שלום חברים יקרים ואהובים,
לאחר המשך תקופה קשה שהיתה לי, שבה לא היתה לי נכונות לוותר ולסנן את המכשיר, תקופה שבה השתמשתי הרבה בלי לאפס.. והאשליה הזאת נתנה לי לחשוב שאני בשליטה מסוימת (כי אני הרי לא גומר...)
תקופה שבה אני מתנתק מהחיים, מתנתק מאינטימיות, מתנתק מהדת, מתנתק מאחריות על משפחתי ועל עצמי,
וכל יום מספר לעצמי "מחר תחזור לעצמך"
מי שנמצא יודע.. הכאב גדול מנשוא, הצער לראות חבר שמתקשר אלי ואין לי כוח להרים (מכאן התנצלות כנה לאותם חברים שסיננתי אותם המחלה רוצה רק לבודד וזה לא אישי חלילה)
אחת הבעיות שמונעות ממני להתנקות הם השימושים הקלים דהיינו בינ'ג על סרטים פודקאסטים משחקים בטלפון ושאר פעולות שהמשותף שבהם הוא הניתוק מהחיים והבריחה לתודעה אחרת,
קל מאוד להגיד לעצמי שאני לא רוצה לראות תאווה או להשתמש, בפרט כאדם דתי ... הנזק הוא ברור לעין והכאב הוא מוחש,
הערמומיות של שאר הבריחות היא קשה הרבה יותר,
בעולא נהוג לומר על סמים קלים שאמנם אין בהם סכנה גדולה ומיידית אבל הסמים הקלים נקראים gateway drugs דהיינו הסם הקך
ל שמביא אותך להחליק ולהגיע לסם הקשה,
וכך גם אצלי, הקושי מול הדבר שהוא לא אסור בא' רבתי אבל ללא ספק שהוא מביא אותי להחלקה ולאיבוד עצמי,
ו
זו הסיבה העיקרית לפחד שלי להחזיר את הסינון ההרמטי,
אסירות תודה שהספונסר שלי דווקא הבין את זה ונתן לי פעולה לעבוד על הפחד הזה ולנסות להתפלל עליו,
אלוקים החליט בשבילי היום לתת לי כוח להחזיר את הסינון שאותו אין לי דרך ממש לפרוץ,
לא יודע איך ולא יודע למה אבל אני מודה לאבא היקר שעשה לי את זה,
זה לגמרי לא מכוחי!
נכון שתמיד יש אפשרות להשתמש, ואני יודע היום שאסור לי לבנות על הסינון כגדר שתחזיק אותי ותמנע ממני ליפול, כי זה פשוט לא עובד,
תמיד יש דרך וגם היום אני יכיל להשתמש אם אני רוצה,
מה שיעזור חי להחלים זה חיבור רוחני שינוי גישה,חשיפה של הסודות שלי ועבודה רוחנית הכוללת תפילות כתיבה שיחה עם חברים ועבודת צעדים,
אבל..
אני גם יודע שאין לי סיכוי אפילו אחד למליון להחלים (במצבי כעת ואולי לכל החיים...) כאשר אני לא מוכן לוותר, להקריב ולו במעט על ידי הפעולה של הסינון,
אני אסיר לחברים שלא מוותרים עלי גם כשאני מוותר על עצמי,
אסיר תודה לספונסר,
ובעיקר אסיר תודה לאבא אוהב שהחליט לעשות בשבילי את מה שאני לא יכול לעשות לעצמי,
אוהב כל אחד ואחד ממכם מאוד!