שלום חברים יקרים ואהובים !
תודה רבה על התגובות האחרונות של לפני שבוע.
אני רואה ששבוע שלם לא הייתי כאן ולא רשמתי. אעדכן במה שהתרחש עד כה, אנסה לקצר למרות שזה מרגיש כאילו חיים שלמים עברו עליי בשבוע הזה....
קודם כל אסירות תודה ענקית לאלוקים על ראש השנה הכי קדוש ומחובר שהיה לי בחיים. ממש הגעתי גבוה מאוד מבחינה רוחנית, דרך ניסי ניסים שעשה לי אלוקים (נכנסתי פתאום למניין סגור של הרב בישיבה ליד הבית עם תלמידים שלו, התפללתי איתם כל החג קבוע, קמתי בנץ יומיים, לא ישנתי כל החג גם לא אחה"צ, למדתי, השקעתי, קראתי תהילים, הייתי עם הילדים והיו לי 0 פעולות על תאווה 0 מוחלט)
הגעתי לקדושה מאוד מאוד גבוהה בחג הזה שלא הגעתי לעולם... וזה לא שתכננתי... וגם זה לא בא ממקום של "חייב" אלא ממקום של באמת רציתי! וזה היה פשוט פשוט מדהים.
אחרי החג ממש מרוב הקדושה הזאתי וגם הפסקת העישון הייתי פשוט בעננים. אבל בצאת החג התחילה לקנן בי הבעסה מהעובדה שאני לא יכול לעשן יותר..
במהלך היום חשבתי שאני כבר יכול להתנתק לחלוטין מהתכנית, שאני כבר לא צריך אותה...
הייתי במצב כל כך חזק ומחובר, שגם שעברו לידי בנות ערומות פשוט סובבתי את הראש וחשבתי (הייתי באשליה) שזהו, שמוח שליט על הלב - שהראש שלי כבר יודע לפרש שבחורה חצי ערומה אני לא רוצה להסתכל עליה בכלל..
בערב יום שני הלכתי עם אישתי והילדים לגינה ואח"כ לפארק, טונה של מושאי תאווה סביבי והתחלתי לאבד את זה. מסתכל לא מסתכל... מחפש לא מחפש... בורח אבל לא בורח....
וכל אחת מגיעה יותר מושלמת מהשנייה... התחלתי לאבד את זה לחלוטין.
בבוקר אתמול עוד נסעתי לעבודה כשמחשבה רצה לי בראש שאני לא צריך לעלות לקבוצה הטלפונית בבוקר יותר... כי זהו אני כבר לא אשתמש יותר בחיים הרי...
ראיתי מישהי בלובי של הבניין בעבודה שגמרה אותי לחלוטין. אז פשוט התחלתי להתבונן בה בלי הפסקה ללגום אותה. אני חושב שהיא קלטה גם שאני מסתכל עליה והלכה.. ואז הלכתי לחפש אותה וראיתי שהיא עברה לשבת בלובי ה-2 של הבניין.... כנראה כי לא היה לה נעים שאני מסתכל עליה...
וזהו, כל היום אתמול היה מלא מלא מלא בפעולות על תאווה. ממש הגדשתי את הסאה. כל היום במחשב דרך איזה משהו שהיה פתוח לי חיפשתי סרטוני תאווה ביוטיוב בלי הפסקה... שעות על גבי שעות
בסוף שיחת טלפון עם חבר יקר שדאג לי וכרעתי על הברכיים ורציתי לוותר
סגרתי את הפלאקי את האתרים שהיו פתוחים לי והתחלתי לנסות לעבוד.
כשיצאתי הביתה מהעבודה שוב איבדתי שפיות. נסעתי לחוף הים הרצליה - תל אביב, לטיילת, אלנבי רחובות במרכז תל אביב איפה שכל הפריצות ושוטטתי ושוטטתי ושוטטתי בלי הפסקה כשאני לוגם מכל הבא ליד.
אחרי זה בערב הייתה קבוצה שבגלל הסגר עברה לזום ואני תכננתי במקום ללכת לקבוצה לסוע לשוטט במקום לא טוב עבורי.... שמוביל כמעט תמיד לנפילה. תכננתי את זה לפרטי פרטים איך ומה... והגיעה השעה ויצאתי לדרך ונסעתי לשם.
