תודה רבה מתרפא, סיפור ההצלחה שלך הוא השראה לכולנו. לא רק ההצלחה כמובן אלא גם הגבורה האמיתית של לעמוד מול היצר ולא להיכנע לו, למרות שידוע שהוא מאש ואנחנו רק בשר ודם, ועדיין לדעת לגבור עליו זאת מעלה אלוקית.
שלום לכולם,
אני כאן לשתף אתכם במה שעובר עליי היום.
קמתי מאוד מוקדם היום אבל לצערי עדיין לא הנחתי תפילין.
הבוקר היו תחפושות ומשלוחי מנות בגנים ובבתי הספר, והיה המון עבודה שלא רציתי שתיפול על אשתי לבד.
אז עזרתי ועזרתי ועזרתי, ופתאום הבנתי שאני חייב להגיע לעבודה, אז פשוט נסעתי במהירות לעבודה. עכשיו כבר צהרים ואני עדיין בלי תפילין.
לא פלא שבשעה וחצי האחרונות יש לי ממש עקיצות ורעידות ברגל וכל מיני רצונות להיכנס ולראות.
ברוך ה' אני לא שם עדיין, ומאמין שאני גם לא אגיע לשם היום.
עצרתי את כל מה שעשיתי ונכנסתי לכאן. קראתי את מה שקדימה כתב ומה שמתרפא כתב ופתאום הרגשתי שהלחץ ירד. שעכשיו אני יכול להתנהל בצורה שכלית ונקיה.
אני אומר שאני מאמין שלא אפול היום כי עוד מעט אחזור הביתה ואז אני עם הילדים עד הלילה, וכשאני עסוק ברוך ה' היצר עובד פחות.
אני לא יודע מה גרם לתאווה פתאום לצוץ, אבל נראה לי שהיא לא צריכה יותר מדי סיבות כדי לקפוץ לבקר. אנחנו חברים כבר הרבה שנים והדלת שלי הייתה פתוחה תמיד, הזמנתי אותה גם שאשתי היתה ליידי אז אין סיבה שהיא תרגיש לא רצויה.
כמובן שבחודשיים האחרונים ממש הסברתי לה שזהו החברות בינננו נגמרה אבל היא לא מבינה איך אפשר לזרוק חברות של 20 שנה ככה לפח. ועוד יותר בשביל מה לזרוק לפח, בשביל איזה פורום שיש בו כמה חברים שהם לא באמת חברים, הם סתם כינויים.
למרות ההסבר הזה החלטתי שגם היום אני לא מוכן לקשר, שום קשר.
ניתוק מוחלט, ממש גירושין אבל לא אצל אדם רגיל אלא אצל כהן, שלא יכול להחזיר את גרושתו.
עם התובנה הזאת אני הולך לעבור את היום הזה.
לקראת פורים הקרב ובא אני רוצה להמליץ לכם על רעיון מהמם ששמעתי לפני כמה שנים והוא נפלא.
פורים כידוע הוא יותר החג של הגבר. לרוב הגבר שותה במסיבה עם חברים מהישיבה או מהשכונה או עם המשפחה, וככל שהוא שותה יותר ככה האישה צריכה לדאוג ולטפל בילדים ובשאר העניינים, ולפעמים אפילו בגבר עצמו.
אני אדם שמאוד אוהב את השליטה. להיות מוכן להכל לדעת הכל, ויש יום אחד בשנה שאני משחרר. אני שותה עד דלא ידע, כפשוטו.
כל שנה אשתי מספרת סיפורים מפורים שאני לא מודע שהם קרו באמת.
הדבר הזה באופן מוזר גורם לאשתי נחת. לראות אותי משחרר, לראות אותי מוותר על השליטה וכאילו נותן לה את כל המפתחות ביום הזה.
אוקיי, יפה מאוד מה שאתה כותב, אבל מה הרעיון, אתם בטח שואלים?
אז הרעיון הוא פשוט מאוד, היות ובפורים זה זמן שלא להוציא החוצה את מה שמסתתר עמוק בפנים, והיות ורובנו המוחלט אוהב את הנשים שלנו אהבה ענקית, אלא שביום יום אנחנו עסוקים או רואים את רוב הפגמים לכן אנחנו לא תמיד מעריכים.
הרעיון שלי הוא לקחת היום ומחר זמן ולכתוב מכתב ארוך, מכתב שמראה את האהבה הלא נורמאלית שיש לנו לנשותינו. מכתב שירגש אותה וייתן לה כוחות לכל השנה, ממש בבחינת ששמחת פורים תלווה אתכם כל השנה. את המכתב הזה תביא לנשותיכם במהלך סעודת פורים, או תשלחו לה במייל באופן מתוזמן לאמצע הסעודה, לזמן שבו כבר תיהיה בבחינת "לא ידע"..
ניתן גם כמובן להביא את זה למישהו שמתארח אצלכם או לאח או אחות שיביאו לה במהלך הארוחה.
את הפרטים התכנים תפתרו בעצמכם.
תשקיעו את הזמן הקצר הזה- זה מגיע להן.
בהצלחה חברים וחג פורים שמח!
המתגבר..