מתרפא כתב on 10 דצמ' 2019 21:08:
רובין מאוד מתפלא עלייך על השאלה הזאת ידידי
אני זוכר ועולות לי תמונות משימושים שלי מלפני 10 ו-15 שנה אפילו שהייתי בתאילנד...
להיפך! כשאתה מתחיל פתאום להימנע מההרגל דווקא אז צפים התמונות והזכרונות והרגעים אפילו מאיזה בחורה שראיתי ואוננתי עליה כשהייתי בן 14.... הכל צף למעלה וקופץ בדמיון ...
לפחות לי.
ומסתבר שגם לניסן
אני דווקא מתפלא עלייך.
אתה מדבר על תמונות מספיק ברורות כדי ליפול עליהם ? או משהו מעורפל ומעורבל באופן לא ברור ?
מניסיוני, במשך השבוע הראשון לנקיות, יש לך תמונות מספיק ברורות בראש (שהקריז שלך מעלה) על מנת שתוכל לאו' עליהם בלי צורך אפילו במסך מחשב.
אחרי שבוע, הכול הופך להיות יותר קשה, ורק קריזים חזקים יגרמו לך לזכור טוב מספיק תמונות. אחרי חודש ? כמעט בלתי אפשרי. לא משנה כמה קריז יש לי - הוא לא מספיק כדי שיהיה לי תמונה ברורה, יציבה וטובה מספיק כדי לפנטז עליה.
ואחרי 6 חודשים, והייתי נקי 6 חודשים, אם אתה נקי 6 חודשים, אתה מתחיל לא להבין למה בכלל נמשכת לפוי' מלכתחילה.
זה היה תחושה כל כך מוזרה ומדהימה, שאני עדיין זוכר אותה - התמיהה מהמוזרות של ההימשכות לפוי'.
כמובן, שזה תחושה שיש לטפח, אחרת היא הולכת לאיבוד, ואני עשיתי טעויות, ונפלתי.
איך לך ולניסן יש עדיין תמונות בראש, אין לי מושג. קל וחומר תמונות ברורות מאיזה מישהי שראית בגיל 14... ממש מופלא
אתה מסוגל לאו' על "קיר לבן" ? אתה מסוגל לאו' בלי לזכור תמונה ברורה ? כי אני לא..
אם אין תמונה, אין או' בכלל.