חברים יקרים,
איפסתי היום את הספירה,
אחרי 127 (כמנין שנות שרה אמנו ומדינות המלך אחשורוש...)
תקופה שהיתה מאירת עינים לפעמים, קשה מאוד לפעמים, עברתי בה משברים קשים, בידוד, הפסדים כלכליים, יחד עם הצלחות והארת פנים,
לצערי התקופה הזאת הוצרכה להתאפס!
אני לא יודע אם לפי ההגדרות המדויקות של אתר 'שמור עיניך' ולפי ההגדרות המדויקות של sa הייתי צריך לאפס,
אבל אני יודע שהייתי מוכרח לאפס!
הרבה זמן לא הייתי כאן, בשבועיים האחרונים הייתי מנותק לגמרי.לראשונה התחלתי להבין את המושג שכל כך מדברים עליו כאן 'חוסר חיבור', פשוט ברחתי, ברחתי לכל דבר שהוא לא המציאות,
בהתחלה הבריחה לא היתה דווקא לפורנו וכד' אלא יותר ספורט סרטים חדשות דברי תורה... וכל דברים המסיחים דעתו של אדם,אבל כיון ששורש אחד להם ואין אפוטרופוס לעריות, במוקדם או במאוחר ברחתי לפורנו,
בחודש האחרון מצאתי את עצמי כמה וכמה פעמים יושב מול המסך, או מול הטלפון, מנטרל את החסימות בכל צורה אפשרית, (למען האמת והגילוי הנאות מאז שהייתי צריך להתקין מחדש את החסימה לא עשיתי את זה הרמטית ואז התחילו המעידות הכבדות), ומוצא את עצמי בחוסר שפיות,
כן כן,חוסר שפיות מוחלט,
לא מתחבר לאשה, לא מתחבר לתפילה לא מתחבר לתורה או לעבודה, אפילו לא מתחבר לפןרנו...בורח,
הוזה מסומם!
אז איזה נקיות זאת??
עד לפני כמה שבועות (בערך באזור ה100 ימים) התמלאתי שמחה כל בוקר שסימנתי באתר שאני נקי בעז'ה,לאחרונה אני מרגיש שקרן רמאי ומתעטר בעטרה שאינה ראויה לי כשאני מסמן נקי.
איזה נקיות זאת?
עדיף כבר ליפול עשר פעמים ולהיות כנה,מלהיות' כאילו נקי' רק כי רגע לפני שהיה מאוחר מידי עצרת את המסך ופרשת רק בשביל לא להרוס את ה'נקיות' המדומה,
האמת שבדרך כלל אני מבין לגמרי את הצורך לא לאפס אחרי מעידות, ובאמת בעבר לא איפסתי אחריהם,
אבל אני רחוק מאוד מנקיות, רחוק מאוד משפיות, ורחוק מאוד מאוד מכנות!ולכן איפסתי,
בראש השנה הייתי מפוקס, הרגשתי מחובר, התפללתי טוב, דיברתי עם אנשים, הייתי במצב טוב, למרות כל לחצי הסגר ועוד לחצים אחרים,
ואז למחרת.. בום!!!
כאילו לא היה כלום!
איפסתי היום אחרי שאתמול בלילה מעדתי די רציני וצפיתי בתכנים ותמונות,ואז היום בבוקר תוך כדי שאני "מסלק את הבקבוק" ומנסה לשדרג את החסימה אני שוב מועד,ואז הבנתי, זה'חוסר שפיות',
להחליט לעשות א', לפעול על עשיית פעולת א' לדבר עם חברים על א', לשלם כסף על א' ותוך כדי זה לעשות ב',זה חוסר שפיות!!!!
וזה חמור אצלי מכל הוצאת שז'ל,כי הוצאת שז'ל היא התוצאה,חוסר השפיות הוא השורש והבעיה!
אני מאוד מפחד עכשיו, כי הנקיות והימים היו שמירה מאוד גדולה בשבילי,
אני גם עצוב ומתוסכל,127 זה by far הכי רחוק שהגעתי אליו, זה מעל ארבע חודשים, שליש שנה,תחושת ההחמצה גדולה מאוד,אני יוצא לדרך חדשה,
וחייב, פשוט חייב! לשנות את הדרך, אני חושב על לקחת ספונסר, או ללכת לטיפול מקצועי אחר
ריבונו של עולם השיבה לי ששון ישעך ורוח נדיבה תסמכני,