ברוכים הבאים, אורח

כנראה שכן צריך לכתוב יומן
(0 צופה) 

נושא: כנראה שכן צריך לכתוב יומן 29724 צפיות

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 2 חודשים, 4 שבועות #152135

• אבי0533
  • רצף ניקיון נוכחי: 8 ימים
  • דירוג זהב

אלי היקר.
מנסיוני האישי, דפים שנחסמים ב-GYE בשל מילים בעייתיות שכתובות בהם - אפשר להיכנס להם דרך הקישור המיוחד של נטפרי (gye.be)
בהצלחה.

חבר בקבוצות SA ובפורום GYE מאלול תשפ"א.
שואף לעשות את רצון אבא שבשמים. קצת מתקשה בדרך, אבל מאמין בהתקדמות.
פוסטרים של החלמה, מאמרי הרב טווערסקי על 12 הצעדים ויהדות

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 2 חודשים, 4 שבועות #152153

• אלי שומר
  • רצף ניקיון נוכחי: 22 ימים
  • דירוג פלטיניום

בדרך שאדם רוצה לילך מוליכים אותו. 
א. אני מצליח עכשיו לכתוב, בלי בעיה. אין לי נטפרי, אלא רימון, כך שאני לא יודע האם העצה שאבי כתב רלוונטית לי. אבל ב''ה שעכשיו אני מצליח לשתף ולכתוב שזה הכי חשוב לי. 
לקרוא שיתופים של אחרים, אני מצאתי פטנט, קורא את השיתוף הראשון ואז נכנס לעמוד הרלוונטי, כי עיקר הבעיה זה כשאני רוצה להיכנס מהלוח לחדש. - מאד מעניין שלא מצליחים ליצור אור ירוק לאתר הזה. 
ב. אתמול בלילה הבחנתי שיש תקלה בסינון של המחשב, עשתי כיבוי והדלקה, ושוב עלה ללא סינון. התחלתי להרגיש שאני נוסע לכיוון הצהוב, ולא הצלחתי להפסיק, עדיין לא גלשתי בשום דבר לא ראוי, אבל המשכתי לגלוש, והרגשתי שעוד מעט זה יתחיל. לא הצלחתי להפסיק, והקב''ה עזר ומישהו היה צריך אותי, סגרתי את המחשב ולא הדלקתי עד הבוקר. בבוקר עשיתי הפעלה מחדש מה שאמור לפתור את הבעיה, ושוב עולה ללא סינון. למעשה בבוקר אני כמעט ולא צריך אינטרנט. כיבתי את הגלישה של הוואי פי במחשב, בפרט שבבית יש לי איזה סינון בסיסי על הרשת, במקום העבודה אין שום סינון. היום אחה''צ שוב הייתי צריך מחשב, ושוב עולה ללא סינון פעיל, עשיתי שוב הפעלה מחדש, ועדיין ללא סינון. ואז החלטתי פשוט להתפלל, עשיתי הפעלה מחדש וכל הזמן שלוקח למחשב לעלות אמרתי תהילים, וראה פלא עלה עם סינון. 
אני יודע שאני צריך לעבוד שלא אחשוב על זה כלל, ומחשב עם סינון ובלי סינון יהיה לי אותו דבר, אבל לצערי אם אני רואה שלמחשב אין סינון פעיל זה טריגר בשבילי. אז אני מוסר להקב''ה ומתפלל אליו, וזה עוזר. 

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 1 חודש, 2 שבועות #152507

מאחל לך המון כוחות והצלחה רבה.
אתה נמצא במציאות שהסינון "פרווה" בבחינת קרבן עולה ויורד, לא קבוע, למיטב הבנתי, ואז זה מוסיף לטריגרים.
אבל זו המציאות אחי. צריך להתמודד. בטח באחד ואל תפחד, בפרט שניכר שאתה ת"ח רציני ביותר.

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 1 חודש, 2 שבועות #152509

אחי היקר אני נפעם מלקרוא את מה שאתה כותב כאן אתה איש מיוחד
אני גם עם חסימה של רימון (כמובן שהסיסמא אצלם)

ולא נפתח לי ברמת הגנה גבוהה 
אז תדע לך שיש אפשרות להשאר על רמת הגנה גבוהה 
ןלבקש מהם שרק יפתחו לך את האתר הזה gye ללא חסימה
יש להם אפשרות כזאת

אני גם העדפתי להשאר על רמה גבוהה אפי' שברמה בסיסית זה כן עובד בגלל שהקנה הבסיסית אני נכנס הרבה ליוטיוב ומסתכל על דברים מגרים...

