שלום חברים יקרים ואהובים
*קוראים לי עשר שמעון ואני אשכרה מכור*
*אוהבים אותך עשר שמעון*
שבוע טוב ומבורך, שבוע של החלמה של חיבור של כנות וקרבת אלוקים!
וואו,
מסכם שבוע לא קל, אחד הקשים שהיו לי מאז ההחלמה, שבוע של עליות וירידות,ובעיקר קושי לוותר על התאווה,
זה לא היה קריזים מטורפים כאלה עם זיעה ורעד בידים וריר נוזל מהפה...זה היה יותר מחשבה שלווה ושקטה שאומרת לי "אני לא מבין מה הבעיה אם תשתמש רק קצת" שבוע שבו שכחתי למה אני לא רוצה להשתמש..
זאת אומרת אני זוכר שזאת עבירה, ושזה לא יפה ולא טוב ויזיק לי ואולי אתפס,
אבל השבוע הראש שלי סיפר לי שכמו שהפסקת בעבר תצליח להפסיק גם עכשיו, וכמו שלא תפסו אותך בעבר כך לא יתפסו אותך עכשיו,
ובכלל ממשיך הראש שלי לספר, זה לא שאתה מתכנן ללכת לזונה או משהו בסה"כ תשתמש קצת, אלוקים יסלח לך כי תעשה תשובה וחוץ מזה אתה חולה אז מותר לפעמים...
מה הביג דיל אם תראה קצת פורנו??
הראש גם ידע לספר לי שהאובססיה שלי רק תגדל אם לא אשתמש ושכדאי להרגיע אותה על ידי שימוש קטן, ואפילו היו לו הוכחות ופלפולים לא רעים מכמה ספרי חסידות ומוסר שזה בסדר להלחם בתאווה דרך האכלה מדודה שלה...
מה עוד הראש סיפר לי השבוע?
הראש שלי סיפר לי שכדאי לי ליפול כי אז אחזור להרגיש את קרבת ה' שאני תמיד מרגיש כשאני עושה תשובה,
הוא סיפר לי שאם אפול ואהיה כאוב אוכל לנצל את הנפילה בשביל לעשות המון דברים שאין לי אומץ לעשות בשביל ההחלמה, אולי זה ידחוף אותך לקבוצות, אולי למצוא פתרון חדש..
אני רוצה דווקא לחשוף את כל הטענות של הראש שלי,כי רק כשהטענות של הראש שלי נחשפות אני מצליח לראות כמה הם אבסורדיות ודמגוגיות! בראש שלי הם נשמעות כמו טענות ממש הגיוניות..
אני בדווקא לא קורא לזה 'עצות היצר' או שהיצר הרע מנסה לשכנע אותי, הסיבה היא שאצלי כנראה יש תפיסה ילדותית עדיין של 'יצר הרע' וכשאני מאשים אותו אני לפעמים מרגיש כאילו זה משהו חיצוני כזה שבא לבקר אותי פלש למרחב הפנימי שלי ומנסה לחבל במערכת,
אבל זה לא משהו חיצוני!
המחשבות האלה על שימוש הם מחשבות שלי עצמי ! ואני צריך לקבל את זה, זה בסדר אם קופצת לי בראש מחשבה של שימוש, לא צריך לרוץ ולהאשים את 'היצר הרע השטני' או להאשים את כל הבנות במכנסיים קצרים.. זה אני!
האמץ היא שחלק מסוים ממני רוצה ממש את התאווה! זה נותן לי משהו! זה ממלא אותי וזה נותן לי משהו שחסר לי!
זה בסדר אוהבים אותי...
אז מה היה בסופו של דבר השבוע?
היו לי שימושים (של ראיית תמונות וסרטונים פורנוגרפים) ללא הוצז'ל ביום שני כמו שכתבתי כאן למעלה,
היה לי קושי ברחבי עם מבטים,
והיה לי עוד שימוש ביום חמישי שבו ראיתי איזה סרטון מעפן (15 שניות) שנשאר אצלי בענן הוירטואלי וכנראה שכחתי למחוק אותו במסעות הטיהורים שערכתי לענני הכבוד...
אסירות תודה שלא הגעתי למצב של איפוס או נגיעה רצינית בעצמי! זה לא מובן מאליו בכלל!
היה לי גם המון החלמה השבוע!
שיחות עם חברים וותיקים, שיחות עם הספונסר, פגשתי חבר יקר מאוד מהתכנית וביחד עשינו החלטה משותפת לצרכי החלמה שמאוד עוזרת לי ומחברת אותי, יצרתי קשר עם חברים חדשים שמעולם לא דיברנו וקיבלתי מהם המון החלמה,
הצלחתי להשאר על הסוס ולמרות שכמעט לא ישנתי בלילות תפקדתי, למדתי עשיתי את המוטל עלי,ולא נכנסתי לקומה תודעתית...
התפללתי הרבה גם ממקום שבור וכואב! וכולנו יודעים שאין כמו תפילה כזאת..
אני לא יודע אם דברים ישתנו עכשיו אחרי השבת, אני לא יודע אם המחלה מכירה בהבדל שבין שבוע 'אחרי מות-קדושים' לשבוע של 'אמור',
אני מאוד מקווה שכן..
אבל גם אם לא,אני יודע שזה לא יישאר לנצח ואני מתפלל להשאר על הסוס גם שקשה, ובעז"ה לגדול מתוך הקושי והכאב!
מתפלל על כל אחד מכם חברים יקרים ואוהב אתכם באמת !