שמע אחי אתה תציל אותי ! אתה נותן הרבה! ממש תודה! אקח מהדברים ואיישם, תודה רבה! אולי קצת אחדד עוד טיפה את השאלה.. אני חושב שהבנתי רק רוצה לדבר בזה עוד. זה שבעצם אני 18 שנה לא יצאת מזה ונכנסתי לתסכולים בכמויות, מרגיש שהחוסר יציבות הזאת כאילו הגדירה לי מי אני, (וזה שורש החשש מהחיים, מה אני אלמד אולי אני לא אצליח.. וכו). וזה צריך ניסור קטן מהנפש. כמו שאומר הרב קוק אורות התשובה פרק ח.פס א. שמרגשים ניסור אברים מהגוף, שהתרגלנו לחיים שליליים, והחזרה בתשובה קשה כמו קצת ניסור אברים לא טובים ומקולקלים. אז בעצם אני צריך
א. להאמין בטוב שבי. ולחיות חיי משמעות למרות שאני חושש מזה.ובעצם להוכיח לעצמי שאני מסוגל ויכול, והחששות זה סתם דימיון.
ב. לנסר מהראש, מהמחשבות, אני רואה הרבה בזה שאנחנו מסיחים דעת מהרהורים.. זה נשכח ממנו. כאשר אנחנו מדמיינים משהו וחשים אותו וחושבים עליו , אנחנו בעצם משקים אותו ומגדלים אותו בתודעה שלנו. ובעצם זה שאני מסיח דעת מהחולשה, מהחששות מהחיים, זה יביא לידי הצלחה בחיים.
חד משמעית החששות נובעות מהשימוש. ניקיון יעשה טוב זה בטוח. ואני צריך גם קצת לשחרר מהתודעה, אולי קצת מדיטציות, יאאלה נעשה ונצליח. תודה רבה אח שלי אתה מחזק אותי מאוד מאוד!