לא הצלחתי לוותר... לא הצלחתי לנשום... לא משנה מה פשוט לא הצלחתי לוותר...
אסירות תודה שחבר התקשר במקרה כי הוא קיבל איזה הודעה בוואצפ על הקבוצה בערב והטלפון שלי מופיע שם כאיש קשר... אז הוא התקשר לשאול משהו ושאל מה המצב ואמרתי לו על הפנים אחי אני נופל....
וזהו דיברנו ודיברנו ובאסירות תודה עליתי לקבוצה בזום... וחזרתי למתחת לבית שלי..
ואז לקחתי קורקינט חשמלי ונסעתי לשוטט בפארק ובגינות איפה שכל הבחורות עושות הליכה וריצה חצי ערומות ולגמתי עוד במשך חצי שעה ארבעים דקות ..... תוך כדי שאני בקבוצה בזום....
קמתי בבוקר עם רצון אמיתי להשתמש... וכוונות והכל.....
דיברתי עם הספונסר. דיברתי עם עוד חברים. לאט לאט חוזר לשתף הכל... למזלי הפלאקי כרגע סגור לגמרי בעבודה אז אין לי איך להגיע לתאווה למרות שלחצתי על הפתיחה שלו וצריך להמתין 24 שעות אז זה יקרה מחר ב-10 בבוקר הפלאקי ייפתח ואני מתחנן לאלוקים שייתן לי נכונות לוותר על זה ...
הראש כל הזמן אומר לי שבגלל שהמחשב חסום לחלוטין אז אני מוצא דרכים אחרות לא בריאות להשיג תאווה... מסתובב ברחובות עוקב אחרי בנות.... שכבר רואות אותי וקולטות אותי ולא נעים יזמינו לי משטרה בסוף..... והולך משוטט בכל המקומות האלה של הזונות רחוב ..... בקיצור... מחשבה מעוותת כשלעצמה לפתוח את האינטרנט כדי לגלוש לאתרי פורנו כדי שלא אצטרך לשוטט.... אבל אם אני פותח את הפורנו אני עלול ליפול....
אני לא בקו השפיות היום... ואני מתפלל לאלוקים בכל הכוח שיעזור לי ...
התפללתי שחרית במניין זה היום ה-3 ברציפות ואני אסיר תודה על כך... אבל הראש היה מלא בזבל כל התפילה...
אסירות תודה שלפחות ב"שומע תפילה" התחננתי לאלוקים שיעזור לי להשתחרר מכל הרעל שהכנסתי לגוף מבלי לפעול עליו....
שיעזור לי רק להוריד את הראש בימים הקרובים ולתת לזה לעבור ....
קשה לי כמו שבחיים לא היה לי קשה ... ודווקא בעשרת ימי תשובה .... הזוי ....
אני ממש חושב שהניתוק הזה מהפעולות, ניתוק של שבוע שלם, הוא זה שגרם לי להיזרק ככה לחלוטין מכל המדרגות ולחזור לנקודת ההתחלה...
הייתי אמור להיות כבר משומש... אני עדיין עלול להשתמש כל רגע ...
המונה אמור ועלול להתאפס...
זה מה שהניתוק הארוך הזה עשה לי ...
כל השבוע הזה לא עשיתי שום פעולה כמעט... התנתקתי לחלוטין.. לא כתבתי בפורום לא כתבתי לעצמי... לא התקשרתי לאף חבר ולא עניתי כשהתקשרו אליי... לא דיברתי עם הספונסר.... כלום....
חשבתי שאני לא צריך את זה. חשבתי שההתעסקות בזה גורמת לי להיות יותר חולה. כל מיני מחשבות שאני מבין היום שהן לא נכונות והן עצת היצר....
אוהב אותכם ותודה שאתם איתי בדרך !
אז נכון להיום (ב-24 שעות האחרונות) :
פעולות: כתיבה בפורום. כתיבה יומית. 5 שיחות טלפון עם חברי תכנית. קבוצה טלפונית. קבוצה חיה בזום.
מספר מעידות: 10? לא יכול לספור כל היום היה תאווה אחת גדולה...
קושי: 10