ברוכים הבאים, אורח

אוףףףףףףףףףףףף
(0 צופה) 

נושא: אוףףףףףףףףףףףף 2654 צפיות

תגובה: אוףףףףףףףףףףףף לפני 2 ימים, 20 שעות #152550

• חיים אמיתיים
  • רצף ניקיון נוכחי: 121 ימים
  • דירוג כסף

שבוע טוב חברים
אני משתף
היה לי נופש מזעזע, אמנם התגברתי ב"ה ולא ראיתי פו'
אבל אשתי היתה עצובה, עצבנית, לא נהנתה,
היה לה קר והיא לא רצתה ללכת לשום מקום, חילקה לי הערות כיד ה' הטובה עליה
בקיצור על הפנים,
אני מתפלל למסור את החיים שלי לאלוקים, ולזכור תמיד שלברוח זה ממש לא הפתרון
תודה חברים אהובים
שבוע טוב

תגובה: אוףףףףףףףףףףףף לפני 2 ימים, 19 שעות #152552

שבוע טוב,
סיפור לא נעים בכלל.
לי היה משהו דומה קצת בנופש שהיינו כל המשפחה בחודש אב, משהו שהיה יכול להעיב על כל הנופש, אסירות תודה שפעלתי שם נכון, וגם אשתי די קיבלה את מה שאמרתי לה על הטעויות שהיא עשתה.
ומאידך, ימי החנוכה לא עברו עליי טוב בכלל, היו לי כמה וכמה טענות / טינות על אשתי, וגם פעלתי שם לא נכון, בלילה הראשון בקושי הצלחתי לברך את הברכות מחוסר מצב רוח, וכן הלאה.
אני צריך ללמוד מהסיפור הזה מה אני צריך לתקן, אבל עוד לפני זה אני צריך קבלה על מה שהיה, על ימי החנוכה שרציתי שיעברו עליי בצורה טובה ומרוממת, וזה לא קרה, קניתי לי ספר בשביל ללמוד הרבה על החג, ובקושי הספקתי ללמוד בו. ואחרי הקבלה הזאת, אני צריך גם ללמוד היכן אני צריך לתקן.
אני מאמין שגם לך זה יכול לעזור, לקבל את המציאות שאלוקים הביא לך, ולזכור ששום דבר בעולמו  של אלוקים אינו קורה בטעות.

שבוע טוב

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: אוףףףףףףףףףףףף לפני 2 ימים, 16 שעות #152554

• חיים אמיתיים
  • רצף ניקיון נוכחי: 121 ימים
  • דירוג כסף

תודה רבה
זה היה מאד מתסכל, בעיקר כי השקעתי המון המון מחשבה וכסף במה יהיה לה הכי הכי טוב 
וכזו התוצאה זה מתסכל נורא
אבל מאידך גיסא אני מאד מתחבר למה שכתבת, "בסוף שום דבר בעולמו של אלוקים לא קורה בטעות"
בטוח זה לטובה, ובעז"ה אני אחשוב איפה לתקן הלאה
תודה

תגובה: אוףףףףףףףףףףףף לפני 2 ימים, 16 שעות #152555

במקרה שלך לא בהכרח שיש 'לך' מה לתקן, חוץ מאת הדבר הזה של הקבלה שכל מה שקורה הוא מאלוקים. שבאופן פרטי זה אומר לוותר על 'ציפיות', ולחלק בין הפעולה שלי לבין התוצאה. למרות שזה מאד מובן שרוצים שיהנו ממה שעשית, וכל שכן בנופש שכל המטרה שלו היא שכולם יהנו וייצאו מאושרים ולא ח"ו להיפך. אבל בדרך החיים הרוחנית, זהו הדבר הנכון, למרות שהוא מאד קשה.
בהצלחה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: אוףףףףףףףףףףףף לפני 2 ימים, 16 שעות #152556

• mose
  • דירוג זהב

מצטרף למתחיל.
ובכלל אני חושב שזה שאנחנו באמונה שהכל מה׳ ושאנחנו צריכים לדעת איך להתמודד, זה לא אומר שאנחנו לא יכולים לשים לאנשים גבול או לדבר איתם על זה שהם צריכים לשנות משהו בהתנהגות שלהם. 
אני לדוגמא עובד בשותפות עם מישהו וכשראיתי שהרבה דברים נופלים עליי וזה אחרי שדיברנו הייתי חייב לישר אותו וזה היה קצת לא נעים האופן שהייתי צריך לעשות את זה וזה עזר.. אני לא אומר להתחיל לצעוק על אנשים אבל בהחלט לדעת לפעמים שאני בסדר וגם לשים גבול איפה שצריך.

תגובה: אוףףףףףףףףףףףף לפני 2 ימים, 7 שעות #152558

מחזק ומתחזק
בחסד השם אני כבר שנה ללא נפילות
ביום שישי האחרון נצרכתי להגיע למוסך ושם ערב לי היצר טריגר לא קטן
אבל לא יכולתי ליפול.
מה !!! אני יאפס את היומן לא בא בחשבון
בקיצור זה עוזר תומך משקף לך את ההצלחות

תגובה: אוףףףףףףףףףףףף לפני 2 ימים, 6 שעות #152560

וואו אחי שנההההה
איזה כיף לך
מקנא בך
יאוו