שלום לכל החברים!
נרגש מאוד לשתף כשבוע לפני שאני מגיע לנ"צ כ"כ משמעותי שהצבתי לעצמי בעצת הגדולים והחכמים פה באתר. 90 יום. וואו.
הגדרתי לעצמי בתחילת הדרך, לפחות פעם בשבוע לכתוב, גם אם מרגיש שאין צורך. ב"ה, הגומל לחייבים טובות, שזיכני בקבלה החכמה והחשובה הזו.
עכשיו, לדעתי, ללא הקבלה הזו, לא הייתי כותב. תמיד יש לי עוד המון אלטרנטיבית חשובות להתעסק איתן ולמה עכשיו להתחיל לכתוב? לכאורה אני מתקדם יופי, אז למה להשקיע ולכתוב?
אבל, דף חדש, אתה ממש ממש צודק. כשאני מתבונן בעצמי בעומק, ממש טוב, פתאום אני מזהה אותו, שוכב שם במארב, בשקט בשקט ומנסה לצוד אותי. מדי פעם הוא זורק אבן לכיוון אחר כדי שאחשוב שהוא מגיע משם, אבל ברגע שלא אהיה מרוכז, שאפנה מבטי, הוא יתקוף, וזה יכאב, אני ממש מרגיש אותו נועץ בי מבטים ומחכה בסבלנות.
ואני, אסור לי להיות שאנן, אסור להירדם בשמירה. כל יום, רק להיום. גם היום, ב84 יום נקיות, רק להיום. רק להיום! לא עד שבוע הבא, אלא רק להיום! ולעומתי, יודע שהיצר נערך, כי בעוד כשבוע, 90 יום נקיות ושפיות יחסית (מלבד קריזים, שגם אותם ה' העביר אותי בהצלחה אבל קשה לקרוא לזה שפיות), זה הפסד גדול בשבילו, והוא ייתן קרב מאסף, ויוציא עליי את כל הכלים שלו, וזה בעצם מגיע ממני, את כל התסביכים שלי, את כל הדופמין הזול הזה שכל כך חסר בגוף שלי, את כל תחושת הקבלה החמימה שהפורנו מספק, גם אם אתה לא נותן לו כלום בתמורה, את כל הטוב המדומה הזה הוא יציע לי ויידחף לי בכל מקום שאליו אלך.
ויותר מזה, בעוד קצת יותר מחודש, בעז"ה הרחום והחנון, אני מתכנן ליצר עוד הפסד, שבו בעז"ה אשבה אותו ואתחיל דרך חדשה, כשהוא לצידי, ובעזרתו, במקום להתרכז בעצמי, אוכל להתרכז במישהי אחרת, ולנסות להעניק לה ככל יכולתי. בדיוק ההפך ממה שהוא גרם לי לעשות אלפי פעמים. וההכנות הללו לחתונה, צריך כ"כ הרבה סייעתא דשמיא, לדעת לעשות את הדברים נכון. (בעז"ה בלי נדר, אפתח שרשור חדש בנושא הזה, יש לי כמה תהיות) ומתפלל כל הזמן, שאזכה לעשות את הדברים בצורה מחלימה, בריאה ונכונה, לרצון ה' יתברך.
ברוך ה', הרופא כל בשר, המחייה אותי בכל רגע, שבזכותו, ולא מכוחי, באמת, לא מכוחי! רק בזכותו נקי כבר 84 יום, ובעזרתו יתברך, המרחם על בריותיו בכלל ועליי בפרט, אצליח להישאר נקי ושפוי עוד יום, רק להיום!
שוב פעם תודה לכם, עוקבים יקרים ואהובים כל כך, על האוזן הקשבת והמבינה, על התמיכה וההזדהות, על העצות, בין בפורום ובין בפרטי. אשריכם ואשרי חלקכם, שנזכה כולנו לעוד יום נקי ושפוי!