זאת אומרת ממש לא הפעם הראשונה שאני מתחיל להפסיק, אין ספור פעמים ניסיתי כמעט כל יום היה נסיון של התחלה חדשה... אבל זה פעם ראשונה שאני מתחיל בצורה הזאת,זאת אומרת עם שיתוף של מה שעובר עלי אם נסיון להעזר בכלים שנמצאים כאן ולא רק בכח הרצון שלי,
אז המצב עכשיו הוא כזה ואני אהיה שיא הכנה
מוצ'ש נכשלתי
ביום ראשון לא נכשלתי בצורה מעשית אבל כל היום הסתובבתי בצ'טים פורומים של פורנו וכו' וכו' וכו'
בסוף היום הרגשתי שבאו מים עד נפש ואחרי שהתעוררתי קצת בתפלת מנחה החלטתי להתקין סינון טוב לפלאפון (במקום הרימון שלי שאני מתקין ומוריד מחדש כל יומים) אז התקנתי בלוקר אקס, שמתי את הסיסמא באימייל של אשתי, למרות שאם באמת אני ארצה אוכל לפתוח את להכנס לאיימיל שלה,ואחרי אישור של בקשת ההסרה למחוק את המייל,
כבר עשיתי דברים כאלה בעבר,
בטלפון אני יכול להגיע לאתרים של סיפורים וכד' שבעבר נכשלתי בהם כי זה לא חוסם(כבר בדקתי)
המצב במחשב גם לא משהו יש קי9 אבל אני יכול לסלק אותו חייב חייב סינון יותר טוב למחשב
אז יאאלה יום הראשון זה היום
הפחד הגדול שלי זה מהלילות בלילה אחרי שאני מתקלח אני לא מסוגל ללכת לישון חייב חייב איזה סרט או משחקי מחשב (למרות שאני איש מבוגר וחשוב,,,,) אני מפחד מאוד מהמחשבות שלי וחייב את הסם שיטשטש אותם,
יש לי נטפליקס ואני משתדל לראות רק היסטורי או דוקומנטרי אבל בפנים אני יודע ששורש הבעיה זה הצורך שלי במסך עשן על המחשבות שלי,
תאחלו לי בהצלחה