טובות היקר
זה בכי ראוי.
אבל בהחלט תצא מזה. כולם כאן היו/הינם כך למחצה לשליח ולרביע.
כולנו נפלנו פעם, כי היינו במשרד, כי לא הבנו מה וכו' וכו'. ואח''כ רצינו לחזור כמה בכינו, כמה זעקנו, לעשות רצונך אלוקי חפצתי. - אבל ב''ה היום זה כבר לא אתמול.
כי אני עושה כאן דרך ארוכה מאד, התחלתי כאן אחרי הרבה הרבה שנים לבד, אם שבועות ותפילות וצומות וצדקות ומה לא, ואז גילתי על האתר הנפלא הזה, ואמרתי לעצמי ניסיון אחרון, אם גם זה לא יעזור, אמות בזבל. לא יודע מה יהיה, כשהילדים שלי יספרו על הגדלות שלי בשבעה, אותי יטגנו בגיהינום.
והתחלתי דרך ארוכה, והיו לא מעט נפילות, שים לב אני עכשיו רק 34 יום נקי. אבל אני תמיד דאגתי להזכיר לעצמי, שנפילה של עכשיו היא פחות חזקה מנפילה של פעם. ככל שיש יותר רצף ניקיון יש יותר הצלחות. ובעיקר המאמצים כאן משותפים. - בפרט שיש כאן צדיקים אמתיים שעוקבים אחריך ועוזרים לך.
לא בטוח שהשיטה שעובדת לי, תעבוד לך אותו דבר. יש כאן גוונים רבים לעבודה, וכל אחד מוצא את מקומו. אך מה שבטוח, שהעבודה המשותפת נותנת הרבה מאד כוח.
תמשיך להיות, תמשיך לשתף, פתח יומן משלך. ותעקוב גם אחרי אחרים ותחזק אותם. כל אחד גם המתחיל ביותר, יכול לחזק את המתמודד הוותיק. והכוח שיש בזה שאתה מחזק אחרים יחזק גם אותך.
באהבה.