יום 29,
כמעט חודש...אני יודע שרק להים וכו' אבל רק להיום יתן לי חודש!
אתמול כמעט נפלתי.
הייתי הכי קרוב לנפילה מאז שהצטרפתי כאן לשמור עיניך,
אנסה לספר בשביל להוציא ולשתף ואולי להפיק לקחים ותובנות,
כבר כמה ימים שהפילטר שלי עשה לי קצת בעיות,(אח'כ התברר לי שהוא היה צריך עדכון גרסה ולכן לא יכלתי לסדר את מה שהייתי צריך לסדר) והתחילו להפתח לי בטלפונים כל מיני אתרים שהם לא ממש פריצות פורנו וכו' אבל דברים שגוררים אותי והורגים את הזמן, ובעיקר הטוויטר (שחסמתי אחרי שראיתי איך הוא גורם לי לשוטט שעות עות ברשת ועושה לי רק הרגשות שליליות,כל הלשון הרע עקיצות ושטויות שנאה שיש שם עושים לי לא טוב and i like it) ועוד כמה דברים,
וכמובן שהתחלתי לשוטט שם,
באמת שניסית לסדר מחדש את החסימה אבל כמו שכתבתי זה לא הצליח,
בקיצור אני מוצא את עצמי משוטט רואה איזה תמונה לא טובה ומיד מעביר אבל מציץ לשניה,
החדשות וכל הנושאים שם שרק מגבירים אצלי את האמוציות ומוציאים אותי מאיזון גם מאוד לא טובים בשבילי,
אני סוף סוף קולט שצריך לעדכן את הגרסה של האפלקצית חסימה שלי (blockerX) אבל אז הווטסאפ שלי מפסיק לעבוד, מנסה לעלות לצ'ט עם נציג שלהם, אבל במקום אני מתחבר דרכם לצ'ט לא ברור אם איזה מישהו מאיזה חור בעולם ומתחילה שיחה ממש לא על חסימות אלא עם אופי מיני... (חייב לבדוק את הסיפור של האפליקציית חסימה הזאת כי דוקא היא עבדה לא רע בחודש האחרון ועשיתי שם מנוי פרימיום בתשלום אבל עכשיו זה נראה מוזר...)
תודה לה' שניתקתי לפני שזה התפתח, אבל בראש כבר הייתי בכיון של חיפוש הנפילה,
יותר מאוחר הייתי צריך לעסוק במחשב לעדכן ןלהתקין כמה דברים ופתאום עולה אצלי מחשבה לבדוק אם אתר מסוים שנכשלתי בו בעבר הרבה (אבל משום מה הוא לא מוגדר כאתר למבוגרים) חסום אצלי בוויפי (הוויפי שלי הוא רימון אגב) וכמובן שהוא לא חסום...
תוך שניות אני יושב עם האתר פתוח....
גילגלתי למטה שניה וחצי ואני מרגיש על סף התהום,
הקולות בראש שלי צועקים תעזוב את זה אבל היד רוצה לגלול...לבדוק לראות ללגום...
ואז נס
פשוט נס,
אני מחליט לשתף,
פעם ראשונה שאני משתמש בכלי השיתוף ומיד שיתפתי, עם חבר מהאתר,
שלחתי הודעה והחלטתי ללכת להתקלח בנתיים, תודה לה' שהשיתוף עם ההפסקה נתנו לי טיפה שכל וכשיצאתי יצרתי קשר עם רימון בשביל לחסום את האתר והגברתי גם את רמת ההגנה על הוויפי בבית,
אין לי מילים לתאר את גודל השמחה מצד אחד כי הייתי שם והצלחתי!
מצד שני הפחד הגדול,
ראיתי כמה אני חלש, איך יום אחד של רפיון מביא אותי כמעט לשימוש,
אני חושב לנצל את הכמעט נפילה ולעשות פעולות, לשפר את החסימה, ולנסות לבטוח יותר בחברים ולנסות לשתף יותר,
קשה לתאר את ההרגשה שאתה קם בבוקר ויודע איך היית מרגיש אילו נפלת אתמול..... כמה היה קשה לקום,להתפלל, לחיות.... אני רוצה לשמר את ההרגשה שהרגשתי היום שקמתי בבוקר הרגשת השמחה מהולה עם החשש
"וגילו ברעדה"
"הושיעני מפי אריה ומקרני ראמים עניתני,אספרה שמך לאחי ובתוך קהל אהללך"