אני יודע שקצת ארוך ולא הכי מסודר, אשמח שתקראו(ותייעצו) בכל זאת....
נפלתי...
אחרי 14 ימים נקיים, ועוד בתקופה לא פשוטה שאני כל היום בבית...
מתחילות לעלות בי מחשבות שאולי אני באמת כן מכור וסתם אני כל פעם מנסה לברוח מההגדרה הזאת
זה באמת חשוב, כי לדעת להגדיר את הבעיה בצורה נכונה זה ההתחלה של הפתרון...
הסיבה שאני מתקשה להגדיר את עצמי ככזה היא שבניגוד למצבים של חוסר שפיות בתאווה שחברים אחרים פה מתארים, אני לא מרגיש שזה ככה אצלי
לדוגמא, בנפילה של היום הייתה לי אפשרות לא ליפול- כלומר ממש שמעתי את הדיון בראש שלי אם ליםול או לא. וקיבלתי החלטה להיכנס לאתרים ולצפות בלי לשז"ל - אבל בסוף נפלתי לגמרי בשז"ל(לא בכוונה...)
למרות שכשאני עכשיו חושב על זה, די נדיר שאני נכנס לצפות באתרים ולא נופל בסוף.
אז אולי זאת בעצם החוסר שפיות המדוברת, ששכנעתי את עצמי שאני יכול להיכנס לראות בלי ליפול...
לא יודע מה לעשות עם עצמי, מצד אחד אני יכול לתרץ את זה במצב שלי שאני כל הזמן בבית(בעז"ה בקרוב נחזור לשגרה) וגם שהנפילה הזאת הגיע אחרי שבימים האחרונים הייתי פחות מחובר לפורום מבדרך כלל.
מצד שני, נמאס לי כל הזמן לתרץ תירוצים אני כבר רוצה להפסיק!!!
אני יודע שהרבה פה מדברים על רק להיום. אבל אם להיות כנה זאת לא המטרה שלי אני רוצה להיות נקי לתמיד!!!
יכול להיות שזאת גם נקודה בעייתית, שהרי אם המטרה להיות נקי לתמיד אז מה זה משנה אם אפול היום ואהיה נקי תמיד החל ממחר. זה מאד מתקשר לי גם לנקודה של ההגדרה שלי כמכור.
אם אני מכור, אז בעצם כל יום שאני נקי הוא נס מכיוון שהמצב הרגיל(ברירת מחדל) הוא ליפול
אם אני לא מכור, אז המצב הנורמלי הוא שאני לא נופל בכלל ולכן אין לי שום עניין להישאר נקי "רק להיום"
האם אתם רואים את השיטה של "רק להיום" כטקטיקה לנצחון בקרב הבודד שיוביל לנצחון במלחמה האמיתית(להישאר נקי לתמיד), או שזו באמת המטרה האמיתית להישאר נקי היום
מתחילות לעלות בי מחשבות לעשות עוד צעד נוסף, 12 צעדים/קבוצות טלפוניות אבל למרות שאני מכיר את כל הערך המוסף שבזה(תיקון המידות/ פגמי אופי) אני פשוט לא רוצה להתאמץ! אני רוצה להיות אחרי השלב הזה!!!
פשוט לא יודע מה לעשות עם עצמי, רוצה לצאת מזה לתמיד!!!