אוהבים וברוך הבא !!
חזק ויישר כוח על התובנות האלה! לי לקח משהו כמו 8-9 חודשים של נקיות ושל צעידה בתכנית כדי להבין שהבעיה שלי היא לא הפורנו או נשים ברחוב..
לקח לי את כל הזמן הזה כדי להפנים באמת שהבעיה שלי היא אחרת לחלוטין ..
אני סובל מהרבה פגמי אופי, העיקריים והבולטים ביותר עבורי הם חוסר ביטחון עצמי והערכה עצמית נמוכה, תלות (בעיקר באישתי) וריצוי, חוסר קבלת המציאות וחוסר קבלה של אנשים אחרים ופגמי האופי שלהם, גאווה, תאווה, קנאה, אגו, רצון שהכל יתנהל כפי שאני רוצה ועוד רבים!
פגמי האופי האלה גורמים לי להיות מנוהל (קרי- מוטרד יותר מן הרגיל) מסיטואציות נורמטיביות שקורות במהלך היום, למשל משימה קשה שאני מקבל בעבודה ומתקשה איתה, ויכוח עם האישה שעומדת על העקרונות שלה ולא מתפשרת, בחורה יפה וחשופה שעוברת לידי, התנהגות פרועה של הילדים שלא מקשיבים לי במשהו, כל סיטואציה כזאת שקורית לי אני מגיב בצורה לא בריאה. אני נעלב, נפגע, מתוסכל, כועס, נכנס לדיכאון ולמרה שחורה לעצבות לחוסר חשק ולהרס עצמי.
וכעבור זמן מסויים עם ההרגשה הזאת אני פשוט לא יכול לשאת אותה יותר ומחפש לסמם אותה ולהקהות את החושים ואת זה אני עושה ע"י בריחה לשוטטויות לפורנו לדמיונות לפנטזיות למעקבים אחרי נשים ברחוב וכו'...
החדשות הטובות הן שככל שאני נקי יותר זמן הבריחה לשם תגיע אחרי פרק זמן ארוך יותר של בעסה..
וגם אני שם לב שהבעסה מגיעה לאט לאט במרווחים יותר ויותר גדולים ויש לי יותר זמן שאני שמח ומחובר בו.
וגם, הזמן החלטה שלי מתארך- כלומר הזמן אותו שבריר שנייה שיש לי להחליט אם לפעול על תאווה עכשיו כשגיליתי אפשרות או לוותר - גם הולך וגדל.
ובנוסף אני מגיע לתובנות חדשות כל יום שעובר.. על למה אני ככה ומאיפה זה נובע.
עדיין לא סגור במאה אחוז על איך לטפל בעצמי, אבל אני רואה שהתכנית נותנת כלים שעובדים כשעובדים אותם..
בשבילי תכנית 12 הצעדים והחברותא של SA הם מה שעשו את ההבדל אחרי שנים שלא הצלחתי להפסיק עם ההרגל לא משנה כמה ניסיתי...
גם כשאני עובר ימים קשים (ויעידו החברים כאן מהשיתופים שלי כמה אני סובל לעיתים) עדין אלוקים בוחר לשמור אותי נקי ולא ליפול אפילו שאני בטוח שמחר כבר לא אוכל להחזיק.. מכוחו ולא מכוחי..
ואני חושב ומרגיש שהוא עושה את זה עבורי בעיקר בזכות ההתמסרות שלי לתכנית ולפעולות וגם עושה את זה בעצם דרך חברי התכנית המדהימים שהכרתי ודרך הספונסר.
אוהבים אותך ותמשיך לבוא! תודה על השיתוף