עוד משהו יש אפשרות לעשות סינון תכנים כגון פו' דרך החברה של הסים 
אז עשיתי גם את זה שאם במידה ויפרץ לי החסימה או שארצה להתקשר לבטל זה יהיה הרבה יותר מסובך
וזה עזר לי מאוד
אוהב אותך אחי

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 2 שבועות, 3 ימים #152726

• אלי שומר
  • דירוג פלטיניום

שלום חברים יקרים. 
לדבוראי היקר, לא בחרתי את הסינון הפרווה, זה פשוט תקלות בסינון, כנראה האנטי וירוס ועוד תוכניות לפעמים עושות בעיות. - כאמור לצערי לפעמים אני שם לב שאין סינון, וזה טריגר מטורף בשבילי. 
למעשה עכשיו ב''ה אני מצליח לכתוב כאן ללא בעיות, אפילו שרמת ההגנה שלי כמו שאני צריך. 
בפעם האחרונה שנכנסתי לכאן לשתף היה לפני מעל חודשיים. מאז היו כמה פעמים שניסתי להיכנס לכתוב והיה תקלות בגלל הסינון ולא הצלחתי לכתוב. אבל בעיקר אני נכנס לכאן פחות, ניסתי תקפוה לשנות את שיטת העבודה. 
בי''ב טבת הייתה יום הולדת 4 שנים שאני כאן. וזה היה קשה, בגלל שנכון לעכשיו אני נקי פחות מחודש. אבל אני יכול לומר לעצמי שאחרי הכל, הוז''ל ב''ה אפילו פעם אחת לא הייתה מאז שנרשמתי לאתר הקדוש הזה. 
באופן כללי עברתי בחודשים האחרונים קשיים לא פשוטים שגם הם היו סיבה לנפילות, כך שאחרי הכל אני צריך להזכיר לעצמי שיש טוב בדרך.
ולהתפלל על ההצלחה, שלי ושלכם. 

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 2 שבועות, 3 ימים #152727

• אלי שומר
  • דירוג פלטיניום
gibor100 כתב on 25 דצמ' 2024 13:49:
אחי היקר אני נפעם מלקרוא את מה שאתה כותב כאן אתה איש מיוחד
אני גם עם חסימה של רימון (כמובן שהסיסמא אצלם)

ולא נפתח לי ברמת הגנה גבוהה 
אז תדע לך שיש אפשרות להשאר על רמת הגנה גבוהה 
ןלבקש מהם שרק יפתחו לך את האתר הזה gye ללא חסימה
יש להם אפשרות כזאת

אני גם העדפתי להשאר על רמה גבוהה אפי' שברמה בסיסית זה כן עובד בגלל שהקנה הבסיסית אני נכנס הרבה ליוטיוב ומסתכל על דברים מגרים...

עוד משהו יש אפשרות לעשות סינון תכנים כגון פו' דרך החברה של הסים 
אז עשיתי גם את זה שאם במידה ויפרץ לי החסימה או שארצה להתקשר לבטל זה יהיה הרבה יותר מסובך
וזה עזר לי מאוד
אוהב אותך אחי

זה עשיתי מזמן. זה דבר נכון. בכלל ברמת קידוש ה' אני חושב שכל אחד צריך לבקש את החסימה החינמית מהחברות, אפילו אם יש לך נטפרי על המחשב, או בטלפון. 
אבל לצערי עם החסימות הבסיסיות אני יכול להגיע למקומות מאד גרועים. אבל אתה צודק שבכל זאת הרבה פחות גרועים מאשר ללא החסימה. לי אישית זה בכל זאת עזר, מאמין שבלעדיהם הייתי מגיע גרוע יותר. 
אבל חלק מהבעיה זה הראש, הרצון, ולא רק מה רואים בסוף. לפני 4 שנים כשנכנסתי לתהליך כאן בכל הכוח, היה חודש שלא הייתה לי חסימה במחשב [טכנאי הוריד לי אותה] ואפילו לא ידעתי. לצערי היום בקטע הזה אני פחות טוב, אני כן עושה בדיקות לפעמים לחסימה האם היא עובדת. 
נ.ב היחידים שלא נותנים סינון חינמי, זה אינטנרט סיבים של רימון, זה ממש חוצפה. צריך לתבוע אותם. 

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 1 שבוע, 2 ימים #152795

• אלי שומר
  • דירוג פלטיניום

יש לי קריז, לא יודע מדוע. בורח לישון. 
מרגיז אותי לפני כמה ימים היה לי כזה דבר, והתמודדתי יפה מאד, והלכתי לישון את שנת הלילה. וקמתי בבוקר מאושר שניצחתי. 
מדוע עכשיו יש לי שוב, אין לזה שום סיבה מיוחדת. עד לרגע זה לא נשמתי מרוב עומס עבודה טובה ומוצלחת. מדוע זה שוב מטריד. 
ה' יעזור. 

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 2 ימים, 4 שעות #152846

מה שלומך? איך עבר הקריז?

ואולי ימים מלאים בעשייה הם טריגר בשבילך?

בהצלחה רבה בהכל!
ניריוסף

מנהל תוכן GYE
זמן ליצירת דף: 0.39 שניות

Are you sure?

כן