בס"ד הושע"ר תשפ"ב
תודה בריזה יקר. מחמם את הלב.
רבש"ע פונה אליך בשעה שלפני עלות השחר של ליל הושענא רבא, גלוי וידוע לפניך שאני אדם חלש מלא פגמים מרגל ועד ראש, גלוי וידוע לפניך שעם כל זאת במהות שלי אני טוב גמור ורוצה את קרבתך ולעשות לך נחת רוח.
רבש"ע בחסדך פנית אלי לפני 240 ימים ושלחת לי רוח טהרה בחסד גמור, רבש"ע 240 ימים אני נקי מזרע לבטלה, רבש"ע לכאורה אחרי 20 שנים של אוננות ופריצות במעשה ובמחשבה 240 ימים לא נשמעים כל כך הרבה, אך גלוי וידוע לפניך, שכל יום ויום, הוא עולם ומלואו, של התמודדות, של התחזקות, של טהרה, של קומה נוספת שחוזרת ונזקפת בי, זיכרון של מה אני ומה שאני יכול להיות.
רבש"ע מתחנן לפניך שתמשיך לנטות לי חסד, אנא המשך את הארת פניך אלי, זכור אותי בזיכרון טוב, חון אותי אבא יקר, קרב אותי אליך, אני חסר אונים לחלוטין בלי חסדך הגדול, תן לי עוד יום אחד נקי. עוד יום אחד בו אוכל לפנות אליך, שוב, לפנות אליך ולבקש ולהתחנן על היום שאחריו.
רבש"ע גלוי וידוע לפניך כמה דמעות הורדתי, כמה יאוש חשתי, לאחר לילות שלמים של שימושים הייתי נופל על המיטה, ובוכה בשקט, צועק בדממה, עד מתי?? מה יהיה איתי?? לאן כל זה הולך למען ה'????, רבש"ע אתה יודע כמה העונג המדומה הזה היה מר ואכזר, כמה ריק הייתי שנייה אחרי, איך ברגע שנגמר ישר נזכרתי בך וחשתי צער עצום ששוב הרחקתי עצמי ממך, טינפתי עצמי במעשי ואיך רק עוד נפילה הצליחה להקהות את הכאב והצער, לעוד כמה דקות.
רבש"ע ואני כל כך רוצה, להיות אחר, רוצה לחיות אחרת, רוצה להיות ראוי לחיים שזרקת בי, לחסדים שאתה גומל איתי, רוצה לגלות את הכוחות שבי, לפעול בעולמך, לתקן את עולמך, רבש"ע כמה מיעטתי את קומתי במעשי, רק אתה יכול לגלות לי, לתת לי רמז, איך אני אמור להיראות, להרגיש, לחיות.
ואני כל כך אוהב אותך אבא יקר, חייב אותך איתי. רוצה לצעוק שתמיד אזכור שאני חסר-אונים בלעדיך, שתמיד אזכור לפנות אליך כשקשה, אך אני יודע שגם זה קשה, ואני מתחנן, אין לי חיים בלעדיך, אין לי חיים בלי נקיות, בבקשה, בבקשה, בבקשה, תעזור לי, תחון אותי ותגזור עלי חיים, שנה טובה, שנה של נקיות, שנה שאוכל לעבוד אותך בלב טהור, שאוכל לאהוב את עצמי, את משפחתי, שאראה טוב סביבי, שאהיה שפל רוח מול עצמי ומול המציאות, שאהיה. אני. אוהב אותך, זעיר אנפין.