שלום חברים יקרים ואהובים,
שמי עשר שמעון ואני מכור!
*אוהבים אותך עשר שמעון*
ובכן אם חשבתי והרהרתי והסתפקתי אולי אני לא באמת מכור, אולי אני סתם עצלן דחיין "בעל תאיייווה" וכיוצ"ב, ה' הזכיר לי שאני אהההמ אההמ....
מכור.
אחרי ימים טובים 'לכאורה', תקופה טובה 'לכאורה' היתה לי מעידה אתמול בלילה , מעידה שראיתי אותה מגיעה ולא ממש עשיתי הרבה למנוע אותה,
בעצם עשיתי קצת..
שיתפתי חבר שהיה איתי בטלפון שיש לי רצון לחפש תאווה, וגם שיתפתי קצת בקבוצה שאני חבר בה,שאני במצב לא טוב...
אבל אחרי כל השיתופים כאילו אמרתי לעצמי, טוב עכשיו ששיתפת בה נראה אם הקסם יקרה,התאווה תמוגג,ותעלם בעשן.... ומכיון שהיא לא שלא נעלמה אלא גברה ותפחה..
הקסם לא קרה,
אני חייב להיות באסירות תודה ולהיות שמח שלא היתה לי מה שנקרא "נפילה" ולא הוצאתי שז"ל... למרות שאני מרגיש הכי מלוכלך בעולם, והאמת שלא ממש השתחררתי עדיין מהרצון להשתמש שהיה לי,
*אוהבים אותך עשר שמעון*
*שריקות ומחיאות כפיים*
המסקנה שאני רוצה להסיק כחלק מתוצאות וועדת החקירה החיצונית שחוקרת את האירוע המצער אמש (אנחנו לא סומכים על מח"ש.....)
היא, ובכן:
אני לא יכול להמשיך להדחיק דברים! לא יכול לקחת את כל הטינות ההרגשות הקנאות החוסר בטחון העצבים וכו' שיושבים אצלי עמוק ולהדחיק אותם ,להתעלם מהם, לנסות לדחוף אותם מתחת לשטיח ולקוות ולהתפלל שאיכשהו הם יעלמו משם,
זה לא עובד כך,
הלכלוך מצטבר...
ההרגשות הלא טובות שאני מתעלם מהם או מדווח עליהם בחצי פה לכמה חברים לא נעלמים, ואם אני לא עושה עליהם עבודה אמיתית, בשלב מסוים הם ייצאו..
ובשלב מסוים כשהמועקה תגדל, ותבוא איזו אופציה לשימוש או ללגימה אני אהיה באמת ובתמים חסר אונים ולא יהיה לי הכוח והרצון למסור את עצמי לכוח עליון ולהשתחרר,
בשבועות האחרונים אני במועקה, דברים שונים בהרבה נושאים יושבים עלי. החל מהקורונה והשלכותיה, עניינים פיננסים, ענייני משפחה, התקדמות מקצועית, התקדמות רוחנית, קנאה בבני משפחה עשירים, דחיינות של מסמכים ודברים לטפל שעולים לי עכשיו, ועוד הרבה דברים, כל זה יישב ודגר אצלי, ויושב ודוגר עדיין,
ועכשיו התוצאות...
הלוואי שמסקנות הוועדה היו מסתיימות עם החלטה לדרך פעולה... אבל אני שבעתי מהחלטות כאלה,
שבעתי מרגעים שבהם "ראיתי את האור" וידעתי בדיוק מה אני צריך לעשות!
עכשיו אני יושב בעוונה וכותב לכם שאין לי מושג מה לעשות,
אבל אני יודע מצעד 2 שלי שיש כוח עליון ויש כוח גדול, שהם יכולים להחזיר אותי לשפיות,
אני יודע את זה כי שמעתי סיפורים של חברים שהיו במצב שלי ובמצבים קשים בהרבה יותר ובמשך זמן יותר, והוא החזיר אותם לשפיות! (וחזקה אין אדם מנחיל שקר וכו'..)
אני יודע כי הם סיפרו לי שכשהם החליטו למסור לו את החיים שלהם (צעד 3 ) הם חוו חוויה רוחנית ששינתה איתם לגמרי !
זהו זה מה שיש לי להגיד, נגמרו לי המילים. אוהב אתכם!