50 יום, אני לא מאמין
אני פשוט לא מאמין שהגעתי ליעד כזה. מעולם לא דמיינתי דבר כזה.
היום ב50 יום אני כמובן מרגיש ריקנות ועייפות, אבל אני לא אתן לזה לבאס אותי.
חברים אני כבר 50 יום לא פגמתי, 49 יום ו23 שעות ועשרים דקות שלא ראיתי שום דבר לא צנוע.
אז כן כבר כמה ימים שלא כתבתי כאן כלום, כמה ימים שלא שיתפתי אתכם במה שעובר עליי.
האמת שבימים האלה הייתי באתר לפחות שעתיים אם לא יותר כל יום. וכתבתי המון, ומרוב שכתבתי אצל אחרים לא נשאר לי זמן לכתוב כאן על עצמי.
אבל אם נודה על האמת אצלי זה מאוד עוזר. עוזר לי להיות חלק מתהליך של מישהו אחר. עוזר לי לעזור לאחרים.
אז אחרי כל ההקדמה הזאת, מה היה לנו?
ברוך ה' היום לי ימים שלא נעים להגיד כאן, כיו קלים יחסית. העברתי את הימים האלה עם סדר יום מאוד מסודר, עם עבודה אינטנסיבית עם הגעה הבייתה כבר עייף, ולכן זה ארגון הבית ארוחת ערב מקלחת ולישון. לפעמים גם בערב עבודה עד מאוחר, ככה שכמעט ולא הגעתי לנסיונות קשים.
כמובן שזה לא היה קל, כי היצר הגיע לביקור כמה פעמים והיה ממש חימום לרגע אבל הקב"ה ממש עוזר ולא נותן ליצר להשתלט עליי.
אני חייב לכם תודה ענקית על כל השיתופים שלכם על כל העצות שלכם, על כל המילים החמות, על כל החיזוקים.
זה ממש לא מובן מאליו. אני משתדל להיכנס כל יום ולהתחזק, פעם זה היה חיזוק יומי במייל, והייתי קורא סיפורים של אנשים שהיה לי תחושה כאילו יושב לו איזה צדיק במשרד של שמור עניך וכותב לי את החיזוקים האלה. לא היה לי קשר אליו, לא הכרתי את ההתמודדות שלו, לא ידעתי את הרקע שלו.
והייתי קורא ואומר לעצמי יפה מה שהוא כותב אבל זה לא קשור אליי.
היום שאני נכנס אני קורא אומנם הודעות של אנשים אנונימים. אבל רק השם נשאר אנונימי.
את כל החיים הם פורסים כאן עם המקלדת את כל הנסיונות את כל הבושות, את כל הדברים שמעולם לא דמינו שנעיז להגיד.
בזכות הפורום הזה ובזכות החברים שכאן זכיתי להגיע ל50 יום, יובל ימים. עכשיו אני יוצא לחופשי.
מהיון אני כבר לא עבד.
אני לא תמים וחושב שסיימתי עם התאווה ועם המאבקים והנסיונות. עכשיו אני יותר מפוכח לבוא עם כלים לתאווה. לבוא עם החברים, לבוא עם ה50 יום האלה שצברתי כאן בעמל רב.
אז תודה לכם על הכל תודה רבה ובאמת שאין לי מילים לתאר את השמחה שאני נמצא בה כרגע..
המתגבר