אחים אהובים שלי, שלום!
משתף על עוד יום נקי, לא מכוחי בכלל, תזכורת לחוסר אונים, לחוסר יכולת לעמוד אל מול היצר לולא האינסוף ברוך הוא עוזר לי.
מודה לא-ל על אישה טובה ואוהבת, שמחה בלימוד, משפחה טובה, הצלחה בלימוד בישיבה, קימה בבוקר למרות הקושי, תפילה די טובה, חברים טובים, ריבוי שמחות, בריאות, ועל כל הארת הפנים של ה' אלינו בכל דרכינו.
משתף שאתמול בלילה היה קצת עכב"ר לצערי, (בעיקר עייפות), והרגשתי התחלה של מאבק, נזכר בשיר של אביתר בנאי: "לפחות יש פה קרב, לפחות יש מים, פעם היה רק בור...", ב"ה שהצלחתי לשתף את אשתי שקצת קשה לי, והיא חיזקה אותי, ובנס גלוי, שבח לא-ל עליון, זכיתי לעבור בנקיות את הלילה וזכיתי לעוד יום נקי, לא מכוחי בכלל. אסיר תודה על אישה טובה, צדיקה וישרה, ועל תזכורת כמה זה לא בכוחי, כמה אני חסר אונים. רצפים ארוכים של נקיות (ב"ה!) מטשטשים את חוסר האונים ואני, בטיפשותי, עלול לחשוב שיש לי משהו מעצמי, ולפעמים מתגנבת מחשבה כזו, אבל מדי פעם מגיעים ימים, שאני מתפלל שלא יגיעו, אבל הם מגיעים והאתגר מזכיר לי שאני חייב עזרה. שהוא מאש ואני בשר ודם.
מתפלל לה' לעבור עוד יום בנקיות, עוד יום בחיבור וטהרה, לוותר על התאווה לדעת שאני חסר אונים ולדעת גם היום שהקב"ה הוא הנותן כח לעשות חיל. רק להיום.
תודה לכם קוראים צדיקים!