יום 66,
חסד חסד שאני נקי (ושורד...)
אני חושב ומקווה מאוד שאני יוצא קצת מתקופה לא קלה,
בימים האחרונים היו עלי כמה לחצים וכמה טרדות, הייתי צריך לעבור טיפול קטן שגרם לי לא להרגיש טוב כמה ימים, (ובעיקר נתן לי את ה'תירוץ' לא להרגיש טוב...) ולהוצאה כספית משמעותית שבאה לי ממש ממש בהפתעה,
אז התרתי לעצמי לראות סרטים וסדרות קצת,
הורדתי אפליקציה מסוימת (שבדרך כלל מסוננת אצלי) שיש בה סרטים וראיתי בה סדרות, בהתחלה ראיתי רק דברים נקיים, ואחרי זה פחות הקפדתי,
האובססיה אמרה לי להוריד דברים ממש מיניים וברוך ה' הצלחתי,
אבל קשה לומר שלא ניצלתי את הוראת ההתר הזאת בשביל ללגום ולהשביע את העין ביודעין או בלוא יודעין,
כמובן שהדבר גרם לי לישון בשעות מאוחרות ולקום מאוחר ובכלל לצאת מאיזון לגמרי,
ולחזור לשקרים וההסתרות שאשתי חושבת שאני רואה איזה הרצאה או משהו,
דוקא אתמול אני חושב שהיא עלתה על זה שאני סתם צופה בדברים,
ה' יעזור שהיא תיקח את זה טוב,(על פי רוב היא לוקחת דברים כאילו באיזי אבל שומרת בלב....)
מצאתי את עצמי חוזר להתנהגות שהיתה מצויה אצלי לפני שהתחלתי את אתגר הנקיות,
דהיינו הולך לישון עם הטלפון, חייב כל הזמן משהו באוזן, בעין, או כל מקום... רק לא להיות לבד ,
מצד אחד זה כואב מאוד ועצוב לחזור להתנהגות הזאת,
מצד שני זה חידד אצלי כמה הייתי מפוכח יחסית בחודשיים האחרונים, וגרם לי להעריך את זה הרבה יותר,
היום בבוקר החלטתי שזהו אני מסיים, נגמר התירוץ ואני מרגיש יותר טוב,
עכשיו ההתמודדות תהיה בימים הקרובים אם אוכל לחזור ולצאת מזה או שאובססיה שלי שהתעוררה מאוד תתקוף עכשיו,
אני חסר אונים מול הרצון שלי לברוח מהעולם לראות סרטים וסדרות,לשמוע תכניות לעשות כל דבר שיעזור לי לא לחיות במציאות ובתוך הרגע,
ה' אני מבקש ממך!
תתן לי להאמין בך כמו שאתה מאמין בי!
ע'י האמונה ההדדית הזאת תוציא אותי מזה,
תן לי את הכוח לחיות בעולם,
מודה לך ה' על שישים ושש יום של נקיות מאוננות,
אמנם אני כבר לא יכול לומר נקי מפורנו כי מעדתי פעמיים בשבוע וחצי האחרונים, אבל חסד ה' שהיה רק לכמה דקות (בפעם השניה בערך שתי דקות) והצלחתי לשרוד,
רק להיום,
(הייתי היום פעם ראשונה בקבוצה טלפונית אמנם לא ממש דיברתי אבל ההאזנה היתה מדהימה, ובאמת אני שם לב שאני משתמש יותר ויותר בשפת התכנית....)
מקווה לשמוע בשורות טובות ממני ומכל החברים הנפלאים כאן!
בתפילה שתתקים בנו הנחמה:
"כל גיא ינשא וכל הר וגבעה ישפלו והיה העקב למישור וגו'"