תודה לכל המחזקים,
מעריך כל אחד כאן שעולה וכותב ומשתתף, אני יודע מעצמי כמה זה קשה לפעמים לפתוח את עצמך למישהו אחר כשאתה עסוק בסבל שלך, ואני מעריך מעריך מאוד,
אני חושב שאני נכנס עכשיו לתקופת הכחשה קצרה,זאת אומרת בגלל שלא כל כך קשה לי בימים האחרונים להיות נקי, אז אני בראש אומר לעצמי, 'ראית כל מה שאתה צריך זה סינון טוב' ו'עם קצת כוח רצון תצליח' כמו שהייתי אומר בעבר,
ביום ראשון כאשר הייתי במצב שלא מצליח לשלוט על עצמי יושב בוהה בטלפון עובר מצ'ט לצ'ט כמו מסומם הייתי בטוח שאני מכור,
עכשיו אני לא כל כל כך בטוח,
וברור לי שזה מהפחד,
הפחד של החשיפה ששמו לי מול הפנים, גרם להגנות הישנות להכנס לפעולה,
'מי אמר שה12 צעדים בכלל בשבילי' 'מי אומר שזה מתאים עם ההלכה' 'הביאו את זה מהנוצרים' וכו' וכו' וכו'
מצד שני אין לי ספק שמאז שחשפתי את עצמי אפיךו דרך הכתיבה אני מרגיש שמשהו בריא קורה לי, משהו 'אמיתי' סוף סוף להוציא החוצה, ואין לי ספק שאם אשתתף פעם במפגש אני ארגיש את אפילו יותר,
אז זאת התהייה וזאת השאלה,
מתכוננים לשבת לפני שבת יש יום שישי ארוך ושבת זה הרבה זמן, זה בשבילי בעיקר זמן של תסכול מהמשפחה שאני נמצא איתם, משפחת אשתי,
זה זמן של עצבים על הרדידות שלהם, על זה שכל מה שהם יודעים לדבר עליו זה כסף כסף ועוד כסף,
ומי קנה בית גדול,ומי קנה רכב חדש,
אני נסה להלחם בעצבים שלי, לנסות ללמד זכות לאהוב אותם בכוח, מלחמה מלחמה מלחמה, וכל המלחמה הזאת מתישה אותי נפשית,
לפעמים אני חושב שאני חושב יותר מידי, פשוט תתן לדברים לעצבן אותך, למה אתה מנסה לא להתעצבן... למה אתה נכנס לוויכוחים עם עצמך לדיונים מתישים בתוך הראש שלך, תשחרר!
בקיצור מתפלל שהשבת לא תהיה מתסכלת מידי, כמח שאמרתי אשתי בנדה וליל שבת זה תמיד הזמן שלנו.... גם המזג האויר עכשיו קיץ ויש הרבה לא יהודים שעושים הליכות ליד איפה שאנחנו... והם נהנים בהחלט מבוא הקיץ סוף סוף,ירחם ה' עלי...
לגבי הסינון שלי לטלפון הוא מצוין ממש אני לא חושב שאוכל לפרוץ אותו, הבעיה היחידה היא שהסיסמא נמצאת באימייל של אשתי, הייתי שמח להחליף את מי שמקבל את הסיסמא למישהו אחר שאין לי גישה חופשית לטלפון שלהם, אם מישהו מתנב נא ליצור קשר.
שבת שלום חברים חדשים שלי
שבת של 'שאו את ראש בני ישראל' כל אחד ואחד הוא אות בתורה וכל אות שחסרה פוסלת את הספר כולו!
מדבר סיני,והר סיני אתמול ראיתי רעיון יפה,
מדבר סיני רמז על שפלות וענוה מדבר זה מקום שבו אתה תלוי לגמרי בבורא אין לך יכולת להתקיים בעצמך ואתה לא שווה כלום לבד,
הר מרמז על התרוממות עוצמה ושליטה,
התורה נקנית בשילוב הזה, בהר סיני במדבר סיני,
בהכנעה גמורה של המדבר, ובעוז ובטחון של ההר
שבת שלום