פלימו כתב on 12 אוג' 2020 06:10:
ברוך ה' 5 ימים נקיים, צריך להודות על כל רגע ורגע!
כמו רבים וטובים גם אני מטייל כרגע בצפון עם חברים. כמובן שזה מעסיק ומכניס הרבה תוכן חיובי לחיים. לצערי כן יש מסביב לא מעט פריצות, היא מהווה קושי אך דווקא עם זה אני מצליח להתמודד בסיוע אדיר מלמעלה. הקושי העיקרי שלי הוא דווקא נערות צנועות, בגילי. לא מסוגל להפסיק לחשוב עליהן, להסתכל עליהן. זה לא מרגיש כמו תאווה וזה חלק ממה שמטעה, זה מרגיש כמו רגש אמיתי. אתמול הייתה לי אינטראקציה מסוימת עם נערה בגילי, דתייה. הסתכלתי בעיניים שלה וכל כך רציתי להציע לה לצאת איתי, עם כל השטחיות שבדבר כי אני אפילו לא מכיר אותה. במפגש עם נערות כאלה היצר כנראה מחליף לי את המילה תאווה באהבה, וזה מה שכל כך מושך אותי, למרות שאני בטוח ששני הדברים מגיעים מאותו השורש. מתפלל לאלוקים להיכנס לשפיות ולהבין שזה שמישהי לבושה צנוע ואפילו על הנייר פוטנציאל לאיזה שידוך לא מתיר לי להסתכל עליה או בכלל לחשוב עליה.
אשמח לשמוע את דעתכם! שתהיה לכולנו הצלחה מרובה!
תראה, כל החיים שלך חונכת לכוון את כל היצר המיני שלך לטיפוס של בחורות שנקראות "בת ישראל כשרה", וזה התוצאה, זה טבעי לגמרי.
כמובן שזה עדיין בוסרי - אין לך מושג מה זה נשים ואין לך מושג איך לדבר איתם, גם כן תוצאה של החינוך שלך.
במילים אחרות, היית צריך לקבל שלוש מפתחות - חינוך לצניעות, חינוך איך להימנע מהסכנות ברשת, וחינוך איך לדבר ולהתנהג ליד בנות, וקיבלת רק צרור אחד של מפתחות - חינוך לצניעות.
וזה התוצאה. אל תרגיש רע עם עצמך.