ברוכים הבאים, אורח

כנראה שכן צריך לכתוב יומן
(0 צופה) 

נושא: כנראה שכן צריך לכתוב יומן 28312 צפיות

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 1 חודש, 1 שבוע #152135

• אבי0533
  • רצף ניקיון נוכחי: 7 ימים
  • דירוג זהב

אלי היקר.
מנסיוני האישי, דפים שנחסמים ב-GYE בשל מילים בעייתיות שכתובות בהם - אפשר להיכנס להם דרך הקישור המיוחד של נטפרי (gye.be)
בהצלחה.

חבר בקבוצות SA ובפורום GYE מאלול תשפ"א.
שואף לעשות את רצון אבא שבשמים. קצת מתקשה בדרך, אבל מאמין בהתקדמות.
פוסטרים של החלמה, מאמרי הרב טווערסקי על 12 הצעדים ויהדות

תגובה: כנראה שכן צריך לכתוב יומן לפני 1 חודש, 1 שבוע #152153

• אלי שומר
  • רצף ניקיון נוכחי: 48 ימים
  • דירוג פלטיניום

בדרך שאדם רוצה לילך מוליכים אותו. 
א. אני מצליח עכשיו לכתוב, בלי בעיה. אין לי נטפרי, אלא רימון, כך שאני לא יודע האם העצה שאבי כתב רלוונטית לי. אבל ב''ה שעכשיו אני מצליח לשתף ולכתוב שזה הכי חשוב לי. 
לקרוא שיתופים של אחרים, אני מצאתי פטנט, קורא את השיתוף הראשון ואז נכנס לעמוד הרלוונטי, כי עיקר הבעיה זה כשאני רוצה להיכנס מהלוח לחדש. - מאד מעניין שלא מצליחים ליצור אור ירוק לאתר הזה. 
ב. אתמול בלילה הבחנתי שיש תקלה בסינון של המחשב, עשתי כיבוי והדלקה, ושוב עלה ללא סינון. התחלתי להרגיש שאני נוסע לכיוון הצהוב, ולא הצלחתי להפסיק, עדיין לא גלשתי בשום דבר לא ראוי, אבל המשכתי לגלוש, והרגשתי שעוד מעט זה יתחיל. לא הצלחתי להפסיק, והקב''ה עזר ומישהו היה צריך אותי, סגרתי את המחשב ולא הדלקתי עד הבוקר. בבוקר עשיתי הפעלה מחדש מה שאמור לפתור את הבעיה, ושוב עולה ללא סינון. למעשה בבוקר אני כמעט ולא צריך אינטרנט. כיבתי את הגלישה של הוואי פי במחשב, בפרט שבבית יש לי איזה סינון בסיסי על הרשת, במקום העבודה אין שום סינון. היום אחה''צ שוב הייתי צריך מחשב, ושוב עולה ללא סינון פעיל, עשיתי שוב הפעלה מחדש, ועדיין ללא סינון. ואז החלטתי פשוט להתפלל, עשיתי הפעלה מחדש וכל הזמן שלוקח למחשב לעלות אמרתי תהילים, וראה פלא עלה עם סינון. 
אני יודע שאני צריך לעבוד שלא אחשוב על זה כלל, ומחשב עם סינון ובלי סינון יהיה לי אותו דבר, אבל לצערי אם אני רואה שלמחשב אין סינון פעיל זה טריגר בשבילי. אז אני מוסר להקב''ה ומתפלל אליו, וזה עוזר. 

זמן ליצירת דף: 0.38 שניות

Are you sure?

כן