בס"ד
שלום וברכה, חדש יחסית בתוכנית הנל ובפורום, נמצאתע כאן בעבר לזמן קצר, ואף שאלתי שאלה אחת בזמן עברו....
נמצא כרגע במצב שקראתי הרבה משתמשים ששיתפו חוויה דומה...מצב של עליה וירידה.....
הייתי בתקופה שחשתי יחסית איזון, שבוע שבוע וחצי מחזיק...נופל נפילה קלה, וממשיך הלאה, הגיע למצב שפחות "השפיע עליי" שכן חשתי פחות תלוי בצריכה הנווזעת...
אך בשבועות האחרונים, הנפילות הפכו להיות גדולות יותר ויותר, והעליות קטנות....
ריבונו של עולם כמה שאני מרגיש גועלי ונבזה מבפנים, כמות הפעמים שעשיתי תשובה...והיצר תקף אותי ופשוט העיף את כל הבסיס הקטן שחשבתי שיש לי...
מצד אחד אני מרגיש שאני לא לוקח מספיק רציני את הנושא ומצד שני אני מרגיש חוסר תקווה...למרות הסרטונים המדהימים שיש כאן שבאמת, נותנים מענה וידע נרחב, וגרמו לי להגיע להחלטה שאני רוצה להפסיק...
לא מצליח להפסיק עם הבריחה הנ"ל, אף על פי שאני יודע שלבסוף אני אתאכזב...ברגע שהיצר תוקף, אין דין ואין דיין, כל יישוב הדעת הקטן ביותר שאיכשהו החזקתי, הולך לפח כלא היה, כל ההבטחות, הלימוד...ונה לא..
אותה סריה חוזרת על עצמה..איך אלמד לאחר מכן אני שואל את עצמי..סהכ נפילה קלה בסדר...וידוי,חרטה,קבלה לעתיד, לקום ולתת בראש...ככה 3 4 5 ימים מחזיק, מגיע שבת קודש, אחחח..קצת מנוחה לנפש..יוצאת שבת והכל נשכח...עוד יום של צער, עוד יום של תיקון הכללי ווידוי וחרטה ובכיה..קבלה לעתיד...וקדימה
אפילו הצעד של טלפון מוגן שלא האמנתי שאי פעם אעשה, לא עזר..אולי אעבור לנוקיה אני אומר לעצמי כבר...אך התקווה נעלמצ והייאוש לא מרפה...
התקווה היחידה שלי, שה" מכיר את נבכי הפנים שלי ויודע שכל העוון הזה נגרם אצלי מבריחה עמוקה, ותו לא...אך אינני מצליח להשתחרר מן שרשרת החטא הזו, שלמרות הכל כאלו תוקעת אותי במקום....
איך אתחתן בעתיד? איך אתקן את עצמי לפני, איך אצא מן הבושה והאשמה שאני חש..
האם יש תקווה? האם למרות כל הנפילות שהשבועיים האחרונים שברו שיאים..ואף חשתי בושה מול לשתף את המטפל שלי על כך...האם יש תקווה? האם יש תשובה? האם יש מחילה...
מתבייש מעצמי ונגעל להיכן הגעתי..איה ה"..