתחיל להכניס תוכן בריא לנשמתי העייפה והחסרה.
אוהבים ותודה שאתם איתי בדרך!
אז נכון להיום (ב-24 שעות האחרונות) :
פעולות: כתיבה בפורום. כתיבה יומית. כתיבת צעדים. טלפון לספונסר (שלא ענה). 8 שיחות טלפון עם חברי תכנית. קבוצה טלפונית. קבוצה חיה.
מספר מעידות: 0
קושי: 1
אני שמח לשמוע שהסערה הרגשית שלך חלפה קצת.
אבל היא תחזור, אם לא תעמוד בהתחייבות שלך לאישה.
הלוואי שהייתי יכול לתת לך איזה עצה שתסדר את הנפש שלך ותגרום לך לראות הכול בבהירות, כל מה שיש לי לתת זה עצה מעשית, והעצה שלי היא כזאת - אתה נמצא במקום טוב, אתה מחלים, אתה מתקדם, אבל כמאמר הפתגם, אתה צריך להיות מי "שמתחיל הכי חזק שהוא יכול ולאט לאט מגביר".
יש לך 2 בעיות שאני רואה:
1. הפלאפון של אשתך ניתן לפתיחה כל פעם על ידיך, אתה חייב לתת לה פלאפון שקל לפתוח בו בטביעת אצבע.
2. האופנוע שלך הוא צרה צרורה - אם העולם פרוץ כמו האינטרנט, אז האופנוע שלך משול למחשב שגולש ב"אינטרנט" הזה, אתה גולש עם האופנוע/מחשב שלך ברחבי הרחובות/אינטרנט, ו"לוגם", או איך שאתה קורא לזה.
תמכור את האופנוע, ותיסע בתחבורה ציבורית. תאמין לי שאתה לא תלגום שום דבר. או תיסע עם חברים כל יום לעבודה.
זה גם ייתן תחושה לאשתך כמה אתה רציני - לעבור לתחבורה ציבורית ? זה בהחלט צעד משמעותי.
הייתי מציע לך לקנות אופנוע עם מצפון שנוסע רק למקומות הגונים,אבל אני לא מכיר דבר כזה חהחה.
אם אתה לא רוצה למכור את האופנוע, תכניס את המפתחות שלו לקופסה הזאת שפירסמתי לה מדריך ותן לזה דיליי של כמה שבועות/חודשים, תראה איך זה.
תחשוב על זה, ושיהיה לכולנו לילה טוב.