היי חברים ישנים ודואגים, ושלום לחברים החדשים..
אני המתגבר, נמצא כאן מעל שנה ברוך ה',
תודה על שנה שלמה של עליות בעיקר למרות כל הנפילות.
תודה על רצפים לא נורמאלים ולא מכוחי.
תודה על כל החברים שהכרתי כאן, גם אם את רובם באופן וירטואלי אבל בזכותכם אני נכנס לפורום הזה ורוצה להשתנות.
כמובן שאתם רק הטריגר אבל הסיבה האמיתית היא שאני רוצה להיות טהור יותר, קרוב לה', אבא טוב יותר, בעל טוב יותר, ובעיקר ילד טוב יותר של ההורים שלי.
אני רוצה להיות דוגמא של אדם טוב וישר שרוצה להוסיף טוב, אני רוצה להיות אדם שמח.
אתמול התחלתי מחדש את הכל. עשיתי איפוס לטבלאות, איפסתי ספירות ואיפסתי שקרים.
אני כאן בצורה שלמה יותר. בצורה אמיתית.
העצבות הגדולה שנכנסתי אליה היא אוסף של אילוצים בחיים שהובילו לאילוצים אחרים וריקנות גדולה השתלטה על חיי, אני לא אוהב את זה ואני עוצר את זה.
היום בבוקר התעוררתי לתוך מציאות מוזרה לי, אבל אני שמח עליה מאוד. זה הראה לי שאני בכיוון הנכון.
אתם שואלים בטח מה כל כך מוזר?
אז זהו שהתעוררתי לתוך שאלה קשה מה אני שונה מאדם חילוני? הוא לפחות לא צבוע, אני גם צבוע!!!
מצד אחד זה היה קשה מאוד, אבל גם מעודד מאוד. כי זה הראה לי שאני מודע לעצמי ולחסרונות שלי.
למה חילוני? בחודשים האחרונים אני לא מתפלל בכלל, אני יודע מה תגידו שגם אתם, אבל אני גם לא מניח תפילין, ורק בימים בודדים אני מצליח לגנוב תפילין בשקיעה. לימוד תורה גם התפוגג גם כאשר ניסיתי לקחת לימוד של שלוש דקות בלבד כל יום.
ועוד ועוד...
אומנם אורך החיים שלי הוא דתי, כי אני נוטל ידים ואני שומר שבת, אבל הריקנות אכלה אותי לגמרי.
אני שהייתי אברך שלומד תורה מהבוקר עד הערב, אני שאהבתי תורה (אני עדיין אוהב, מבטיח לכם!!) אני שהצטערתי על כל תפילה שהפסדתי. מרגיש ריק, מרגיש שקרן.
אז אחרי אוסף העצבות הזאת, והאפסות הזאת. החלטתי לצאת לדרך חדשה.
די לאומללות, אמרתי לעצמי בוא תעשה מאמץ להוסיף אור איפה שאפשר. תתחיל משבת הזו שבה תשתדל ללמוד תורה בשמחה תשתדל להתפלל.
הקושי הגדול הוא שאשתי התרגלה שבגלל אילוצי החיים אני מתפלל בבית או לא מתפלל בכלל וזה לא ממש מפריע לה, ועכשיו זה מרגיש קצת לשנות סדרי עולם.
האם זה אפשרי? בהחלט!!
ההבנה השנייה (ובזה אסיים היום) שתפסה אותי היא שככל שאני מתקרב ורוצה ללמוד ולהתפלל ולהקפיד על דברים ואני קרוב לקדושה ככה היצר יושב עליי ולא מניח לי לרגע... לפני הנפילה הקודמת צברתי רצף של יותר מ50 יום נקיים מאוננות וצפייה בפורנו, ולא היה לי שום רצון גם ליפול. וזה גם הייתה התקופה הכי נוראית שלי בעבודת ה', בלי תפילה אחת בלי לימוד תורה בלי כלום. ופתאום עכשיו שאני מנסה להתקרב הכל ניהיה מסובך.
אבל די תירוצים. דברים גדולים מגיעים מתוך מאמץ ומאבק.
אז אני יוצא למסע עם יום אחד נקי, אבל זה אחד יותר מהכל.
תודה לכל החברים ששאלו מה קרה לי בפרטי והתעניינו, תודה על התמיכה.
מקווה שהפעם אהיה כאן על אמת.
שבת שלום
המתגבר